ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ehe valla cem uzandan nefret ediyorum da adamı savunduracak yere getirdiniz helal olsun. neyse isteyen istediği gibi parti açar kimse buna karışamaz eğer hukuksal açıdan bi sorun yoksa. siyasi geçmişe göre oy veren, parti savunan zihniyete hiçbir şey demiyorum zaten... ulem bu parti yıllardır var buna verek en azından geçmişi var... doğru yaff böyle düşünmek doğru :) harbi beynimiz kısıtlıymış... aydınlattı zarek bizi...
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ben geçmişe göre oy verin demedim. cem uzan en çok akp'nin işine yaradı dedim. sen de dedin ki diğer partiler de yaradı akp'nin işine. ben de bunun üzerine diyorum ki cem uzan son bir kaç senede çıktı, belirli bir köklü siyasi tabanı yok diğer partilerle aynı kefeye koyulamaz bu açıdan genç parti. siyasi köke göre oy verin filan demedim. şimdi karşıdakinin lafını evirip çevirip işine gelen şekilde anlamakla olmaz bu işler.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Cem Uzan dolandırcılık konusunda büyük bir patlayış yaptı.Bu yuzden de üzerinden dolandırıcı sıfatını atamadı. Bitirmek istediler.adamı bitiremediler.nasıl bir güçse adamdaki. gunah keçisi yaptılar adamı.sanki herkes namusluymuş gibi,attılar adamı ortaya.cem uzan dendimi,pis dolandırıcı olarak kaldı. millet cem uzan dolandırıcı şöyle böyle derken.asıl en büyük dolandırıcılar geri planda kaldı. Hepsi yapmıyormu.İsim vermeye gerek yok.hepsi büyük kücük dolandırıcılık yapıor Bilmem kaç yüz bin euroluk özel zırhlı mercedes arabayı gümrük vs ödemeden çok makul bir fiyata alıp kullanmak.ki bunu baştaki birinin yapması.buda bir dolandırıcılık Ki bilinmeyen nelerin oldugunu bilemiyoruz.ama cem uzana bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum.
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 avrupa'da nedense siyasetçiler hakkındaki yolsuzluk iddiaları bile halkın yöneticilere olan güvenini sarstığı gerekçesi yeter niteliklte görülüp isitfa sebebiyken siyasetçi için, türkiye'de kanıtlanmış dolandırıcılık iddiaları bile engel olarak görülmüyor. bu ülke ne hale gelmiş böyle gerçekten...
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abi resmen adnan menderesi idam ettiren olaylara benziyor. sen git chp'nin bürolarını kapattır, ismet inönü'yü şehireler sokma, yapabilse hapse attıracaktılar. şimdi de cem uzan'a akp saldırısı dinmiyor. hep kaynak hep kaynak [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 03:02 tarihinde, bukac4 tarafından güncellenmiştir ]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abi ben anlamyıorum genç parti bashingi adamlar mazok 1 yl olcak dedi,dalga geçtiniz,sora her ldier çıktı,1 ytl olcak dedi,hatta bahçeli ve ağar 1 ytl altında olacak dedi.kimse bişi demedi. herif öss kalkacak dedi,dalga geçtiniz,sonra her lider çıtkı,hepsi ös kalkacak dedi,"yav yok öyle demiyorlar aslında onun bi yolu yordamı var hıkmık" dediniz. ordu,bu ülkete teröre karşı duran en büyük kuvvet,irade,son 30 yıldır sürekli savaş içinde olan ordumuz,şu an teröre darbe vurmanın baışış durumdaki kuzey ırak'a girmek olduğunu savundu,daha az gencimiz genç yaşta bu şekilde kurtulabilirmiş,öle dediler,adam çıktı ne dedi KUZEY IRAKA GİRİLECEK dedi.sır bu yüzden önünde eğiliyorum.akpde terör sorunua nerdeyse hiç değinilmemiş,chnin secim kampanyası ise doğrudan şehit-gazi ailelerine bakmak üzreine kurulu,herifler resmen "sizin oğullarınız aynı sıkılıkta ölmeye devcam edecek,ama size PARA VERCEZ" diyor,arkada sırıtan baykal resmi. ona oy verirmiyim,nilmem,sanmam,ama helal olsun diyorum. ve çok kişinin genç partiye haksızlık ettiğini düşünüyorum
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 genç patinin olayı bu ! millet dalga geçtikçe, adamların dedikleri doğru çıktıkça, gerçekten halkın nabızını tutukça, oy topluyorlar. diğer patiler ve partililer elbette saldıracak. siyaset bu. zaten esas olan da özgür irade olmalı. nohuta oy satın alanlar bir yanda, babalar gibi oyunu alanlar bir yanda.
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 güzel bi parti ismi olabilir aslında. [spo]genç pati [/spo]
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 aha aha ve aha olarak sana tepkimi göstermeye çalıştım umarım anlamışsındır :P
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 zarek bu forumdaki en gereksiz adamsın haksız çıkınca saçma bi espriyle konuyu dağıtma
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ben çok güldüm ama bütün şirketteki elemanları çağırıp baktırdım ve bu gün patron tatil verdi bu espri üzerine....
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Herkesi donuna kadar soyacagini bilmesem bu kadar reklam uzerine bende bu adama verirdim herhalde.
Öne çıkan mesajlar