axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Peki pvp wow gibi item bazlı mı? Item düşme mantığı nedir belli bossları grindleyip rare/epic mi düşürmek lazım? Karakter sınıfları ve dengeleri/farklılaşmaları nasıldır? Misal ranger hep aynı ranger mı yoksa talent benzeri sistemlerle farklılaşabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: Grafikler zaten aşmış birşey... Müziklerde Bree, Prancing Pony de falan oldukça hoş ama bazı açık arazilerde yada savaş anlarında keşke film müziklerini koysalarmış dedirtebiliyor... Kesinlikle, ayrıca özel bir muzik sistemleri bulunmakta yani notasını bildiginiz herhangi bir parcayı oturup oyundaki estrumanları kullanarak calabiliyorsunuz.( Betada "Nothing Else Matters" çalan birini görünce afallamıştım :) ) WOW daki gibi Talent vb. bir sistem yok ama Trait denen başka bir sistem bulunmakta bu da var olan karakterleri birbirinden biraz farklılasmasını saglıyor. Her bölgede kendine ait deedler bulunmakta bu deedler; - Npc Slayer - Bölge keşfetme - Bölgeye ait questleri bitirme Seklinde sıralayabiliriz ayrıca kullanılan special attacklarında kendilerine ait deedleri bulunmakta( ör: Surekli warcry attıgınız surecede deed de bulunan sayıyı tamamladıgınızda warcry ınızın rankı artıyor ve extra bonus geliyor ) Bu deedleri tamamladıgınızda reward olarak trait alıyorsunuz ve bu traitler arasında karakterinize hangisini uygun olacagına siz karar verip bir BARD Npc den train ediyorsunuz. Edit: Konuyla ilgili bir kaç SS koyuyorum daha anlasılır olması için.. Yer Bulma Deed i ve Reward Slayer Deed i Traitler [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 21:34 tarihinde, jonq tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ultra high da tek elim üstünde durabiliyorum! [spo][/spo] jonq: o interface i öyle nasıl değiştirdin?[ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 21:51 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmemeştir ] [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 22:02 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Options / Keymapping de Miscellaneous altında Reposition UI diye bir secenek var oraya bir tus ata ama normal oynarken yanlıslıkla yapamayacagın birsey olsun . O tuslara bastıgın zaman arayüz bulunan bütün pencerelerin yerlerini ve barların duruş şekillerini değiştirebiliyorsun. Onun dısında www.lotrointerface.com adresindeki baskalarının yaptıgı skinleride indirip BelgelerimThe Lord of the Rings Onlineuiskins içine koyup oyuna girdikten sonra "Options/UI Settings" in en altından secince arayüz üde direk değiştirebilirsin. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 23:18 tarihinde, jonq tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 arayüzdeki bütün pencerelerin yerini değiştirme imkanı sağlayan default tuş ctrl+, kombinasyonu , dediğim ,; tuşu, standart türkçe klavyede sağ shiftin oralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 MPVP den bir kaç SS gostereyim :) MPVP için öncelikle normal karakterinizin ( elf,cüce vb ) min. level 10 olması gerekiyor daha sonra MPVP ye girebiliyorsunuz. Mpvp ye girerken Spider,Warg,urukhai vs seceneklerinden birini seçerek Level 50 Monster olarak bölgeye geçiyorsunuz yada normal karakterinizi level 40+ oldugu zamanda normal karakterinizle o bölgeye girip monster açan oyuncularla savasıyorsunuz. Ben Warg açmıştım. Kurt sürüsü oluşturduktan sonra sağda solda av aramaya başladık. Sürüden ayrılan Kurt ( Warg ) kapar :) Savas bölgesinde bulunan bir hobbit köyünü bastık Hobbit Köyünün belediye başkanını öldürdük Köye gelen birkaç hunterla combata giriştik :) Tabi bütün alanın SS sini alamadım kovaladıgım bir anı aldım Büyük Çarpışma :) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:15 tarihinde, jonq tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Tek hoşuma gitmeyen taraf o işte. PVP doğal değil. WOW'da da World PVP dışı olaylar doğal değil mesela aynı şekilde (BG, Arena). Yani Instance olarak pvp yapmak zevk vermiyor. Giriyosun işte Kurt oluosun urukai oluosun daliosun kesiosun bitio sonra tekrar normal charına dönüosun. Sürekli hayatını karşı tarafta düşman olduğunu bilerek yaşamak ayrı bi zevk bence. Gayet de urukai ırkı veya işte haradlı adamları falna race olarak koyabilirler miş çok da zevkli olabilirmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 20'ye tek dalim dedim bi.. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Uruk, ork, haradlılar vs oyuna konsaydı bence loreun bir tarafına zıçılırdı bu yüzden monster play çok kral olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 galiba ilerde onlar da olacak, level cap vs artıp her iki taraf da dengelenir büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 e wow olmuş bu alenen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 İstanbuldan nereden alıyoruz :P Akşamları 1-2 saat pipo tüttürmek istedi canım işten arta kalan vakitlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Türkiyedeki tükkanlarda henüz yok galiba, araştırmadım gerçi ama... valla burdakinden çok daha ucuza geliyor senditten, out of stock falandı en son ama gelir nasılsa, 60 YTL bile etmiyor senditten gelmesi, kurlar da düşecek nasılsa mis gibi ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Sendite mesaj atmadan baktım Rose, Hala out of stock dünde baya bir mağaza gezdim DR ,Megavizyon,Tekno Sa ama ne yazıkki hiçbirinde yok , klasik bitmiş demekteler ama gelmemiş olması ihtimal dahilindedir diye düşünüyorum. Neyse sendit kontrol etmeye deva ediyim warhammer betaya başvuru yapıyım bari , Belki alırlar ;) :Not: Söylemeyi unuttum , teşekkürler efendim. istanbula bir ara yolunuz düştüğünde görüşmek dileği ile ;) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 10:48 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Efendim şans işte Senditi bugün kontrol ettiğimde stockda gördüm ve atladım üzerine :) Yakın zamanda oyuna girebilmeyi umuyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Off grafikler, atmosfer, dünya harika olmuş. Bakalım SL den paçayı kurtarırsam, alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 grafiklere filan baktımda beğenmedim.ne biliyim buna benzer grafik tasarımlı oyunlardan ilk wow oynadığım için çok klişe,özenti,dandik gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 wowun grafik konsteptiyle alakası yok ki bunun, özenti falan demişsiniz de wowun grafikleri tamamen kendine kas, bundakiler çizgi film karakteri gibi değil mesela, elf bildiğin elf, troll bildiğin troll, uzun kulaklı troll bulamazsınız lotroda o yüzden ben wowun kopyası, özentisi olduğuna katılmıyorum en azından grafik açıdan başka bir sürü yönden benzer olabilir, wow da sonuçta kendinden önceki oyunların iyi özelliklerini bir araya toplayıp çıkmıştı ve kazandığı nokta da bu oldu, yoksa wowda AOdan da EQdan da alınan bir sürü özellik var bu gözlükle bakarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 grafik olarak lotro bence çok mükemmel ama low da falan oynarkende insanın ağlayası geliyor high da oynayabilmek için :D ben medium-low karışımı custom ayarda oynuyorum geçen bi arkadaşa yükledik adamda higha yakın ayarlarda açtık içim gitti ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ondan demedim blackrose ne biliyim ss lere baktım bi kaldırım taşları lambalar filan pat diye wow geldi aklıma.interface yerine wow unkini yapıştırsan wow lan bu derim bi an dönüp dikkat etmeden filan baksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Şimdi biz 2 arkadaş belkim Odrin beyin keyfi olursa 3 geceleri 1-2 saat oynamak istemekteyiz. Oyunlar yolda gelmekde , guilde falan okudum amma ve lakin sonucta biz 2 kişi takılmak zaten az olan vaktimizde normal questler için instance var mı bilmiyorum varsa onlar hariç adam aramak zorunda kalmak istemiyoruz. 2mizinde 7-8 senelik masa üstünde gelme bard ve elf kıllığı bulunmaktadır. Bu bağlamda 2 kişi idare edebilir diyeceğiniz grup nedir ? bir fikrinizi almak istedim. Guardian - captain yada Guardian - Champion ilk aklımıza gelen kombinasyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Minstrel ya da Captain olmadan grup olmaz. Ama captain'in şifa yetenekleri yetersiz gelebilir. Captain - Burgler yapın bence. Captain'ı armorer, burgler'ı historian yaparsınız iyi olur, hem birbirinizi tamamlar hem eylenirsiniz. edit: Kabul ederseniz ve her gün aynı saatlerde çevrimiçi olacağız diyorsanız ben de bir karakter açıp size katılabilirim. Hatta simdi açar bir level 10 falan yaparım başları çabuk geçeriz. Ha? [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:40 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Saat olarak oyun bir gelsin , iş imkanları doğrultusunda kendimizde öğrenecez :=) şuanki plan akşam yemekden sonra 2 saat falan buda 8 , 8.5 dan 11-12ye kadar falan hızlı olmak gibi bir plan yok Gerge. Ama sen karakter açarsan bir şekilde buluşur beraber ilerleriz. Ama iş hayatı kesin konuşmaya engel :P Hele arkadaşın askerden oynıcak olması süprizlere açık olmayı gerektiriyor ;=) , Yani söz veremem ama olmaması için şuan için bir neden yok diyebilirim ;) ---- İkimizde bard olmayız , bu durumda birimizi captain yapmak en doğrusu herhalde :=) Odrin gel bak sen bard ol kardeşim , cleric tam senlik PS: Masa üstü oyunlarımızın kadrolu thief içgüdülü healer clericidir kendisi ;=) Şimdi çıkmam gerekiyor , sonunda mesai bitti :P [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:52 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 account başına kaç karakter açılabiliyor? Bir de cleric büyülerine bakmam gerek.Domain var mı:) DM haraslanabilir mi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 her serverda 3 karakter açiliyodu galiba,bırakalı 2 ay oldu o yüzden yanliş hatırlıyo olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar