Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 evet klavye delikanlısın bizsiziararız. burda yazdığın gerzekçe şeylerle de onu kanıtlıyorsun.
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Hakkaten sinirliymissin, sakin ol biraz, klavye delikanliligi kimseye yakismaz :) Ezme ego tatmini falan degil, insanlarin gulmek hosuna gidiyor, e tabi sen kaldiramayinca sakayi, saka kaka oluyor. Neyse ben gayet ciddiyim, bos vaktim var, aradigin niteliklere de sahibim, aradigin adam ben olabilirim :) ( yok yok bu topic basliktan kaybediyor )
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 benden sana tavsiye tanımadığın insanlara artistlenme döverim falan deme üzülürsün sen gerzekçe topicler açarsan ben de dalgamı geçerim kusura bakma
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: Bone üye [şikayet et] § 03 Temmuz 2007, Salı - 23:23 [ özel msj ] "Eğer ilgilenmiyorsanız, burada mesaj atmanıza da gerek yok." yazmadım mı ben yukarıya? salak gibi "dur şunu ezeyim de ego tatminliği yapayım" gibi mesajlar atmanızın ne anlamı var. sakin görünüyorum evet, ama çok sinirli bir insanım. o yüzden böyle şebek şebek şeyler yazmayın. dayak istiyorsanız ankara'ya gelin isterseniz, döveyim sizi, rahatlarsınız.. başta yazdım di mi? "Eğer ilgilenmiyorsanız, burada mesaj atmanıza da gerek yok." diye hemen sidik yarışına girmeyin topicte. adamı bezdiriyorsunuz yemin ediyorum. oo bonec hemen kopmussun sende he bu topicte neden alınganlık yapıyorsun ki yemin ediyorum bu topic efsane olacak sende gururlanacaksın aha ben açtım o topici diye :)
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yapılanın savunulacak 1 yanı yk tbiki güldük eğlendik ama... Çnkü açılan topic ölesine bişi değildi Bone yardım istiyor o kadar yani,bizsiziararız saçmalama bnce yeter kapansın gitsin.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Histerik bir karaktere sahipsin Bone.
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hemen kavga etmeyin ya, gereksiz yere insanlar arasında bir sürü sorun çıkıyor sonra..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 adam seni döverim diyo kimim neyim bilmeden asıl saçmalık bu değil mi:) komik yani...biz gülüp eğleniyoruz adam yılların ezikliğiyle salya sümük üstümüze saldırıyo benim tespitim bu ister beğenin ister beğenmeyin başka bişey de yazmıyorum bu topic e.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: dayak istiyorsanız ankara'ya gelin isterseniz, döveyim sizi, rahatlarsınız.. döv beni hayvanım
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 çok komiksiniz valla. cem yılmaz'ın tahtına aday olmuşsunuz. ne yazmışım ben? "Eğer ilgilenmiyorsanız, burada mesaj atmanıza da gerek yok." ama hemen "dur sunu ezeyim" psikolojisiyle salak salak mesajlar atmışsınız: said: alo arkadas arıyorum. garkadas yaz gercek melodisi gelsin. said: adam arıyorum derken... erkek arıyorum erkek gibi geldi bir an için. said: SELAM 19-20 YAŞLARINDA YAĞIZ BİR GENCİM YAKIN ÇEVREM ÇOK YAKIŞIKLI OLDUĞUMU SÖYLER AMA YAKIN OLMAYAN ÇEVREM GENELDE MAYMUNA BENZEDİĞİNİ SÖYLER HOBİLERİM SİNEMAYA GİTMEK MÜZİK DİNLEMEK VE KİTAP OKUMAK.Bİ DE MODİFİYE ŞAHİNİMLE GEZMEYİ ÇOK SEVERİM. UZUN LAFIN KISASI BAYAN ARIYORUM 19-20 YAŞLARINDA SARIŞIN ARKADAŞLARIMIZIN BANA ULAŞMASINI BEKLİYORUM İYİ GÜNLER. said: adım samuel. 28 yaşım. :p tamam mıçtım. said: su da içsin mi? ^o) said: Yalniz gecelerinde icini isitacak, fantastik edebiyati yalamis yutmus, frp/rpg konusuna hakim adventure manyagi birini mi ariyorsun? Aradigin adami bulamamamktan mi yakiniyorsun? ne duruyorsun arasana beni, sicak simsicak bir sohbet seni bekliyor. Bekliyorum... said: haha bu iyiydi said: bence efsane topic olur bu said: hauahha bülent ersoy açsa anlıcam adam arıyorum diye de...bonec....neyse..... iki dakka ciddi olamıyor musunuz? garbage'e açsam bu kadar "ayar vermeye çalışmakla" haklı olurdunuz. ama şurda önemli bir iş için bana yardımcı olabilecek adam aramak için topic açtım. sorduğuma soracağımıza pişman ettiniz. valla 14 yaşında çocuktan betersiniz. sağolun, özellikle sana da sağol bizsiziararız, fotoğraflardan insan tahlili edebiliyorsan, bir gün de ankara'ya gel, boyunun ölçüsünü alayım. said: Sonra efendim niye millet ayar veriyo, pati eskisi gibi degil ivir zivir. İnsanlarda açılan topiğe girip stand up yapma dürtüsü oluşmuş ;)
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ezme ile alakası yok aslında. ama zaten ben yukarıda ciddi ciddi özür dilemişim.
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 @bisiziararız bone ciddi bi şekilde öyle dicek biri değil tanısan anlardın. Patide ki herkesi tanıdığı için geyiğine böle bişe demiş olabilir - en azından ben öyle algıladım-. Büyütmemek lazım . En yakın arkadaşına da ''seni bi göriim dövücem öldürücem'' dersin ama ciddi değilsindir , onun gibi...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: oo bonec hemen kopmussun sende he bu topicte neden alınganlık yapıyorsun ki yemin ediyorum bu topic efsane olacak sende gururlanacaksın aha ben açtım o topici diye :) efsane olması umrumda bile değil. efsane olması için açmadım zaten. sadece bana yardımcı olabilecek bir iki kişi arıyordum. ama gördüğüm kadarıyla paticik artık insanların heryerde garbage ağzıyla dolaştığı bir yer olmuş. üzüldüm. neyse, son olarak o 4 maddeden biri konusunda yardım edebilecek birisi varsa, özel mesajtan ulaşsın bana, ego tatmini yapmaya çalışan veletlerle uğraşamıyacağım.
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ya bi saki olun.Derin nefes alin.Cidden sorun cikaricak bisey yok ortada ya.Biraz sakin, lutfen.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Offf cahille uğraşmak ne kadar zor ya...Boneqim aşk böceğim,sevgi pıtırcığım senin için neden ankaraya geleyim herkesi işsiz güçsüz mü sandın kendin gibi ayrıca fotoğraflardan FİZİKSEL TAHLİL yapabilirm bu da mantıklı değil mi? ama tabi senin anlamanı beklemiyorum. Hayatını evde bilgisayar başında oturarak geçirmiş psikolojik sorunları olan bi insan sence yıllarca sutopu oynamış 1.90 boyunda birisini dövebilir mi? yapma etme eyleme gözünü seveyim illa söyletceksin insana illa diyosun ki gelin beni ezin nediym ben sana.. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 23:38 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yahu böyle bir şey için birbirinizi kırmaya ne gerek var ayıptır yahu
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Eeh boş musunuz be forumdan da iki dakka kavga etmeyin.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 dostum konu dışına açmışsın ama bunun yeri kişisel!!!!!
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 saçma tartışmayı gereksiz yere uzattığınızın farkındasınız dimi? bizsiziarariz, ben bone'u canlı kanlıda gördüm, ben onun kendini savunabileceğinede gayet eminim. senin dediğin kadar biri değil.. herşey fotoya bakmakla yada klavyede bişeyler yazmakla olmaz. adam istememiş yazılmasını böyle şeylerin, o noktadan sonra uzatmanın anlamı ne? @herkes bende ilk mesajımda geyiğe vurdum ama bone'un mesajını okuduktan sonra sizler gibi uzatmadım... herşeyi tadında bırakmak lazım...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 1)advanture sevmem..phantasmo giib 7 cd lı bı advantureden sonra tovbe ettım.. 2) Dedektiflik, polisiye, gizem, korku romanları, dizileri ve filmleri takipçisi. Örnek vermek gerekirse X-Files, Komiser Kolombo, Stephen King, Agatha Christie gibi şeyler. -stephen king hepsi..gızem korku fantazi... 3) Fantastik RPG ile bilgili. Eberron'du, Forgotten Realms'ti, Greyhawk'tı, Warhammer'dı, bu tip şeyleri ezberlemiş. -Turkıyenın en ıyı dm ıyım desem en ıyı dm ı olmayı hak etmem.. 4) NWN 1 veya NWN 2 Toolset'ini kurcalamış, ufak da olsa bir iki birşey yapmış, deneyimli.nwn 1 de satranc kasmıstım..su sırada bı turk campaıng settıngı hazılıyoruz.. Advisor olarak buralardayım..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 zgrw +3 [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 23:47 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 adam akıllı bir topic acılmış konu hakkında yardım isteniyor. ama her konu hakkında gereksiz bir standup havasında olan tipler topici bok ediyor cokmu geyik yapmak istiyorsun gidersin garbage ASDADADA veya kedidir kedi tarzı artık sıkan şeyleri orda yaparsın kimsenin actıgı konuyu bok etmeye hakkınız yok.topic sahibi kızıncada gelip burda haklı cıkmaya calısmayın
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 topicin sahibi ve yöneticisi konuyu açanmıdır? konu dahilinde olsa bile sadece onun direktiflerindemi msj yazılabilir topice? bunlara uymayanlar azarlanılıp aşağılanılıp dayakla tehtidmi edilir? alakasız oldu ama merak işte.
Öne çıkan mesajlar