heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Kemal Sunal kabri başında anıldı Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal, ölümünün 7. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Anma törenine, Kemal Sunal'ın eşi Gül, oğlu Ali, kızı Ezo ve annesi Saime Sunal ile sanatçılar Göksel Kortay, Perihan Savaş, Ulvi Alacakaptan ve diğer yakınları katıldı. Kur'an-ı Kerim ve duaların okunduğu anma töreninde, daha sonra katılanlara helva dağıtıldı. Törende Gül Sunal gözyaşlarını tutamazken, Ali Sunal babasının mezarı başına oturarak ağladı. çok özledik kemal abi senin gibilerden insanların alacakları daha çook dersler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Okurken bile çok garip oldum ya gerçekten yeşilçamdan çıkmış nadir incilerdendi oda. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 aynı berbere giderdik zamanında.konuşurdu benle.çok zaman oldu tabi aksine gerçekten gülmeyen bir insan.ama çok iyi bir insandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 cidden önemli bir kayıptı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 allah rahmet eylesin. 7 yıl geçmiş be,şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 cidden türkiye sinemasından büyük bir oyuncumuzu çok saçma bir ölüm sebebiyle kaybetmenin acısını 7. senesinde gene hatırlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ben de özel gün mü koymuşlar dedim başlığı görünce [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 22:55 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 allah rahmet eylesin... En seviğim sinema sanatçılarından biriydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ben kucukken show tvde falan her gece filmleri oynardi pek severdim.Ama annem hoslanmazdi pek, argo kelimeleri yuzunden.Cocuklugumda beynime kazinan ender kisilerden biriydi. Mekani cennet olsun.O ve daha nice guzel insanlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ne çabuk geçmiş seneler ? hala yayımlanıyor filmleri helal olsun. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 23:29 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Geçen gün bir filmine rastladım. Oturdum izledim, direk suratına vuruyordu Türkiye gerçeğini... Süperdi. Mekanı Cennet olsun. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:34 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Adamın 25 sene önce yüzümüze vurduğu gerçeklerde hala hiçbir değişiklik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 vay be demek oldu 7 sene.mekanı cenent olsun ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Allah gani gani rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 mekanı cennet olsun... 7 sene oldu mu be? way anasını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 10 sene oldu be 10 sene. gelmez bole adam. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 son şakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mekanı cennet olsun.. Efsane bir sanatçıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AowHCK87u4s&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=O5l2JZ_tbdQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar