Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik forumlarında sevilmemek...

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

Bu hızla gidersem buralarda istenmeyen adam olmanın 1 numaralı adayıyım.

Öncelikle, yağ yakıp kas nasıl yapılır? diye bir başlıkta bir arkadaş birisinin sorusuna "jinekomasti olmuş olabilirsin" dedi. Ben de aksini iddia ettim. Hay etmez olaydım. Yıllardır fitness yapan, bu hastalığı araştırmış birisi olarak "işkembeden sallamayın" gibi bir yanıt aldım. Böyle bir yanıt alınca da biraz tepki gösterdim mecburen. Ama gösterdiğim tepkiden dolayı ben özür diledim, ama bana işkembeden sallamayın diyenler özür dilemedi. Sindirdim.

Şimdi de Futbol forumunda millet bana saldırıyor ona buna başlık açıyorum diye. Baktım zaten hali hazırda futbol forumunda ona buna başlık açılıyor, millet gülüyor, eğleniyor, kimsenin keyfinin kaçtığı yok, ama nedense ben açınca yadırganıyorum.

Aslında yeni üye değilim, eskiden üye olmuştum, ama son 1 aydır yeni yeni yazıyorum buralarda.

Söyleyin bana, buranın ahalisi sadece kendi dostunu, kankasını mı görmek istiyor burada?

Benim gibi yabancılara yer yoksa, eyvallah diyip gideceğim. Kimsenin keyfini bozmak istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse seni sevmek zorunda değil sende kendini sevdirmek zorunda değilsin.Forum kuralları dahilinde her türlü şeyide söyliyebilirsin.Buralarda sevilmek bir şey kazandırmayacağı gibi akside aynı işlevdedir.Ayrıca herzaman heryerde aksi insanlar vardır ve patide son dönem bi ayar verme modası yaşanmakta takma fazla takıl ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanla alışacaklar sana merak etme. Nasıl yeni bir arkadaş grubuna girdiğinde bir süre dışlanmış gibi olursun, bocalarsın aynısı burada da geçerli.

Tavsiyem futbol gibi milletin birbirini kesmeye hazır olduğu başlıklarda değil de müzik, garbage gibi yerlere ağırlık vermen :p
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topici açmasaydın farkına bile varmıcaktım varlığının açıkça söylemek gerekirse :)

bu doğa bekleriz in kulagım kepçe diye yapıştırması gibi bişi olmuş.oysa kepçe falan degil tam olarak :)

ayrıca forum ortamı.herkes birbirine bişiyler soyluo.üzerine almaman lzm.ki net ortamında sevilsen ne olur sevilmesen ne olur sana ne faydası var

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 22:20 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

burda kimse kankasıyla olmaktan falan memnun bi tavır içerisinde değil öncelikle onu söyliyim..
ha ben pepelek zamanından beri okuyorum burayı ve insanlarla hiç muhabbetim olmasa bile çoğunu buradaki yazılarından dolayı çok iyi tanıyorum ve ne zaman nasıl davranıcaklarını biliyorum ona göre davranıyorum,gözlem meselesi bu birazcık.
kimlerin laf sokmaya çalıştığı belli mesela onlardan uzak durcan. :D
Sosyal ağlarda paylaş

paticik ilk açıldığı günden beri var aynı tepkiler, aynı yazılar. hiç değişmedi yani. bir sürü insan bıraktı forumlara yazmayı bu yüzden. kimsenin kimseye kastı yok aslında. ha bi aralar birilerinin birilerine vardı. hatta ben unuttum bile ama dynamick olabilir bana ayı demişti sanırım =P önemsiz şeyler yani tartışmaya değmiyor aslında. anlık birşey söylenmiş geçmiş kapanmış gitmiş. ki zaten burası forum. bir çoğunuzu gerçek hayatımda görmüyorum bile. ama burada yazılar yazıyoruz konuşuyoruz. herkes bir şeyler biliyor forumlarda. hem de en iyilerini biliyor. aslında öyle olduğunu sandığı için bu tartışmalar çıkıyor. kimse ben az biliyormuşum kanka sağol yeni birşey öğrendim demeyi yediremiyor gururuna. hadi gerçek hayatında yedireme de burası forum, kimse seni görmüyor burada niye böyle yapıyor insanlar anlamıyorum.

ha işin garip tarafı, herkes bir şeyi bilmiyor. herkes herşeyi herkesten daha iyi biliyor forumda. nasıl oluyor bilemiyorum ama ya hepimizin iq'su 150+ ya da birilerimiz işkembeden atıyor sürekli.

bakıyoruz, birileri bana sağlam kaynaktan haber geldi adriano fenerbahçe'de diyor. peki diyoruz ordan başkası çıkıp dyor ki fenerbahçe ronaldo için bilmemneredeki bankadan 9 milyon euro havale yapmış. bankada çalışan arkadaşı söylemiş.

herkes süper sağlam kaynaklara sahip bakıyorum da. kimse bunlara tepki vermezken mantık sınırları içerisinde yazılmış yazılara tepkiler geliyor.

ilginç yaşam formlarıyız. hep haklıyız. allah hepimize sabır ve kolaylık versin diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fazla kişisel algılamışsın,
tartışma amaçlı mesajlar çok atılıyor özellikle seni seçtiklerini sanmıyorum sadece rastgelmişsin
bi kere cevap verdin mi sürekli devam eder, görmezden gel zaten haksızsa hiç kasma
hadi sporgenel bölümü istisna olmuşta, futbol bölümünde herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...