riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 UO'da once cast edip sonra mi hedef gosteriyoduk yoksa buyuyu secip hedef gosterdikten sonra mi cast ediyodu? (ne demek istedigimi anlayan anlamistir zaten) Asil soruya gelecek olursak, ben wow derim. Cunku su ana kadar karakter yaratip oyundan sogutmadan devam ettiren ender oyunlardandi. Alinan kararlar da oldukca yerinde oldu... Cok elestirildi ama geldigi nokta tartisma goturmez derecede aciktir. Borcta olan vivendi'yi zengin etti (vivendi'ydi di mi.. evet evet..). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 blizzard'ı olmasın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 vivendi dagitici ve finansor firma olarak batiyordu az kaldi wow yuzunden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 vivendi'ymis tabi. oyunu yapan blizzard da her zamanki gibi oyunun pazarlayicisi asil kari elde eder.. adamlar wow cikacak diye dunyanin zararina girdiler. $1.3 milyon zarardaydi wow ciktiginda bildigim kadariyla. sonraki sene kasim ayinda hisse senetleri 223% deger kazanmisti bir onceki seneye gore. adamlar $2.8milyon'a falan cikmisti. Emin diilim rakamlardan tabi... ama oyle bi seyler iste. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:40 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 @riglous: sphere olursa hedef gös gösterip cast ediorsun, runuo olursa cast edip hedef gösteriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ikisindde aslıdna cast edip hedef gösteriyorsun ama sphere'ın earyl versionlarında ve bazı packlerinde önce target eriyosun sonra cast ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 benım bildiğim kadarıyla vivendi duzgun para kazanamadı wow'dan. sacma sacma hesap hataları yaptılar, orjinal oyun için, ilginc olan aynı hataları tbc dede tekrar ettiler. blizzard'ın kazandığı paranın yanında vivendininki sakız parası olur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 uo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 1) WoW... (Evet gerçekten bu, acı ama hepimiz biliyoruz) 2) UO (Bu işlerde tarihi önemi var. İlklerden) 3) Everquest (UO sonrası işlerin oturduğu oyun buydu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 1) WoW... (Evet gerçekten bu, acı ama hepimiz biliyoruz) 2) UO (Bu işlerde tarihi önemi var. İlklerden) 3) Everquest (UO sonrası işlerin oturduğu oyun buydu) Yazmış arkadaş, wow'un lider olması neden acı, bazıları malesef wow falan yazmış, neden anlamıyorum açıkcası. WoW, mmorpg standartları çok yükseltti ve yeni çıkacak oyunların da en az bu seviyede olmasını sağlayacaktır. WoW olmasa idi şu an age of conan yada warhammerı oynuyor olabilirdiniz ama kalitesi zayıf olurdu. Şimdi hepsi WoW'u geçmek için çıkışlarını erteliyor, kalite yükseliyor. Ayrıca, wow gerçekten çok kaliteli bir oyun, eksikleri vardır her oyunun da olacaktır ancak wow kalitesinde bir oyun şu zamana dek çıkmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 WoW ciktiginda beridir ne mmorpg yapiliyor nede yerine baskasi geldi. uzunca oynadik darladik diye kotulemek hata. en keyifli mmo zamanlarim bu oyunda gecti havasi oynanabilirligi her seyi. wow mmorpg yi dunyaya tanitti ogretti oynatti oynatiyor. ilk 3 yok en iyisi bu oyun simdilik. ama yeni cikan oyunlarin isi cok zor cita bu kadar yukselmisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 1. bariz UO kaç senelik oyun ama hala sapasağlam :) 2. WoW [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 11:28 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Eve diyorum bn hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Abi anarchy online fln hiç mi iyi deil:)Yada daoc?Bunarı ilk 3 te hiç göremiorm:)Tamam uo en babası ama uodan bıktım artık yeni bi oyuna geçmem lasım wowda oynadım pek sarmadı?Anarchy online denicem ama bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Anarchy gelene kadar Daoc var arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ya bende daoc diorm ama bellow tutturdu anarchy die.E tabi free olmasınında etkisi var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 1. Pre-Cu - CU SWG 2. Eve Online 3. WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 wow2un katkısı mmorpg türüne cok büyük coooo büyük, hatta idda ediyorum mudlardan sonraki 3 mihenk taşından biridir, aha da yazdım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 UO'nun pvpsi baya baya bir dated. Pre-AoS bomba zaten, double click. AoS'da adam oluyor ama onda bile consumable basmak dışında savaşçılarda 2 adet ability oluyor. Necro falan biraz opsiyon artmış olsa da oynanış üzerinde bir etkisi yok. WoW'daki çeşitliliği x senelik oyunda aramıyorum ama açıkçası UO'nun pvpsini günümüz oyunlarıyla denk tutmanın ardındaki mantığı göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 İnsanların Uo'nın pvp sinde özlediği şey birşeyler kaybetme korkusu . İtem,binek,vs....... Buda insana adrenalin veriyor. Uo'da olan wow'da olmayan şey bu. Bu duyguyu Warhammer ve Conan la tekrar yaşıyıcaz. Bu oyunlarda İtem,binek imiz gitmiyecek onun yerine şan söhret gidicek . Bir orc un kolyesini süsleyen kuru kafalardan biri bizim kellemiz olabilecek :P . Kaç kill yapıp kaç death yediğimizin hesabı tutulacak ve herkes görücek Bu yüzden oyuncular birine dalmadan önce 2 kere düşünücek. Wow'daki gibi ''-Varavaravararara... Dal gitsin geberirsek resurrection olur bidaha dalarız'' Diyemiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bana gore : 1-Daoc, Neden diye sorarsaniz sanirim en eski mmorpg lerden biri ve hersekilde en iyi pvp sistemine sahip oyun,item ve crafting acisindan hicbir oyun daocla kapisabilicegini dusunmuyorum,en azindan template sistemine sahip nadir oyunlardan biri boylece karakterler birbirine benzemiyor wow da oldugu gibi,housing sistemini ilk cikaran oyun diyebilirim boylece auction house playerlar arasi trade olayina yeni bir sistem katti,binek derseniz, bilmiyorum binegini keyfine gore armorlar giydirebildigin binegine eklemeler yapabildigin tek oyun sanirim.Ha bir de ben ilk defa daocta gordum sanirim Shadowbane de de varmis ama en kalabalik savaslar ama daocun yerini tutabilicegini sanmiyorum.200 vs 200 savaslar relic raidle daoc efsaneleri idi.ve o kadar kisi olmasina ragmen savasabiliyordun guzel guzel arada turkiyenin baglantisinin dayanamadigi yerler oluyordu tabii.. 2-Eve online derim, oynamadim ama okuduklarima gore konusuyorum hatam varsa duzeltin.O da kendi classmaninda tek,fantasy gamingi uzaya tasidigi icin bence tek. 3-Ragnarok Online; bunun nedeni sanirim dunyada en fazla oyuncuya sahip oyundu sanirim wow da dahil.(ve halen parali bu oyun o yuzden free dir diyip o yuzden bu kadar cok oyuncuya sahip demeyin)Japonya,cin daha dogrusu dogu ulkelerinde 10 milyon uzeri playera sahipti bir zamanlar 2000-2003 zamaninda o yuzden wow playerlari en fazla oyuncu wow da gibi luzumsuz bir savunma yapmasinlar :P Biliyorum ilk uc dediniz ve bilmiyorum neden wow bu saydigim ilk ucun arasinda degil diceksiniz.Nedeni basit wow mmorpg olayina hicbir sey getirmedigini dusunuyorum gereksiz grind sistemleri disinda tier mir falan fisman omur boyu grind gibi sacma seyler gibi.Sevgiler Saygilar........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 daoc, ne gunlerdi be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Oynadığım ilk ve tek mmorpg WoW olduğundan sıralama veya karşılaştırma yapamayacağım. Ama sırf Türk oyunculardan bile ayda onlarca avroyu alabiliyorsa WoW zor olanı başarmış demektir (süper oyun olmasının da payı var tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Yahu şu daocu denemek istiyorum gerçekten ama paralı:(Free serverları mevcut mudur bu daocun?Mevcutsa o serverlardan adam olur mu?Wowda olmuodu bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 arcane haklısın, uo pvp si suandaki mmolarla denk tutulamaz, çünkü çok daha üstündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar