Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Trading Card Game


arcane

Öne çıkan mesajlar

Kimse bilmiyor bari oyunu tanıtayım zira forumda herhangi bir bilgi yok.

Buradan interaktif demoyu oynayıp kısa sürede nasıl oynanıyor öğrenebilirsiniz veya alttaki demo decklerin yazıcıdan çıktısını alıp masaüstü oynayabilirsiniz.

Oyun MTG'e benziyor ama klonu denemez. Siz bir hero oluyorsunuz. Bu hero item giyebiliyor, quest yapabiliyor. Deck seçtiğiniz heronun classına göre oluyor. Mesela heronuz troll bir fire mage ise mage abilityleri ve Horde yaratıkları kullanabiliyorsunuz. Kartlar tamamen WoW'dan çıkma, eğer WoW oynadıysanız npcler, moblar, itemlar herşey tanıdık olacaktır. Düz oyunun yanı sıra birkaç kişi oynanan, birinin DM olduğu raid deckler de var ama henüz onlara sahip olmadığımdan deneme fırsatım olmadı.

Kartları Nezih Kitabevi, D&R gibi mağazalarda bulabilirsiniz. Starter Pack 45 ytl, içinden güzel bir kutu, oyun kitapçığı, 2 tane hayvansize kart, 2 booster ve 1 tane yarım deck çıkıyor. Yeni başlayan biri için starter pack karlı bir iş. Boosterlar ise 12.5 ytl. Her boosterda 4 uncommon 1 rare var. Uncommonlardan biri hero, rarelerin ise epic kart olma şansı var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deck dediğim oyuncuların kendi desteleri. Set olarak şu an 3 tane var sanırım

Mevcut setler:

Heroes of Azeroth
Through the Dark Portal (Nisan'da çıkmış)
Onyxia's Lair (raid set)

Ağustos'da Fires of Outland isimli yeni bir set gelecek. Raid setleri dahil olmamak üzere senede 3 set çıkacakmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir şey sorucam. 45 lira verip aldığımız zaman sadece o kartlarla oynanıyor değil mi? yani sonradan başka kart alma olayı yok değil mi? yani o kutudaki kartlarla sınırsız istediğin kadar oynarsın, öyle mi? pek anlamıyorum da. :P wow alıcaktım, gerek kalmadı, onun parasına bunu alayım diyorum.

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 22:41 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...