ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bu da benımkı [spo] [/spo] bu da combat ss [spo] [/spo] [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 23:37 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ya sage bu plea delimanyak filan ne oldu ? migrate yaptınız siz heralde veknilash dan sonra dagıldı galiba guild :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @ascraeus Bir lock için en doğru ismi bulmuşsun HLL k3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 biraz eski ama böle bisiidi kullandıgım suan nerdeyse 0 ui kullanıyorum ;p [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bırakmamın nedeninin kötü olduğu için bir anda çekip gittim(Hatta yukardaki ss son raidimden :D) haber vermeden kimseye onun için tam bilmiyorum pleaya delimanyaka noolduğunu :). Ama 1-2 ay devam ettiler inc.de sanırsam. Rosterda vardılar ama raid attendanceları baya düşüktü. Bırakmış olabilirler. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 04:55 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Özel birşey yok raid ve 1-2 tane lock addons [spo] [/spo] [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 12:09 tarihinde, orochi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 burdaki screen shotta skill barlarin yerlerini ve buyukluklerini deiştirebildigimiz addon un adini bilen war mi ? [spo][/spo] [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:14 tarihinde, The_Cute tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sanırım o barlar Bongos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bongos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yukarda iconu var. bongos2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 evet bongos2 miş. butonlari ayarlamasi biraz zaman aldi ama sonunda istedigim gibi oldu. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bastan soylim benim degil. gozume takildi, biraz degisik duruyor. [spo] addonlar: # ArcHUD2 # Bartender3 # Bongos2 # Bongos2_CastBar # Bongos2_Options # DiscordArt # DiscordArtOptions # DiscordFrameModifier # DiscordFrameModifierOptions # DiscordLibrary # lern2count # Necrosis # OneBag # PitBull # Prat # SimpleCombatLog # TipBuddy # ZuxanaModelCitizen+ZMobDB [/spo] yapan herif upload etmis. tabi ayar yapmak mecburi. download link: http://files.filefront.com/Tarpep+UIrar/;8050172;;/fileinfo.html [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 04:47 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 zauhzau bu ne la. soytarı gıbı yan da duruo gnome. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Druenlerin linklediği gibi olan interface'i ben beğenmiyorum. Oyun alanından çok yiyor ben mümkün olduğunca temiz kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Şu sıralarda Caitlyn uyarlaması bir tane kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ahaha harbi o nedir ya leş bir addon gördüğüm en çirkin addon hatta, gözüm acıdı 5. sınıf oyunlara benzemiş...gnome süx yanda duruyor böle çakçan azına 2 tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Resto shaman raid sırasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 oha bizim guild lan, sen galentos musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 O pearlın raid frame ile nasıl rahat edıyorsunuz abi ekranın %40 zaten kapanıyor grid kullanasınız daha rahat olmazmıs dıkkatınız de cok dagılmaz hemde oyunda daha fazla kalırsınız diğer türlü ekran nerdeyse kapalı abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bence de ya grid cok daha iyi ama sanki büyük olunca daha iyi odaklanırsın gibi geliyo resto için konusuyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 @toggie Evet hoca o ben oluyorum sen kimsin ^^ Bu arada valla yeni ui arayışına girdim laptoptan oynamaktayım. Ekran çözünürlüğü 1280x800(wide). Lakin raidlerde nedenini bilemiyorum çok fazla fps düşüşü yaşıyorum. Bu da beraberinde sinir ve stres yapmakta. 2.0centrino işlemci, 1gb dual ddr2 ve 128mb 6600go son driver ile kullanmaktayım. vsync ve başka diğer ayarları kısığa getirsem bile -her zaman olmasada- fps 12-13 oluyor. Başka resto arkadaşlar kullandıkları addonları -özellikle raid heal -bildirirlerse sevinirim teşekkürler. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 01:45 tarihinde, Yeager tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 socian ben hehe, restoya dönücem de gear toplamaya ugrasıyorum. tatilden döndüğümde guild yerinde olursa senle bol bol muhabbet etmem gerekicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Resto shaman heal gear için kara yapmak yeterli oluyor. Zaten 3 raid grubuda bir günde bitiriyor kara raidini zorlanmazsın. İyi tatiler dilerim bu arada, bitiminde görüşürüz ;) ps: ui için başka tavsiyeleri merakla beklemekteyim.. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 02:14 tarihinde, Yeager tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 saol^^ dünkü kara raidinden zaten 3 parca resto gear cektim. shield, relic ve belt. bi kac run daha yapsam güzel seyler gecicek elime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 addon yalan bişidir normalde sadece atlas loot ile eng bagsim açık raidler için de ktm ile deadly boss mode kullanıyorum gerisi yalandı ama geçen arkadaş rolepaying helper diye bişi bulmuş onu kullanmaya başladık çok eğlenceli bir add on. Tavsiye ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 benimki de boyle, cok karısık degil sade biraz =)... [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar