Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interface Screenshots

Waqas

Öne çıkan mesajlar

Bırakmamın nedeninin kötü olduğu için bir anda çekip gittim(Hatta yukardaki ss son raidimden :D) haber vermeden kimseye onun için tam bilmiyorum pleaya delimanyaka noolduğunu :). Ama 1-2 ay devam ettiler inc.de sanırsam. Rosterda vardılar ama raid attendanceları baya düşüktü. Bırakmış olabilirler.

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 04:55 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bastan soylim benim degil. gozume takildi, biraz degisik duruyor.
[spo]

addonlar:
# ArcHUD2
# Bartender3
# Bongos2
# Bongos2_CastBar
# Bongos2_Options
# DiscordArt
# DiscordArtOptions
# DiscordFrameModifier
# DiscordFrameModifierOptions
# DiscordLibrary
# lern2count
# Necrosis
# OneBag
# PitBull
# Prat
# SimpleCombatLog
# TipBuddy
# ZuxanaModelCitizen+ZMobDB [/spo]

yapan herif upload etmis. tabi ayar yapmak mecburi. download link: http://files.filefront.com/Tarpep+UIrar/;8050172;;/fileinfo.html

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 04:47 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

@toggie

Evet hoca o ben oluyorum sen kimsin ^^

Bu arada valla yeni ui arayışına girdim laptoptan oynamaktayım. Ekran çözünürlüğü 1280x800(wide). Lakin raidlerde nedenini bilemiyorum çok fazla fps düşüşü yaşıyorum. Bu da beraberinde sinir ve stres yapmakta. 2.0centrino işlemci, 1gb dual ddr2 ve 128mb 6600go son driver ile kullanmaktayım. vsync ve başka diğer ayarları kısığa getirsem bile -her zaman olmasada- fps 12-13 oluyor.

Başka resto arkadaşlar kullandıkları addonları -özellikle raid heal -bildirirlerse sevinirim teşekkürler.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 01:45 tarihinde, Yeager tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Resto shaman heal gear için kara yapmak yeterli oluyor. Zaten 3 raid grubuda bir günde bitiriyor kara raidini zorlanmazsın. İyi tatiler dilerim bu arada, bitiminde görüşürüz ;)

ps: ui için başka tavsiyeleri merakla beklemekteyim..

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 02:14 tarihinde, Yeager tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...