UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sımdı ben adsl'e gecıyorum arkadaslar...Fakat kotalı 4 gb..Gunde 12 13 saat bılgısayarım acık kalıyor bırde uo ya baslıyacagım yakında..Yanı kota olayı sızce ne olur?Bırde ayda 1 gb e yakın muzık fılm vs ındırıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sadece ultima ile kota dolmaz. Ancak 2-3 GB veri indirirsen netten o zaman kotan dolar. Eğer hem veri indireyim hemde ultima oynayayım diyorsan sürekli kotanı dumeter, vb programlarla kontrol altında bulundurmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mutlaka aşarsın youtube yok setup yok şu yok bu bi bakıyosun 10gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 istersen 7/24 ultima oyna, max. 1,5GB fln olur ama download olunca işin içinde, kesin geçersein kotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Birşey indirmediğin sürece tek kota katili youtube ve türevleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 8 ay yurtta 2 kisi 1024 adsl 4 gb kotalı kullandık 3-4 kere astık oda max 2 gb astık bilerek. bilgisayarlar 5 gün 24 saat açık. hep. istisnasız. CS. knightonline, wow , dota aralıksız oynandı. her ay 500 mblık download yapıldı daha fazla belki. oyun cektık vs. zar zor doldurdugumuz oldu 4gb yetiyor artıyor. youtube gunde 3-4 defa takılan tıplerdık fazla degıl bı ustu 7gb mı 6 gbm ı ne onu alsan cok daha karlı cıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ayda 15 gb altına inmedim,ulan o kadar da download yapmıom püf.. ah bi de 256 olmasa fdssfd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 şimdi kotayı aşınca.. 6gb 7gb falan olunca ne kadar geliyor fatura? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 1gb 10ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Sımdı Uyandım..Babamı aradım ve 6 gb yapmaya karar verdım...Teşekkürler yorumlarınız için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 lol ben ayda 100 GB'nin altına düşmüyorum - kota olsa ölürüm he halde. Sana 512 kablo almanı önermem gerek. İptal et adsl'yi. 59 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ben zaten cok ındırmıyorum ayda bır fılm ındırıorum bıde oyun oynarım ıste uo falan..Bana yeter muhtemelen.Hem 59 ytl bana biraz agır gelir. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 09:28 tarihinde, UnnamedFeeling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bi de kotayı çok aşınca hızının limitsiz ücretinin %50 fazlasından çok gelmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 %25 olması lazım onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 aşmazsın..ben aylardır 3gbı bile zor aştım mesela eğer dl manyağı değilsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 1024 te max 127 milyon ödüosun.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar