irin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yaklasık bir haftadadır beni kendine esir eden sarkı.radyo eksen dinleyenlerin kulak aşinalıgı vardır hatta grup radyo eksenin bir kutlaması için istanbula da gelmiş.lakin diğer sarkılarını tavsiye edemeyeceğim... temposu oldukca hızlı olmasına karsın içinde barındırdıgı huzunu umarım sizlerde farkedersiniz...iyi dinlenceler(DİKKAT:gercekten içiriyor yalnız) http://www.youtube.com/watch?v=-uQKJ2Z9-To
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 çok kıroca söylenmiş bi parça gibi bizim sanki mahsun kırmızıgül söylüyor valla ama eser alıyor gerçekten super güzel oynatıyor böyle yavaş yavaş
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 back vokallerin ooo ooo diye söylediği kısım, kıraç şarkılarına benziyor. :p
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 o kadar çok dinledinm ki ocak-şubat gibi bıktım artık
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Aynen, ben de ocak civarı aralıksız dinliyodum. Güzel şarkı tamam da, çabuk bayıyo insanı. Bi de bi türlü bu şarkıyla içme şansım olmadı ühü
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bi türlü sevemedim ben bu şarkıyı ya çok ''basit'' gelio bana nedense...
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 tam içmelik şarkı işte. güsel şarkı gerçekten.
Öne çıkan mesajlar