Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninjitsu çalışıyor?

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

Kendi runuo serverimde denedim ve gördüm ki ninjitsunun bütün büyüleri çalışıyor...
Death strike biraz bozuktu, bir tek onu düzelttim:
http://719827.com/DeathStrike.cs
Diğer büyülerin damage bonusları falan o kadar kötü değil...

Ninjitsuyu tracking de etkiliyormuş onu da öğrenmiş oldum heh...
Ne kadar uzağa track yaparsan o kadar damage artıyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır tracking kullanılıyor. Script'e bak inanmıyorsan Hergonan. Olay şöyle düşünülmüş:

Etrafta yaratık yokken tracking skill'ini kullanıp hedef seçiceksin. Sonra yanına stealth ile gidip backstab vuracaksın. Yoksa adamı gördükten sonra uzaklaşıp track yapıp vur diye düşünülmemiş. :)

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 10:34 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ninjitsu facia resmen.

track yapip backstab vuruyorum 26 damage...
duz vuruyorum 20 damage...

gmlerimiz beni biraz aydinlatirsa sevinirim.

oncelkle su anki ninjkitsu serverda duzelmis sekilde mi bulunuyor yoksa halen bozukluklari var mi?

eger bozuksa duzeltilme sansi var mi varsa ne zaman?

oteki turlu direk 0 licam ninjitsuyu ilk defa kendimi bukadar vasifsiz hissettim uoda.
Sosyal ağlarda paylaş

yav benim açtığım nincada da oyunda konuştuğum nincalarda da edindiğim izlenim şu ki ninca solo karakter değil abi. Spelleri falan güzel gayet hoş eğlenceli de ancak support char olarak tutmak durumundasınız bence nincayı. Atıyorum faction savaşlarına gidildiğinde kalabalıklaştığımızda falan nincalar epey işe yarayacaklar gibi geliyor bana. Ama teke tekte alırım o ayrı =P
Sosyal ağlarda paylaş

backstab
ki attack
vs.
gibi özel vuruşların serverdaki hesaplanma şeklini formullere açıklabiliyorsan ii olurdu sailor.
deathstrike hariç diğerleri pek bir zayıf dmg veriyor oside de böyle mi bir incelemek lazım.

bide şu savaş skillerine bağlı olarak özel vuruşların manasının azalması sistemi sanırım runuoda yok doğru mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

Peki smoke bomb diye bi olay var karakteri Ninja olarak açtığımızda alıyoruz.. Onu nerden yada nasıl temin edebiliriz?

Mosquito senin dediğin olay çalışıyo olması lazım.. Mesela Poi,Stealth,Fence 300ü geçince 5mana ile poi vuruyoruz onu demek istiyosun degilmi..

Shadowjump için teşekkürler ayrıca..
Sosyal ağlarda paylaş

mosquito dediğin olay var runuoda.

smoke bombu da aşçılar yapabiliyor. yumurta falan lazım öyle acayip bişi :p

büyülerin hesaplamaları doğru mu bilmiyorum. ama yanlış diyenlerden de doğrusu budur diyeni görmedim henüz. hiç bir yerde somut bilgi bulamadım ki kontrol edeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...