Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barış Akarsu dogum gününde komada

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Valla üzüldüm ben de...

Zaten hastaneye geldiğinde kalbi durmuş, sonradan çalıştırılmış. Eğer o arada beyin ölümü gerçekleştiyse malesef dönüşü yok zaten. Hani azar azar halka duyuruyor olabilirler. Durumu pek iyi gözükmüyor maalesef ama umarım yaşama döner. Kendisini tanımazdım kaza haberinden önce, haberde yüzünü görünce 1-2 kez tv de zap yaparken bi dizide denk geldiğimi hatırladım, ama daha hayatının baharında genç yaşta çok yazık. Geçmiş olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

tartışmaı uzatıyalım yahu.. resimdede beşiktaş superdir denmemiş, bir takım insanın (takım insan gruhu, bi topun ğeşinden koşan 11+ kişi değil) barışa verdiği destek belirtilmiş.

cok yazık oldu ama ya... ben sevmezdim pek bi seferinde bu cocuğa "barış mancoyla cem karacanın meşalesini sen taşıycaksın" dediklerinde "ulan o kadar rockı var memlekette bumu taşıycak demiştim" sonra bu cocuk baya uğraştırdı barış mitingleri festivalleri için cocuklar için, duygulanmıştım, canlı izliyemedim hep gitmedim üşendim kacırdım bi şekilde ama seside cok güclü derlerdi....

gitti cocuk ya cok kötü oldu
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız görünen o ki durum kötü.. tabii elimizde ne CT var ne de yeni bi bilgi ancak ödemin inmemiş olması çok hoş değil açıkçası..edit: lam bu olayın neresi hoş ki dingil! (self ayar mekanizması on)

iç organları dayansın da.. beyni de toparlar umarım..

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 04:34 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deniz ben buraya barışın resmini koyuyorum, sen kalkmış beşiktaş olayından bahsediyorsun. bari bu konu da fanatiklik yapma. durup dururken o resimden beşiktaş olayını çıkartmandaki mantık nedir ? buraya resim koymakla hata mı ettik hayret birşey ya.

ya çarşının fotoğrafı sonuçta neyse ama verdikleri destek güzel orası ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Çabuk kazanılan şöhretin uğursuz, lanetli olduğu söylenir hep. Umarım hemen ve tam olarak iyileşir. Bizden sonraki nesillerin Barış Abi'si olcak tip ve tarz var adamda.
Ve sakat kalma konusunda da Cintonik'le aynı fikirdeyim malesef. Yaşamda, ölümden beter duruma düşmesin daha çok genç çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

kurtulması çok küçük bir ihtimal ki kurtulsa bile doğru düzgün yaşayabileceğini zannetmiyorum. ayrıca fişi de çekilmiş diye duydum ama ne kadar dogru bilemem, gazetede okudum umut kesilmiş babadan haber bekleniyomuş organ bağışı için.

bir de barış'ın dumuna üzüldüğüm kadar, kimsenin ölen 2 kızı düşünmemesine üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...