nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 starı açabilirsiniz canlı yayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 öldümü yaşıoyrmu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 starda doktor konuştu. organlar işlevini yitirmeye başlamış yavaş yavaş. çok düşük bir ihtimal yaşaması ama yine de ümit kesilmez. ama çok büyük beklentilere kapılmasın insanlar diyor doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Valla üzüldüm ben de... Zaten hastaneye geldiğinde kalbi durmuş, sonradan çalıştırılmış. Eğer o arada beyin ölümü gerçekleştiyse malesef dönüşü yok zaten. Hani azar azar halka duyuruyor olabilirler. Durumu pek iyi gözükmüyor maalesef ama umarım yaşama döner. Kendisini tanımazdım kaza haberinden önce, haberde yüzünü görünce 1-2 kez tv de zap yaparken bi dizide denk geldiğimi hatırladım, ama daha hayatının baharında genç yaşta çok yazık. Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ne zmaan söyleiğinizde daha fazlası var... nocom herseye bjkyi katmak zorundamısın sen yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 barışın bjk tv deki katıldığı programları açıp izleyebilirsin deniz. konuya beşiktaşı kattığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yuh nası kattığın yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 deniz ben buraya barışın resmini koyuyorum, sen kalkmış beşiktaş olayından bahsediyorsun. bari bu konu da fanatiklik yapma. durup dururken o resimden beşiktaş olayını çıkartmandaki mantık nedir ? buraya resim koymakla hata mı ettik hayret birşey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Çarşının A'sı niye anarşinin A'sına bu kadar benziyor ya. Hiç dikkat etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 tartışmaı uzatıyalım yahu.. resimdede beşiktaş superdir denmemiş, bir takım insanın (takım insan gruhu, bi topun ğeşinden koşan 11+ kişi değil) barışa verdiği destek belirtilmiş. cok yazık oldu ama ya... ben sevmezdim pek bi seferinde bu cocuğa "barış mancoyla cem karacanın meşalesini sen taşıycaksın" dediklerinde "ulan o kadar rockı var memlekette bumu taşıycak demiştim" sonra bu cocuk baya uğraştırdı barış mitingleri festivalleri için cocuklar için, duygulanmıştım, canlı izliyemedim hep gitmedim üşendim kacırdım bi şekilde ama seside cok güclü derlerdi.... gitti cocuk ya cok kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yalnız görünen o ki durum kötü.. tabii elimizde ne CT var ne de yeni bi bilgi ancak ödemin inmemiş olması çok hoş değil açıkçası..edit: lam bu olayın neresi hoş ki dingil! (self ayar mekanizması on) iç organları dayansın da.. beyni de toparlar umarım.. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 04:34 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: deniz ben buraya barışın resmini koyuyorum, sen kalkmış beşiktaş olayından bahsediyorsun. bari bu konu da fanatiklik yapma. durup dururken o resimden beşiktaş olayını çıkartmandaki mantık nedir ? buraya resim koymakla hata mı ettik hayret birşey ya. ya çarşının fotoğrafı sonuçta neyse ama verdikleri destek güzel orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 beyin garip biiş cok farklı durmlardan kurtulu, yanı ezelim o zaman paso değil tabiki ama... ne biliyim bana hala umut olsun hala kurtulsun gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: ne zmaan söyleiğinizde daha fazlası var... nocom herseye bjkyi katmak zorundamısın sen yav deniz hemen gaza gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 eğer felç kalcaksa tamamen yatalak biçimde iyileşmesin daha iyi bu durumda ne kadar çabuk rahmete kavusursa o kadar iyi hergun acı çekmektense.En azından kendimi yerine koydugumda boyle dusunuyorum.Ama dileğimiz aylar sursede tam olarak iyileşmesinden yana.Allah yardımcısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Çabuk kazanılan şöhretin uğursuz, lanetli olduğu söylenir hep. Umarım hemen ve tam olarak iyileşir. Bizden sonraki nesillerin Barış Abi'si olcak tip ve tarz var adamda. Ve sakat kalma konusunda da Cintonik'le aynı fikirdeyim malesef. Yaşamda, ölümden beter duruma düşmesin daha çok genç çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 barış abi lütfen lütfen dön bize ihtiyacı var Türkiyenin sana seni seviyoruz dualarımız seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bu durumda soylemek yanlış da türkiyenin barışa gelene kadar nelere kimlere ihtiyacı var ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 kurtulması çok küçük bir ihtimal ki kurtulsa bile doğru düzgün yaşayabileceğini zannetmiyorum. ayrıca fişi de çekilmiş diye duydum ama ne kadar dogru bilemem, gazetede okudum umut kesilmiş babadan haber bekleniyomuş organ bağışı için. bir de barış'ın dumuna üzüldüğüm kadar, kimsenin ölen 2 kızı düşünmemesine üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Evet toggie haklı yaşasa bile çok kötü bir hayat geçirir. Konuşamaz,algılama problemleri yaşar,felç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Beyinin nerelerinde ve ne derecede hasar olduğunu bilmeden kesin konuşmak doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 doğrusu yanlışı kalmadı zaten artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 doktor hiç ümit yok beyin öldü kalp ve böbrekler yarı çalışır durumda dedi [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:39 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 vallahi yazık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar