toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nerden biliyosun ailesini teselli etmediklerini? medyanın tekrar haber yapması mı azaltacak acılarını? 1 ay geçti 10 ay geçti 10 sene geçti, bi sınırı var mı bunun, ne zamana kadar haber yapsınlar? sadece barış akarsu değil ki ölen, bi dünya güzel insanı kaybettik ama hergün hatırlatmak saçma olur di mi? ölüm yıldönümlerinde anıyoruz, anısına birşeyler yapıyoruz. bunlara da medya gerekli ilgiyi gösteriyo zaten.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 benim de arkadasımı gecen sene sorf yaparken deniz motoru ezdi ve hayatını kaybetti, carpan motor bulunamadı faili mechul kaldı vs. 3-4 gun haber olmustu ege gastelerinde, diger gasteleri bilmiyorum, ama barıs akarsu halka malolmus biri diye ayrıcalık gosterilmesinin bi anlamı yok, ki bence gastede 10 yıl da haber yapsalar bisey degismez, anlamsız bisey
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Akarsu’nun Akademi Türkiye ile başlayan serüveni ve yaşadıklarını konu alan filmde 'Yalancı Yarim' isimli dizideki rol arkadaşı Merve Sevi de rol alacak. Barış’ın hayat hikayesinin konu edildiği filmde genç sanatçının hastanedeki günleri de beyazperdeye yansıyacak. Barış Akarsu sevenleri için hazırlanan bu proje, çok yakın bir zamanda hayata geçirilecek. Filmde Merve Sevi'nin dışında Akarsu'nun Amasra'daki arkadaşları ve ailesininde oynaması planlanıyor. http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/6994684.asp?gid=180&a=500656
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben ailesi olsam kesinlikle oynayamazdım
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ya herkez para peşinde. oynarlar.kitapta yazıcaktı.ne için para için albüm satışlarındanda aile kazandı büyük ihtimal merve sevi bile barış akarsu öldükten 2 gün sora bi sabah programında muabbet ediodu (uzun bi süre gözükmem diodu) [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 16:02 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Zenphex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ölüm sana yakışmadı barış ))))));; acın dinmior ühühü
Zenphex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 üstünden bir yıl geçti ve yukarıda 21 sayfa yazan herkes kadar ben de hayranıyım. hatırlayıverdim hadi üzülün siz de, bi 21 sayfa daha çıkar
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yanlış hatırlamıosam 4 temmuzda ölmüştü ölüm yıl dönümü yaklaştı o yüzden uplandı heralde seni seviyoruz barış sen rahat uyu
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Zil zurna sarhoş olup, 2 hatunla birlikte -ne yapıyorlarsa artık- kamyonun altına giren Barış için üzülelim hadi. Her ne kadar suç kızlardan birinin üstüne atılmış olsa da o kız için üzülmeye gerek yok. Heyşey zil zurna sarhoş olup kendisiyle birlikte birlikte iki kişiyi daha kamyonun altına sokan barış için. oleyyyy...
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 :( yalnız barışın yada yanındaki arkadaşlarının bi sucu yokki o kavşakta problem var. trafik levhaları yetersiz. barıştan sonra daha kaç can almıştı orası :(
Mike Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 di said: Zil zurna sarhoş olup, 2 hatunla birlikte -ne yapıyorlarsa artık- kamyonun altına giren Barış için üzülelim hadi. Her ne kadar suç kızlardan birinin üstüne atılmış olsa da o kız için üzülmeye gerek yok. Heyşey zil zurna sarhoş olup kendisiyle birlikte birlikte iki kişiyi daha kamyonun altına sokan barış için. oleyyyy... fesat doğmuşsun fesat ölceksin .
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Fesatlıkla alakası yok da Barış ya da şu Koç Üni'li tipler gibi içip içip pisi pisine ölmeyeceğimi biliyorum. Ha gelip bu zil zurna sarhoş tiplerden biri sakin sakin yürürken ezerse beni onu bilemicem.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 veştitsa said: :( yalnız barışın yada yanındaki arkadaşlarının bi sucu yokki o kavşakta problem var. trafik levhaları yetersiz. barıştan sonra daha kaç can almıştı orası :( kusura bakmayın da trafik levhaları yetersiz ne demek ya? O kavşak tehlikeli bi kavşak, Insanın durup beklemesi lazım, gobege girip bekliceksin bu kadar basit. Yapması cok kolay. Bodrumdan gelirken sola sinyal verip gobege girip bekliyosun. Sağına bakıyosun araba geliyo mu diye.Boşsa ilerliyosun.Yol zaten çift yonlu de değil.Barışı ben de severdim çok, çok yazık oldu ama en çok ailesine üzülüyorum. Muhtemelen beklemeden atladı yola direk..
Brook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 di said: Zil zurna sarhoş olup, 2 hatunla birlikte -ne yapıyorlarsa artık- kamyonun altına giren Barış için üzülelim hadi. Her ne kadar suç kızlardan birinin üstüne atılmış olsa da o kız için üzülmeye gerek yok. Heyşey zil zurna sarhoş olup kendisiyle birlikte birlikte iki kişiyi daha kamyonun altına sokan barış için. oleyyyy... o kızları arabaya silah zoruyla mı aldı sanki ? içtilerse hep birlikte içtiler yola çıktılarsada hep birlikte.. Geçmiş bi konuyu tekrar tartışmak saçma bence ama biraz gereksiz sinir yapmışın. Neredeyse hepimiz içkili oldugumuz zaman yanımızda kız arkadaşlarımız olduğu zaman araba kullanmak durumunda kalabiliyoruz.. Allah korusun ama herkesin başına gelebilecek bi durum. Daha mantıklı düşünelim.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 öyle bi zorunluluk maalesef yok. tercih meselesi. şahsen 1 bira içsem dahi araba felan sürmem.
EarS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 di said: Zil zurna sarhoş olup, 2 hatunla birlikte -ne yapıyorlarsa artık- kamyonun altına giren Barış için üzülelim hadi. Her ne kadar suç kızlardan birinin üstüne atılmış olsa da o kız için üzülmeye gerek yok. Heyşey zil zurna sarhoş olup kendisiyle birlikte birlikte iki kişiyi daha kamyonun altına sokan barış için. oleyyyy... 2 tane erkekle sarhoş olup binse ibne mi olacaktı adam? mal mısın arkadaşım?
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Brook said: di said: Zil zurna sarhoş olup, 2 hatunla birlikte -ne yapıyorlarsa artık- kamyonun altına giren Barış için üzülelim hadi. Her ne kadar suç kızlardan birinin üstüne atılmış olsa da o kız için üzülmeye gerek yok. Heyşey zil zurna sarhoş olup kendisiyle birlikte birlikte iki kişiyi daha kamyonun altına sokan barış için. oleyyyy... o kızları arabaya silah zoruyla mı aldı sanki ? içtilerse hep birlikte içtiler yola çıktılarsada hep birlikte.. Geçmiş bi konuyu tekrar tartışmak saçma bence ama biraz gereksiz sinir yapmışın. Neredeyse hepimiz içkili oldugumuz zaman yanımızda kız arkadaşlarımız olduğu zaman araba kullanmak durumunda kalabiliyoruz.. Allah korusun ama herkesin başına gelebilecek bi durum. Daha mantıklı düşünelim. neden kullanmak durumunda kalıyımki taksi die bşi war ?
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mehrumun anısına dota atıyoruz +1.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Xaenin said: Mehrumun anısına dota atıyoruz +1. +1
Konn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Evet malesef bir ölümün bile popülist yaklaşımlara ve popüler kültüre hitab edebildiği bir dünyada yaşamaktayız. Barış Akarsu özünde iyi veyahut kötü olsa da bir merhum olduğundan ötürü anılmalıdır ancak her gün askerlerimiz, çocuklarımız, hatta bizim vatandaşımız olmayan bir sürü masum insan ve çocuk ölürken, biz sadece Barış'ın veya bir diğer ünlünün ölümüyle hatırlıyoruz dünyamızda bulunan acıları. Bu küçük paragrafı yazmamın nedeni, sadece Barış Akarsu'nun ölmesine değil, ölümünün ve komaya girişinin popüler kültüre haber malzemesi olması ve üstelik PETKIM'in satışının örtbas edilişinde kullanılmasıdır. , Umarım, birgün (ben dahil) hepimiz sadece ve sadece gördüğümüz değil görmediğimiz ölümleride vicdanlarımızda hissedebiliriz. Eğer bu bilgeliğe ulaşabilirse insan, o zaman bu dünyada kötü diyerek çağrışım yaptığımız şeyler azalacaktır. Her ne olursa olsun Barış Akarsu ve diğer kaybettiğimiz insanların yakınlarına baş sağlığı dilerim.
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 EarS said: di said: Zil zurna sarhoş olup, 2 hatunla birlikte -ne yapıyorlarsa artık- kamyonun altına giren Barış için üzülelim hadi. Her ne kadar suç kızlardan birinin üstüne atılmış olsa da o kız için üzülmeye gerek yok. Heyşey zil zurna sarhoş olup kendisiyle birlikte birlikte iki kişiyi daha kamyonun altına sokan barış için. oleyyyy... 2 tane erkekle sarhoş olup binse ibne mi olacaktı adam? mal mısın arkadaşım? Rica ederim, o senin mallığın. Zira, bir canlı ancak bu kadar götünden anlayabilir...
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Brook said: di said: Zil zurna sarhoş olup, 2 hatunla birlikte -ne yapıyorlarsa artık- kamyonun altına giren Barış için üzülelim hadi. Her ne kadar suç kızlardan birinin üstüne atılmış olsa da o kız için üzülmeye gerek yok. Heyşey zil zurna sarhoş olup kendisiyle birlikte birlikte iki kişiyi daha kamyonun altına sokan barış için. oleyyyy... o kızları arabaya silah zoruyla mı aldı sanki ? içtilerse hep birlikte içtiler yola çıktılarsada hep birlikte.. Geçmiş bi konuyu tekrar tartışmak saçma bence ama biraz gereksiz sinir yapmışın. Neredeyse hepimiz içkili oldugumuz zaman yanımızda kız arkadaşlarımız olduğu zaman araba kullanmak durumunda kalabiliyoruz.. Allah korusun ama herkesin başına gelebilecek bi durum. Daha mantıklı düşünelim. İçkili olarak direksiyon başına oturduğun an, kafan güzel olduğu an mantık falan kalmaz. Ya hiç içmedin sen ya ad içtiğin hiç bir anı hatırlamıyorsun. Saçma sapan sinir yapmışsın demeden önce otur yazdığımı oku. Ha haberin yoksa suç o arabaki kızlardan birine atıldı önce, sonra kızın ailesi olayı açığa çıkardı. Ona ithafen yazdım. Barış'ın gerzekliği kadar hayatlarını hiç eden o kızların da gerzekliği söz konusun ama MANTIKLI DÜŞÜNMEK LAZIM tabi. Şaka mısınız nesiniz anlamadım ki ...
Öne çıkan mesajlar