Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barış Akarsu dogum gününde komada

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Arabayla kamyonun altına girmiş yanındaki 2 arkadaşı ölmüş kendisi de komada imiş. Of sabah sabah ne kötü bir haberdir.. Pek severdim ben kendisini içim bir tuhaf oldu umarım iyileşir.. Ölenlerin sevenlerinin başı sagolsun.

Kaynak
Mesaj tarihi:
dizideki rolüne kaptırdı kendini herelde. hep de kazayı yapan kurtulur diğerleri ölür, yazık valla. herneyse acil şifalar dileyeyim ben de çok üzücü bir durum. umarım hayatta kalır ama hayatının geri kalanı eskisinden çok daha farklı olacagı kesin.
Mesaj tarihi:
Dün herifi Alsancakta gördüm. Ne küfür etmiştim tipini s.kim diye : ( adam benden sonra kaza geçirmiş çok üzüldüm..

Sözümü geri alıyorum Barış Ağbi seni çok seviyorums Barış ağbi..
Mesaj tarihi:
said:
adam tutturmuş gidiyodu. kariyeri bitti işte.

Bu kadar karamsar olmayın abi fiziksel bir kalıntı olmadığı sürece ve didindiği sürece bir sorun teşkil edeceğini sanmam aksine imba basınımız sık sık yer verecektir kendilerine (kalıcı bir sorun olmadığını varsayarsak).
Mesaj tarihi:
O diil de bi iki ay once kurs gibi bi ortamda bi herifle konusuodk,lafi nerden actiysa Baris Akarsu ya getirmisti,cok artis yok bilmem ne baya saydi sovdu , hatta baya da kufuru basti.Bu sabah haberlerde gorunce bi garip oldum adamin ahi mi nazari mi degdi nedir valla . Neyse kim olursa olsun acil sifalar dilemek duser,umarim yanindaki arkadaslarinin kaderini paylasmaz
  • Yeni Oluştur...