Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] Virtual DJ tutorial

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

vdj falan kullanma zaman kaybı..fl studio veya reason veya ableton kullanabilirsin..bu 3ünden şaşma..ben reason tavsiye ederim..ama sen hepsini dene herkes başka bi programla rahat ediyor.

tutorial bu konularda zor..çok şey var.kendin karıştırıcan biraz..ama ben bir iki tane link vereyim sana:

ableton 5: http://www.tr-ance.com/forum/index.php?showtopic=13133

fl studio 5:
http://www.tr-ance.com/forum/index.php?showtopic=8546

reason 2.5:
http://www.tr-ance.com/forum/index.php?showtopic=7453

bu tutolar eskiden kalma..şu an bu programların daha yeni versiyonları mevcut ama hepsi aynı mantık.bu yüzden bunlar sana başlangıç için yardımcı olur.

ayrıca set yapımı için de traktor öneririm
Sosyal ağlarda paylaş

gerge indirdim bi kere dinledim bi kaç kere daha dinleyeyim eleştiri aklımda oluşmaya başladı o başlık altına atarım ve harbiden çok ciddi bir çalışma olmuş..

FL ye de baktım elimin hızlanması lazım yani kafamda oluşturduğum her şeyi aktarabilmek için üzerinde çalışmam lazım programın.

Daha çok trance house yani club tarzı müzik yapmak için bu programın expansion paketi ya da ses paketi var mı FL studio için?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Image-Line mayısda FL için Deckadance diye bir dj tool - mixing console çıkardı. Deneyebilirsin. Sytrus vardır bir de FL için - iyi bi synt değildir ama bence.

Bak son kez söyleyeyim - electronic music ileri derecede yaratıcılık ve özgünlük gerektiren bir şey eğer ciddiye alınmak istiyorsan, ve bu da FL Studio ile olmaz. FL Studio noob programı. MaxMSP öğrenmelisin ve Pure Data. SuperCollider'da bu ikisinden birine yardımcı sistem olarak öğrenilmeli. Sonra MaxMSP ve Pure Data'ya kendi plug-inlerini yazmak için C dilini öğrenmelisin. Bu kitabı yürekten okumalısın. Electronik müzik teknik olarak en zor olanıdır - FL ile falan olmaz - Frontpage kullanmak ile kod yazmak arasındaki fark gibi düşünebilirsin.

Eğer bu işi öğrenmek istiyorsan sabırlı olmalı ve en baştan başlamalısın. 6-7 ay geçmeden de iyi birşeyler üretmeyi beklememelisin.Aksi halde sadece mtv gibi yerlerde, discolarda falan çalan şaçmalıkları elde edersin. Electronic music bu demek değil. İyi bir şey yapmak bir roket tasarlamak gibidir. Çok bilgi gerektirir. Ben bir kaç ay önce girdim bu türün içine - daha önce klasik ve metal yapardım hep, hala klasik ve metal yapıyorum - daha öğrenmem gereken çok şey var çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

uh, fazla iddiali laflar.

dj programlariyla "re"mix yapilmaz, mix yapilir zaten neden produksiyona girdiniz ki?

traktör dj de bu programlarin en iyisi, 3'u daha senlikli 2. versiyonu daha sadece. mixer vs. gozunun onunde zaten sadece tut birak deck'e parcayi sonra takil tutorial gerektiren bi yani yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...