KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Arkadaşlar, virtual dj hakkında en ince ayrıntısına kadar tutorial verebilecek biri var mı aranızda acaba :) Yani aslında basit şeyleri biliorm. Daha ayrıntılı zor şeyleri öğrenmek istiyorum veya herhangi bir dj programı tavsiye edebilir misiniz.. ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Dj programı derken? FL studio var bildiğim baya gelişmiş müzikler yapılabiliyor.Deniyebilirsin istediğin bu tarz bir şey ise tabi. Buda Vdj'in manuali =P [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 09:33 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 vdj falan kullanma zaman kaybı..fl studio veya reason veya ableton kullanabilirsin..bu 3ünden şaşma..ben reason tavsiye ederim..ama sen hepsini dene herkes başka bi programla rahat ediyor. tutorial bu konularda zor..çok şey var.kendin karıştırıcan biraz..ama ben bir iki tane link vereyim sana: ableton 5: http://www.tr-ance.com/forum/index.php?showtopic=13133 fl studio 5: http://www.tr-ance.com/forum/index.php?showtopic=8546 reason 2.5: http://www.tr-ance.com/forum/index.php?showtopic=7453 bu tutolar eskiden kalma..şu an bu programların daha yeni versiyonları mevcut ama hepsi aynı mantık.bu yüzden bunlar sana başlangıç için yardımcı olur. ayrıca set yapımı için de traktor öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 saol deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Aşıp MaxMSP'de kullanabilirsin. Özelden link yolluyorum. edit: linkde tutorial da var. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:43 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Tutorıal olarak anlatabılecek yokmu su vıdeo bolme falan ıslerını?Ben bu programları ındırsemde anlamıyorum yapamıyorum bır turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 FL studio'ya saracam galiba şimdi indiriyorum. bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Şuraya da bak öyleyse FL için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 dün indirdim 2 farklı siteden film izliodum sonra açacam diye kapattım bişe oldu ya biri sildi :) ya da anlamadım yok oldu şimdi tkrr indiriom. bakalm ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Eğer sırf remix yapacağım diyorsan Acid Pro daha iyi gider sana. MaxMSP ya da Pure Data en iyisi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 indirdim biraz uğraşayım bakalım. sen çok mu ilgileniyorsun bu işle gerge? kendi çalışmaların varsa görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Remix yapmıyorum ben. İmzamda ki linkten yaptığım son şeyi indirebilirsin. Eğer eleştirebilirsen de sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 doğru demiş gerge..ben adam gibi prodüksiyon yapacaksın diye verdim o programları..remix için bir sürü ekstra programda lazım.acapellaları ayırmak fln için bir sürü program var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 gerge indirdim bi kere dinledim bi kaç kere daha dinleyeyim eleştiri aklımda oluşmaya başladı o başlık altına atarım ve harbiden çok ciddi bir çalışma olmuş.. FL ye de baktım elimin hızlanması lazım yani kafamda oluşturduğum her şeyi aktarabilmek için üzerinde çalışmam lazım programın. Daha çok trance house yani club tarzı müzik yapmak için bu programın expansion paketi ya da ses paketi var mı FL studio için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Image-Line mayısda FL için Deckadance diye bir dj tool - mixing console çıkardı. Deneyebilirsin. Sytrus vardır bir de FL için - iyi bi synt değildir ama bence. Bak son kez söyleyeyim - electronic music ileri derecede yaratıcılık ve özgünlük gerektiren bir şey eğer ciddiye alınmak istiyorsan, ve bu da FL Studio ile olmaz. FL Studio noob programı. MaxMSP öğrenmelisin ve Pure Data. SuperCollider'da bu ikisinden birine yardımcı sistem olarak öğrenilmeli. Sonra MaxMSP ve Pure Data'ya kendi plug-inlerini yazmak için C dilini öğrenmelisin. Bu kitabı yürekten okumalısın. Electronik müzik teknik olarak en zor olanıdır - FL ile falan olmaz - Frontpage kullanmak ile kod yazmak arasındaki fark gibi düşünebilirsin. Eğer bu işi öğrenmek istiyorsan sabırlı olmalı ve en baştan başlamalısın. 6-7 ay geçmeden de iyi birşeyler üretmeyi beklememelisin.Aksi halde sadece mtv gibi yerlerde, discolarda falan çalan şaçmalıkları elde edersin. Electronic music bu demek değil. İyi bir şey yapmak bir roket tasarlamak gibidir. Çok bilgi gerektirir. Ben bir kaç ay önce girdim bu türün içine - daha önce klasik ve metal yapardım hep, hala klasik ve metal yapıyorum - daha öğrenmem gereken çok şey var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 uh, fazla iddiali laflar. dj programlariyla "re"mix yapilmaz, mix yapilir zaten neden produksiyona girdiniz ki? traktör dj de bu programlarin en iyisi, 3'u daha senlikli 2. versiyonu daha sadece. mixer vs. gozunun onunde zaten sadece tut birak deck'e parcayi sonra takil tutorial gerektiren bi yani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 mix demek istemiştim orda. arkadaş prodüksiyon yapmak istiyormuş ondan ableton falan önerdim. fl studio'ya noob diyen arkadaşım dünyanın en iyi prodüktörlerininangi programları kullandığını incelesin biraz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 electronic müzik için öyle eğer yeni şeyler elde etmek istiyorsan. Bak vurgulu: yeni. edit: bu arada o en iyiler Pro Tools, Logic falan kullanır. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:17 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 pro toolsdan verim alabilmek icin kurulcak sistem, steve vai'nin mothership adli studyosundaki gibi falan oluyo nitekim. fl studio iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar