geffen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 şu an tek iş yapan hunter tarzı, bm. o zaman damage done'da ilk 3 e girebilir. marksman bi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 en iyi class diye bisi yok neyden zevk alıyosan onu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 En Kral class en sevdigim classtir. Onu nasil mi anlayacaksin? benim gibi 5 tane 60 level kasinca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bende kastım oyle gozum doymadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 @olorin84 Ahahah badabum eziğini biliyorum evet bizi satan bir hipnatordur kendileri gördüğüm her yerde /hi yada /wave dedikten sonra keserim =P Bloodey olarak bilir beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 diehard MM idim BM oynamayi bilmiyen ezukler icin derdim hep ama su anda BM ye gectim arada hayvani bir fark var sole guzel bir laf var Requirements to DPS well as a MM Hunter: 1. Impeccable timing and no lag 2. Post-Graduate degree in Mathematics, Engineering, or equivalent to theorycraft a shot rotation kesinlikle katiliyorum didisinin didisi ha MM ile 1-2 deydim hep boyle bir oyun tarzidnan BM ye gecince resmen %30 danbuyuk bir artis oldu damage done da simdi kimse gecemiyor tek basina iktidarim :P ha bana kalirsa kesinlikle lock ac hunter cok var adi cikmis bir class hicbir zaman "LFM hunter" goremessin (ubrs devride kapandi ego tatmini olmuyor artik) ayni zamanda istiyorsan serverin en kral hunteri ol muhakkak herkes noob sanicaktir ilk 10dk ve instance olayinda zorluk yasiycan guild yoksa guildlerin de cogu hunter sIkintisi cekiyor su anda tankla kapisan bi halttan cakmiyan BM ler 400agi ile survival dalan tipler filan hutnerlarin raidde olan gorevelrini sorgulanir duruma getirdi 1-2 hunterdan fazla alinmiyor cogu zaman eskisi gibi hunter gerektiren boss da kalmadi guilde girsen bile shattrath da beklersin pvp yapicam dersen battlegroud da hala MM domine eder ancak arenada tam anlamiyla sinfita kaliniyor (zaten hunterlar dar mekanalrda eskiden beri kotuydu) MM olsan deadzoen unu exploit edicekelr kac kovala yapican sutunlarin etrafinda 30 saat BM gitsen ayni seyi petine yapicaklar ugrasilmaz hazir yol yakinken lock git eger ilerde bu sorunlari yasamak istemiyorsan her adam gibi oyniyan hunter a karsi 10 tane noob huntard var ve kendini assan bile bu adamalr senin yolunu tikiycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 blizzard'ın pvpsi o kadar ucuz değil.Öyle warlock herkesi yener yok bilmemne olayı değil yani.kısaca güzel class yok,iyi oyuncu var.bırakın artık lock imba hunter suck mage several muhabbetlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 en iyi class yok, en iyi gearli adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Neyse geri aldım flame olmasın bu kez :S [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:25 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Hunter sux, nerf flare GIEF FLARE MORE CD AND REAGENT, GIEF US 351 yard sap range. R"OU"GES FTW!!!11 Dedikten sonra; hunter için şunu söyleyeyim; 10 lvl üstündeki elitei tanklamak imbadır tamam da 70 lvl olduktan sonra yok öyle bir şey. Aylarca hunterı noob class'ı %80i bot olan çinliler için üretilmiş bir şey olarak düşündüm. Lakiiğğğnnn arenaya girdikten sonra gördüm ki, hunter işini biliyorsa çok pis eziyor. Aksi takdirde çok pis eziliyor. Yani anlatıldığı gibi yok auto shota bas vur gelsin, peti sal 5v5te 5 kişi kessin, ooh Illidan sololarım ben bu kediyle diye bir şey söz konusu değil. Bunları söyleyeceğimi ben de tahmin etmezdim ama bir rogue olarak en kolay kestiğim class da hunterlar en zor kestiğim class da hunterlar. Demek ki oynayandan oynayana farkediyor bu class :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bence Viktor en guzel sekılde acıklamıs. MM hunter olunca her auto shotın arasına steady sokcan , sora arcane atcan , trınket rapid fire , bide racial ability nin zamanlamasını ayarlıcanda bla bla. Evet mm cıdden ugrastırır adamı ama bu sayede o hunterın noob olup olmadıgı anlasılır. Bu arada Bm hunterım uberım dps %30 arttı dıyorsunuzda , bana petlerın hıc durmadan dalabıldıgı ve hayatta kalabıldıgı bı boss ornegı verırsenız sevınırım. Cunku dandık gruulda bile bırakın peti daldırtmayı summonlattırmıyolar bile... Bence hunter pve'de guzel ama pvp de mm hunter pek zevk vermıyo. Ama bm olup enrage acıp fear slow efekt herseye ımmune olmak baya ustunluk kurmanızı saglıyor. Bu arada geffen gibi tipler hep vardır , hunter oynamazlar etmezler ama 40 yıldır oynuyo gıbı konusurlar, bu gıbı tıplere tek bısı solemek lzm oda " Hı hı tabi tabi " diyip gecıstırcenız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Şimdiki aklm olsa hunter açardım. Warrior oynamak gerçekten stressli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Şimdiki aklım olsa paladin açardım. 107 kişilik guildde 1 tane 70 lvl gearlı paladin var asdafa. Onsuz raid yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 simdi 2.1 e kadar olan yazilarimda "BM bot spec i aptal petler iki saniye hayatta kalamiyor geciniz plzzz" diyen bir adamdim pet i summonlatmiyorlarsa cik zaten guildden MM hunter bile petsiz oynayinca baya dps kaybediyor TBC oncesi petler bildigin lvl60 beast in biraz daha gucsuz versiyonuydu istiyosan altina t3 cek oyunun en uber elemani ol pet hala 60 60 mi ne vuruyordu ve 30sn de nallari dikiyordu 2.0oncesi hutnerlar petsiz raid yapiyordu blizzard in kafasini attiranda bu oldu bazi hunterlar "sacrifice pet verin oldurup %10 damage buff i alalim" "ben okcuyum kedici teyze degilim" vs vs geyikelri basladi bide ustune butun "hunter a buff yok nerf plz pet i var pvp de anamizi aglatiyor" whine lari eklenince blizz Hutner class i locklarla ayni degildir hunter pet classidir petsiz hunter bizim classla ilgili dusuncelerimize taban tabana zit dedi hatta BM nin aldigi bufflari ve bot specden raid spec e donusumunude buna bagliyorum ben biraz blizzard hunterin pet i dismiss etmesini kesinlikle istemiyor marksman hunterlar bile go for the throat sayesinde okuz gibi dps yapabiliyor ama "ulan bu pet talent i ne die alcam" diyenler yerinde sayiyor meterlarda ha petler degsimeye devam edicek mend pet Heal over time oldu cleave mekanikleri degsiti %50 aoe azaltan zimbirti sayesinde murmur yaparken bile sonic boom u takmadan pet i geri cekemiyorum aran in flame wreath i petleri etkilemiyor ustune ustluk gruulda yapilan yeni fixle petler artik shatter yemiyor ve devam edicek survival olsun MM olsun pet i kullanin petsiz huntera dps yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Evet MM olup GFTT'yi almayanlara gıcık kapıyorum. Ravager gibi hızlı dps'i ve gore+bite gibi 2 tane mükemmel dps skilli olan petlere GFTT + cobra reflexes verince mükemmel oluyor gerçekten , BM olunca kim bilir neler olur. Ama ben BM oynamaya pek alışık değilim, ne bileyim peti adam gibi kontrol edemiyorum şahsen, o yüzden sağlam yaptığım MM build'e devam ediyorum... ama gerçekten , Pvp'de MM hunterlar yardırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Madboy , hunterlar eger dps yapıcaksa claw yetenegi olan bi pet alıp ole dps yaparlar , cunku bite da cd varken clawda yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Nordrassil&n=Laurelin link calismaz simdi kesin nordrassil de laurelin die ciakr emrak edene su anda performans iyi gidiyor yeri geldikce duzeltiyorum hafif hersye yolunda hehe yakinda MM ye donerim heralde ama donmek istedigimi soylemek yalan olur :3 apayri bir zevk BM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Souffless pet ölse bile bm hunterlar inanılmaz damage çıkarabilir,çünkü bmlerin raid performansı petten değil shot rotasyonundan,pet ölünce yine baya bir damage kaybediyorsunuz ama,iyidir iyi. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Argent+Dawn&n=Barzoka buda benim canısı hunterım,cheste bakmayın daha dün yaptım,gem yapmaya üşendim. melee silahın yenisini al diyene kafa atarım,oowhine thread orcak orda anlattım,ok konusundada şanssızım,artık thrallmar rep kasıyorum onu alırım. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 16:34 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 akrepi olan bm hunterimiz gayet iyi dps yapıyor ama petsiz bir cacık olamıyor raidlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 boom a gittim demin petsiz KC ve group bufflari filan olmadan sirf steady abanarak 620 dps yaptim peti ve bufflari ekelrsek 900 filan hic zor degil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @DoGMeaT Yaw pet olunce bi bm hunter nası gecebılır mm hunterı allah askına , sole bol keseden sallamayın ya. Pet olunce neresiyle dps cıkartıcak bm hunter. Shot rotasyonu dıyosun. Bm talentından serpent's swiftness almıssın , autoshot hızın 2.03. Shot rotasyonu dedıgın her auto shot arasına bı tane steady shot ,cd de deılse arcane shot atmak degıl mıdır? Eger oyleyse 2.0 hızındakı auto shotların arasına 1.5cast time li steady shot ve turkiyedeki ortalama 400 500pingden dolayı cast etmeden once ve ettıkten sora 1sanıye gecıkmeyle steady shot cast time 2.5 sanıye oluyo. Sen her 2 sanıyede bı auto shotın arasına nası 2.5sanıye sıgdırabılmeyı dusunuyosun merak edıyorum. O yuzden yazmadan once yazacaklarınızı bı dusunun derım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 steady shot in cast time ida haste rating den etkileniyor olay o zaten serpents switness olmasa bm hunter in damage indan bahsedemezdik 1 kusur saniyeye iniyor bende steady cast i yani rotasyonu etkilemiyor ha sirf steady gidiyorum acilinca kill command+arcane atip devam ediyorum petsiz iste 600 kusur dps elde ettim MM denedigimle hemen hemen ayni bende eskiden kabul etmiyordum ama BM su anda maalesef egrcek raiding spec MM iel yapicagin rotasyon cok onemli ve turkiyeden saglikli bir MM oynamak cok zor 30 saat gozumu patlatip 2.sinif beceriksiz ayni buyuyu spamliyan magelerle ayni damage i yapicagima bot spec gider meteri dagitirim beast within+rapid fire patlatinca atis hizim in abartisini gectim mm buildumden daha hayvani critler elde ediyorum 1.5 autoshot criti gordum mm de max 1.2 elde etmistim TSA nin aksine %3 damage buff i cok daha mantikli statik 125 ap yerine gear la dahada cosan %3 damage daha amntikli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Souf,ben düşünerek sölyerim eyvallahta,hunter oynamamış adam gelip bana laf söyleyince,sinirleniyorum,olmuyor,olmuyor diyorum. bm hunteırn rotasyonu, steady-auto-steady-auto arada kill command atıyorum. ha auto shotla steady shotları şe edemiyorum ben beceriksizim/laglıyım diyorsan #showtooltip Steady Shot /castsequence reset=3 Steady Shot, Auto Shot macroso yap.takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 EZ mode macrosuda denir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 it is fayn. lörn tu piley yor kılass nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar