Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahh Burak Kut'um sen de mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
what the hell daddy yankees is soooo much better and who the hell is this guy anyways!!!!

said:
WHAT A LOAD OF FARTCRAP

Yamul emi kut :P

PS : Bu arada tıklıyorum tıklıyorum DY çıkıyor ne alaka diyorum burak kut la son klibini izleyince yamuldum resmen :P

said:
Kayıtları geçtiğimiz günlerde tamamlanan albümün çıkış şarkısı albümle aynı ismi taşıyan ?Komple?? Sözleri Sezen Aksu? ya ait olan şarkının müziği ise R.Ayala / S.Lopez / E.Avila / U.Mota / A.Monserrate ortak çalışması . Şarkı daha önce Daddy Yankee tarafından ?Rompe? ismiyle söylenmiş ve Güney Amerika?nın bir çok ülkesinde çok başarılı olmuştu. Albüm bittikten sonra son anda albüme eklenen bu şarkının izni için 5 ay beklendi.

#Offical sitesinden alıntı çok pis bozuldum bak şimdide =P

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 09:26 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

komple arakçıyız :p

edit: o değilde daha ilk saniyelerde gözüken sonra bir daha gözükmeyen bir cici ablamız var o nasıl bir "nananana" taklidi yapıştır :)

böhü adı bilinmeyen taş gibi hatunlar listesine ekliyorum birini daha //_.

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 21:16 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
ben bu şarkı çıktığından beri sözlerin yazarının sezen aksu'yla bir isim benzerliğinin olduğunu düşünüyorum, sezen aksu çıkıp yok ben yaptım dese de fikrim değişmez.. çüş hakkaten.
  • Admin
Mesaj tarihi:
lol arcane bende bu adamın şarkısı biryerden tanıdık geliyor diyordum daddy yankeeyi entourage forumlarında bulduktan sonra patiye yazayım diye gelmiştim verilmiş megersem link :)
Mesaj tarihi:
underground dinliom hacım ben :D yemişim bunları..

komple yalan bunlar =)

yavaş yavaş rap girmeye başladı şarkılara.. ve popçular bunu yapınca inadına sagonun eeeeski bi şarkısını dinliom :) hani hedefi pop kültürü olan :)

neyse reklam etmeyin böle şeyleri 1-2 gün sora unutulur.. Varsa birinin itirazı gider şikayet eder zate..
  • Yeni Oluştur...