xieon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Sadece izleyin çok şey anlatıyor... Aradım ama bulamadım daha önce verildiyse özür dilerim
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bu daha güzel hem sözler hem kızlar(!) hem de sonund no offence dedi duydum
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ZOMG. ulan ben de şarkının sadece tiki miki gibi sözleri çirkin onun dışında müzik çok iyi falan diyodum. yalnız bu parça sezen aksu'nun değil miydi ya?
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ee bunu bilmiyo muydunuz? ilk çıktığından beri biliniyor zaten
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 BÖYLE ŞEY OLMAZ YA. ÇIKIN İNTERNETTEN SİZ. YAŞAMAYIN YAA..
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: what the hell daddy yankees is soooo much better and who the hell is this guy anyways!!!! said: WHAT A LOAD OF FARTCRAP Yamul emi kut :P PS : Bu arada tıklıyorum tıklıyorum DY çıkıyor ne alaka diyorum burak kut la son klibini izleyince yamuldum resmen :P said: Kayıtları geçtiğimiz günlerde tamamlanan albümün çıkış şarkısı albümle aynı ismi taşıyan ?Komple?? Sözleri Sezen Aksu? ya ait olan şarkının müziği ise R.Ayala / S.Lopez / E.Avila / U.Mota / A.Monserrate ortak çalışması . Şarkı daha önce Daddy Yankee tarafından ?Rompe? ismiyle söylenmiş ve Güney Amerika?nın bir çok ülkesinde çok başarılı olmuştu. Albüm bittikten sonra son anda albüme eklenen bu şarkının izni için 5 ay beklendi. #Offical sitesinden alıntı çok pis bozuldum bak şimdide =P [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 09:26 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Syn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hey hazardcourse your momma is noob asshole [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:44 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ]
xieon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 o laf bitirdi zaten beni =)
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hepimiz burakkut'uz, hepimiz tikiyiz.
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 rip-off deil, rip-off's rip-off resmen
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 komple arakçıyız :p edit: o değilde daha ilk saniyelerde gözüken sonra bir daha gözükmeyen bir cici ablamız var o nasıl bir "nananana" taklidi yapıştır :) böhü adı bilinmeyen taş gibi hatunlar listesine ekliyorum birini daha //_. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 21:16 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 arak deilki olm satın aldı haklarını
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yasal olarak olmasa da sözde arak işte özgün bişey yaratamamış sonuçta ? .
irin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ohh miss arak olması guzel.. bölee çiğ bir melodi için emek harcamamıs en azından
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 arak yapmak kolay değil dava açarlar. izin alınmı$tır.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ben bu şarkı çıktığından beri sözlerin yazarının sezen aksu'yla bir isim benzerliğinin olduğunu düşünüyorum, sezen aksu çıkıp yok ben yaptım dese de fikrim değişmez.. çüş hakkaten.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Entourage s03e02 izliyorum, o da ne Burak Kut çalıyor?! Çalmamış, parasıyla almış olsa bile kafam girsin. Pop müziği bile beceremeyen insan modelleri.
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 lol arcane bende bu adamın şarkısı biryerden tanıdık geliyor diyordum daddy yankeeyi entourage forumlarında bulduktan sonra patiye yazayım diye gelmiştim verilmiş megersem link :)
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 underground dinliom hacım ben :D yemişim bunları.. komple yalan bunlar =) yavaş yavaş rap girmeye başladı şarkılara.. ve popçular bunu yapınca inadına sagonun eeeeski bi şarkısını dinliom :) hani hedefi pop kültürü olan :) neyse reklam etmeyin böle şeyleri 1-2 gün sora unutulur.. Varsa birinin itirazı gider şikayet eder zate..
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 katılıyorum sana bende soğudum . Bir diğer hırsızda Kenan Doğulu . Şansa bakınki Çakkıdı şarkısınıda Sezen Aksu yazmış aa ne büyük tesadüf
Öne çıkan mesajlar