Mino Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Sunucuda aktif midir arkadaşlar? Ona göre bootcamp yükleyip uo da balıkçı açmayı planlıyorum. Bilgisi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 levi olayını bilmiyorum ama ilhessar kapalı olduğundan paragona ulaşıp minor düşürülmüyor. denizden harita bulup çıkartılır mı bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 feluccada normalden çok daha düşük şansla olsa da paragon yaratık çıkabiliyor. hatta geçen bir arkadaş minor arti düşürmüş, şanslı biraz kendisi herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 evet. baya balıyımdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ne düştü? fiyatı ne kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 said: Arctic Death Dealer Cold Resist %10 Damage İncrease %40 Hit Harm %33 Hit Lower Attack %40 Swing Speed İncrease %20 Physical Damage %50 Cold Damage %50 Fiyat sizin silaha verdiğiniz değer kadar. demiştim alım-satım topiğinde Bide staff of power vardı heralde satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hmm yok ya shield ile violet olsa alırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ben de şeyi anlayamıyorum. nights kiss var, %30 ss olması lazım yanılmıyorsam. dagger zaten saniye 1 kez vuruyor, daha fazla vurma şansı da yok. ss ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 o düşen arti buz rengi mace mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 evet ondan (buz rengi mace, mf olsam alırdım aslında :P) ss karizma, şekil olsun :P edit: dagger dex'e bağlı saniyede 1 vuruyor ama. dex düşürüp ss ile saniyede 1 vurması sağlanabilir. dex yerine de başka stat konulur. [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 13:42 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ancient şişe aktifse leviathan şansı doğuyor direk zaten. o zaman deneyip görmek gerekecek :) sağolun bilgi için. Umarım 1/40 (ancient şişenin normal şişelere oranla çıkma şansı) tan daha düşük değildir şansı. Daha önceki pati sunucusunda paragonlar açık olmasına rağmen leviathan aktif değildi. Merakımı o yüzden celbetti, sağolun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ben de zorluyorum onu defaultsa ayarlar acik olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar