Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu saatten sora UOya başlanırmı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Patide UO servermi açılmış.Hayatımda 45 dakikalık UO kariyerim var.
0-10 dakika
Abi nası exp alıcam?
-Gel ormana gidelim birlikte alırız.
Tamam sağol abi.
*Adam beni kesti*
Öldüm...
Ghost olarak doğdum dirilticiyi bulana kadar 10 dakka geçti.

20-30 dakika
Bu seferde biri tutturdu boks yapalım skill artar.
tamam dedim.
adam vurdu öldüm hayde..........

30-45 dakika
Yaratık öldürmeye calıstım olmadı.
Millete "yardımmmmmmmmm" dedim " neyi yardın ne oldu ? " dediler.
Meğersem guards diye komut varmış , öğrenene kadar şehirde kaç kere üstümden kamyon geçti.

Buna rağmen Pati UO serveri görünce pati cemaatiyle UO oynasammı dedim ? İlk kez başlıcak biri başlasınmı sizce bu saatten sonra zevkli olurmu ?
Mesaj tarihi:
Robin'in dediği gibi Uoyu Uo yapan şeylerin bir çoğunu öğrenmişsin. Bu saatten sonra amacın bilmeyenleri bu bilgilerle ezerek öne geçmek veya oyunu iyice kavrayıp herkesi ezerek öne geçmek. sfas
Mesaj tarihi:
gel akila ben genelde brit bank arkası kaledeyim. istiyorsan gel kapışalım. l2plerle böyle laflarla nereye varabiliriz ki. yiyen gelsin. dayak yiyeceğimi anlarsam kaçırıyorum zaten
Mesaj tarihi:
Aynı benim durumum gibi olmuş.Uo oynamarak zaten başlı başına mmorpg kültürümün temeli olmadığını düşünmekteyim.Ama inanmaktayımki "Kimse çiçek olmaz, b.k olmadan önce" felsefesiyle Nooß olmanın gerçekten zevkli ve getirisi olduğunu..
Mesaj tarihi:
wow tarzı yeni mmorpg'ler sağolsun, mmorpg kültürü değişti. sanal bir dünyada yaşamaktan öte sanal bir dünyada yarışmaya döndü.

o yüzden derim ki bir süre noob olmak da kötü değildir. gelip geçen tarafından sürekli kesilmek de..

"amacın yarışıp ezmekse başlama, yaşayıp eğlenmekse başla" derim.
Mesaj tarihi:
baslayıp pvp örenemıcegın ıcın pvp yoksunlarının oldugu runuo ya başlayabilirsin.
ama sphere öğrenmen daha kolay olur. ama pvp ögrenemezsn
Mesaj tarihi:
valla yillardir sphere oynamis biri olarak sunu soyliyebilirim.

runuo daki pvp daha detayli, character skill build daha detayli, itemlar daha detayli.

abilityleri zamaninda yerinde kullanmak, re potion delayini ayarlamak vs..

spheredaki gibi tek duze degil bazi seyler, item farki desek +15 i olan adami +9 la kesemiyecegine gore buradada iyi silahi olani kotu silahla kesemezsin.

pvp yide ogrenirsin, hatta spherin aksine daha da guzel ogrenirsin.
Mesaj tarihi:
abi paladin imbadir aslinda, cok guzeldir yani.
ama max 50 60 chivalry verilir. zaten kullanilan 2-3 spell var.

cons weapon - karsidaki adamin en dusuk resistine vurur o vurusu.. yani 70 physical 30 poison resisti olan birisine 30 physical varmis gibi vurur baya guzel yani :)

divine fury - en guzellerinden biriside budur. attiginiz zaman staminanizi fuller, ve %5 swing speed increase verir belli bi sure icin. stamina geri gitmez fuller oyle kalir.

bu iki spell dede freeze time yok adami kovalarken atabilirsiniz.

clouse wounds - buyuyle heal, karmaniza gore heallenen milktar artar cok zorda kalirsaniz kullanabilirsiniz ama freeze time i vardir.

suanda kimsenin tum resistleri 70 olarak gezmedigini dusuınursek chivalry cidden guzel is yapiyor.
  • Yeni Oluştur...