zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 avrupa birliği, insan hakları, isviçre'deki sözüm ona özgürlükle alakalı bir kaç makale okumuş, hayatında düşünce adına pek bir şey üretememiş ancak bu açığı düşüncelere saygı duyduğu izlenimi yaratarak kapatmaya çalışan kendini humanist olarak adlandıran beyin yerine başka bir şey taşıdığına şüphe duyulmaması gereken insancıktır. bu insancık, ne yurtdışına çıkmıştır, ne avrupa ülkelerinde terörle mücadele ya da başka kılıflar altında, yabancılara yapılan (fransadaki zenci isyanı, ermeni soykırımı yoktur demenin suç sayılması, abd'nin esir kampları, ingilteredeki yabancı düşmanlığı, hollandadaki müslüman karşıtlığı vs vs) haksızlıkların bireysel değil, sistemli bir devlet yöntemi olduğundan bir haber, ülkenin altını kazıyan kurtlara karşı yapılması gerekenin kafalarını ezmek olduğundansa, devlet çatısını çökertmesine göz yumup, ki devlet çatısı çökerse en başta altını kemiren kurtların ezmesi çıkacağının da farkında olmayan, terör ile siyasi mücadelenin farkını kavrayamamış, kimden ne duyarsa, hangi köşe yazısını okursa, fikrini ona göre değiştiren, kendi yolunu çizmekten aciz, ezilmiş büzülmüş, herkese saygılı olduğu izlenimini uyandırmaya çalışarak prim ve popülarite elde edebileceği zannındaki zavallıdır. kendisine bir sonuç yolu göstermezsen ömür boyu her hangi bir sonuca varacak kabiliyetten yoksundur. isteyen üzerine alınabilir http://forum.paticik.com/konu.php?id=183830 konu açılınca daha önceden yapmış olduğum analizi paylaşmak istedim. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 00:15 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @asteroth: paragrafı bir daha baştan sona oku istersen. @aquila: senin anladığın anlamda değil.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Gerek yok tekrardan okumama. Sözlük formatında başlıklar açıyorsun, tartışılacak herhangi birşey yok ortada. Forum-Sözlük farkını kavrayamamışsın sanırım. Diyelim kabul ettim dediğini, eee? Nedir yani olay? "İsteyen üzerine alınabilir" diyerek milletin üzerine alınıp sana saldırmasını falan mı bekliyorsun?
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @Asteroth: Forumda sözlük formatı yazılabilir ancak sözlükte forum formatında yazılamaz. Eh bu durumda sorun yok bunu buraya yazmakta. Sen yine de bi tekrardan oku. belki gözüne çarpan kaçırdığın bir yer vardır. hep bu adam sendecilik yüzünden geldi ülke bu hale.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Çok ısrar ettin, okudum tekrardan. Daha önce söylediklerimin arkasında durduğum gibi, bir de şunu eklemeliyim ki, bu kadar kötü kurulmuş başka bir cümle hatırlayamıyorum. said: ülkenin altını kazıyan kurtlara karşı yapılması gerekenin kafalarını ezmek olduğundansa, devlet çatısını çökertmesine göz yumup, ki devlet çatısı çökerse en başta altını kemiren kurtların ezmesi çıkacağının da farkında olmayan... Mesela "olduğundansa" olmaz o, yanlış. "ezmesi" yerine de "ezmesinin" yazman gerekirdi. Onların düzeltilmesi bile yeterli değil yalnız, cümlenin baştan tekrar kurulması gerekiyor. Neyse, demem o ki, daha kendini kendi dilinle ifade etmeyi bile beceremiyorken, yaptığın analizi kim takar?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 zarek durduk yerde insanlara bişiler sokuşturma arzun nereden geliyor ben anlayamıyorum. genelde zaten troll insan yapısını anlayabilmiş değilim. anlatsana bi.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sen en ıyısı buraya yaz forumarı fılan varsa takıl orada sana ıı gelır
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Osman Baydemir'in ve Leyla Zana'nın verdiği demeçleri okuyun ve sonra ülkemizde solcu geçinen fikir özgürlüğünü savunan insanların bu söylenenleri nasıl desteklediğini iyice öğrenin. Sadece üç örnek vereceğim: 1- PKK ile TSK'ya eşit mesafedeyiz 2- PKK'dan bahsederken terör örgütü kelimesi yerine gerilla ya da savaş kelimeleri kullanmaları 3- Abdullah Öcalan'ın zana hakkında söylediği söz: O benim siyasi sözcüm gibidir. Kaynak filan da bulabilirsiniz bununla ilgili. Bunların bir çok demeci var böyle. Fikir özgürlüğü safsatası adı altında ülkenin altının nasıl kazındığını anlamanız için başka bir örnek daha almanyada bazı okullarda almanca dışında konuşmak yasaktır. almanca dışındaki dillerde konuşanlara ceza verilir. tabii ki bu yasa türklerin asimilasyonu amacını taşıdığı açık. ancak aynı almanya'nın iş türkiye'ye gelince birden özgürlükçü olduğunu görürsünüz. ha bu analiz size büyük gelmiş olabilir bir kaç sene sonra durumun ciddiyeti daha da vahimleşecek, her gün şehit haberleri geliyor. ne şimdi bu yazı diyenlere ek açıklama.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Vay bee, demek öyle ha... Şimdi aydınlandım işte. Şu ana kadar Osman Baydemir'in ve Leyla Zana'nın söylediklerini hep "Düşünce Özgürlüğü" diye hemencecik kabul ederdim, bundan sonra daha çok dikkat edeceğim.
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hmm peki =/ o diil de yaş kaç merak ettim ?
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 zarek çık dışarı gez dolaş biraz
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bu zarek bot olabilirmi yav? ardarda geliyo topikler, çok da gelişmiş bi yanıt ve ayar mekanizması var. "all your forum is belong to us" diye bi konu bekliyorum son olarak. yalnız acaip heyecan yaptım. şimdi ben de ayar yiycem. ay ne ilginç (:
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 zarek zamanında Oynasana forumlarını da batırmış, ben denk gelmedim. Ama şu an zarekc, zarekd tarzı hesapları var. Diğerleri banlanmış tabi.
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kim ne derse desin zarek'i seviyorum bnu belirtmek istedim... (ciddiiim...)
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: yalnız acaip heyecan yaptım. şimdi ben de ayar yiycem. ay ne ilginç (: ginaly, fazla varsa ben de yerim be (:
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yiycez beraber birazdan bekle :P
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: Kojiroh üye § 01 Temmuz 2007, Pazar - 00:59 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- zarek zamanında Oynasana forumlarını da batırmış, ben denk gelmedim. Ama şu an zarekc, zarekd tarzı hesapları var. Diğerleri banlanmış tabi. -------------------------------------------------------------------------------- [ Mesaj 21 Aralık 2012, Cuma - 00:00 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] böyle giderse z ye kadar yolu var [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 01:05 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 O değil de, "zarek" kimdir ki? Analizini sallanabilir kılacak yetkinlikte olduğunun kanıtı nedir? Amatör olarak analistlik mi yapıyorsun?
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 -Merhaba biz amator olarak dinle ilgileniyoruz.Mesela...
Öne çıkan mesajlar