Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 arkadaşlar nostalji yapıp the curse of monkey island oynamak istedim ama bulamıorum warmı bildiğiniz full versionunu indirebileceğim site fln =))
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 saol teşekkür ettim =) boyutu biras fazlaymş 1.17GB bide torrent 17-18 kb çekio beklices artık saol tekrar =)
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 çok yavaş gelio burdan warsa başka bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim..
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 walla benim evde war yane su an goebiliyoum hatta cdleri
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 boyutu biraz fazla tabii ki, 2 cd sonuçta. 2cdx700mb=1.4gb ediyor. emule'den indirebilirsin, torrent kullanabilirsin, hatta rapidshare'e upload edilmiş versiyonları vardır, onlar için de warez sitelerine bakabilirsin. bende orjinali var hatta, çok sevdiğim bir oyun.
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 saolun araştırıcam hemen warez siteleri hep ücretli yada demo var...eğer güsel bi link bulursnz koyun çok sevinirim =)
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 sen cd dekileri megaupload a ffln koysan bnde çeksem olurmu öle
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: saolun araştırıcam hemen warez siteleri hep ücretli yada demo var...eğer güsel bi link bulursnz koyun çok sevinirim =) nasıl warez siteleri hep ücretli ya da demo var :) www.warez-bb.org gibi sitelerde her şeyi bulabilirsin.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 internette konuşmalar olmadan küçük olan versionları var. aratırsanız 200-300 mb a olması lazım.
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hemen bakıorm warez sitesine saol =)
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 İstanbul'daysan getirebilirim, yok İstanbul'da değilsen ve download etmeye üşenirsen kargoyla yollayabilirim =)
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Herhangi bir fiyata değil, kargo ücretini öderseniz yollarım.
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 aslında olabilir...ama şimdi bn bişi dowload ettim ama uzantısı .bin...:S
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 image file işte daemon tools cek kur onunl aac o dosyayı ama porcelene dokunma
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 daemon tool cektin sitesinden http://www.daemon-tools.cc/dtcc/announcements.php sonra programı kurdun o muhtemelen bi restart attırdı, sonra acınca sol alta bi tane kırmızı cember içinde yıldırım logosu cıktı dimi. ona sağ tuşla tıkla number of drives'ı 1 yap ardından devices'dan mount image'a gel ve monkey island'ın iki dosyasından birini sec, ve şahane bi şekilde ac, ardından yüklemeyi yap normal cd den yapar gibi ve oyna. ikinci cd yi istediğinde oyun hemen aynı yerden ikinci image file'ı sec ve oynamaya devam et. kızı kurtar le chuck'ı döv sarki söle ve bitti.
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 dediklerinin aynısını yaptım ama mount yaptıımda tepki vermio :D
Öne çıkan mesajlar