Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna tekrar başlamak

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya ben bi ara oynuyordum, çok da olmadı, 28günü kalmıştı learning skillerimin bitmesine, account 1 ay satın almam bitince ara verdim okul yüzünden, şimdi tekrar başlarsam, ulan 10 ay yatırdım accountu resmen ne güzel skill kasardı o sürede iki kuruş para ile diyip kendimi paralıcam çünkü bir oyunu oynadım mı hardcore oynuyorum. Trial bitmeden caracal a geçmiştim rahatlıkla, para yardımı 1m isk dışında bir şey almadan:), bütün gün oynuyordum.
ne yapsam da bu ikilemden çıksam.
21 inch ekran alıcam, felaket güzel eve oynanıcak bir bilgisayar olucak, bırakmamın sebeplerinden biri 5fps ile oynamamdı, ama tekrar başlarsam, çok büyük suçluluk hissedicem. Ne olur yardım edin.
Sosyal ağlarda paylaş

malesef 10 ay oynamayıp skill kasmak biraz zor.Skill booklar için para lazım ,para içinde oynamak lazım. 900k skill bookların bir zamanlar ne kadar pahalı geldiğini hala hatırlarım, hatta advanced skill book için param olmadığından learningi lvl 5e almıştım ilk önce.temel skill booklar nisbeten ucuz ama zamanla 10 -20 -50m isk skillbooklarla karşılaşacaksın.
Para kasmak zamanla kolaylaşıyor ama oynamadanda kasılmıyor malesef, ama görünüşe göre sen benden daha beceriklisin :)
Şimdi meseleye gelelim ,neden suçluluk hissedeceksin?Bir anlayabilsem oyna yada oynama diyeceğim
Sosyal ağlarda paylaş

hmm peki bana birisi timecode alabilir mi? paypal hesabı açamıyorum kredi kartı olmadan, kredi kartım olsa, onunla alırım, paypal maldır, arkadaşın hesabında 100dolar param var, üzerime geçiremiyorum, alamıyor kredi kartı vermeden, malmıdır, evet öyledir.
Paypalı olan, bana bir timecode alsa, ben de ona yollasam parasını? Önce parayı da yolluyabilirim, sorun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

paypal'la uğraşmaya gerek yok eğer aylık ödemeyi yapmak için soruyorsan.garanti bankasına gisdilir ,bir vadesiz hesap açılır ,hesap açılırken internet bankacılığı aktif olsun denir.daha sonra eve gidilir ,sanal kardımız internet bankasından yaratılır ve aylık ödemelerimizi yapmak için kullanılır.
geçen sene benimde başıma geldi, dingil bir banka 20 günde kredi kartındaki sorunu bulup çözemedi bende garantiden sanal kart alıp kullandım ,halada ödemelerimi sanal kartla yaparım :).
Sosyal ağlarda paylaş

valla oyunu 10-5fps arası bayağı süre oynadım, o hali bile zevkliydi resmen, bilemiyorum artık 21 inch ekran ve yüksek kalite görüntü ile ne hazlar yaşanır. Overview ekranımın yarısını kaplıyordu, çok rahatsız edici idi.

Havale ile subscription aldım ulaşsa karşı tarafa da oynasam. 0.60ytl tutuyor paybycash ile havale, düzgün çalışırsa helal olsun dicem.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:17 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

chemical 0.6 lira (yada 60 kuruş)?hangi ödeme sistemini kullandın?Ben western union'a göz atmıştım ama 15 $ aylık ödeme için 15 dolarda western union 'a gidecekti :).Git garanti'ye aç hesabını al sanal kartını (sonra gerçeğide gelir) ,hizmet garanti 'de :) .
Bu arada paybycash biraz vakit alıyor haberin olsun.
edit: 0.6 lira yaptım

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:38 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de az önce başladım clienti indirmeye. geliyorum ama ben daha önce oynamamıştım, aslında oyun çıkmadan çok önce takp ederdim forumlarını ve dahi 10 numara bir şirketimiz bile vardı oyun başlamadan önce. Sonra bişeler olmuştu da başlayamamıştım oyuna. Hatta hatta 01 den bir accim bile var lan patide sırf eve bölümüne takıldığım.

Neyse, kim öğretecek bana oyunu? Exodus orda mısın alo.
Sosyal ağlarda paylaş

revelations geldi, yenı 4 bs ve 4 bc geldi, genelde hepsi başarılı gemiler özellikle minmatarın hurricane'ı ve gallatnenın myrimidon'u pvp de caldarinin drake'i pve de populer oldu.

lvl 5 missionlar geldi, pek kullanılmıyan daha insanların alışamadığı heat olayı geldi (kısaca modullere zarar verme riskini göze alıp overcloak yaparak kısa süreli performans artışı elde etmek)

bütün egmiler ucuzladı genel olarak,

sthealt bomberlar bufflandı cok zevkli makineler oldular artık.

aklıam gelirse baska sölerim ben yine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...