Nomak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Bende hayatım boyunca (26 basıcam) otobüse binmedim binmiceğim...(allahın gücüne gitmesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Chemical, bunun sebebi oncelikli olarak toplu tasima nefretinden ziyade, icinde dolasan kurtlari dokmek icin bahane aramak. hiperaktifsin ya o bakimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hangi okuldasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bence toplu taşıma araçlarından ziyade başkalarıyla iletişim kurmak istemeyişin yada bunu sevmeyişin normal birşeyde olsa bize göre toplumun gereksinimleri içersinde yapılması gereken bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: Diablo, 28 Haziran 2007, Perşembe - 17:08 tarihinde demis ki: Taksiciyle geçen muabbetler güzeldir.Bazısı hakkaten birşey ögretio.Bazısı çok yalancı :) Uçak mühendisinin arabasına binmiştim ben bir kere . Bari işletme okudum falan diye sıksaymış diye düşünürüm hep . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kokuyor çok kötü dolmuşlar falan. yürümek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: Fistan demiş:kim seviyo ki toplu taşıma araçlarını? ben yazacaktım ağzımdan aldın yine lafı boğazıma tıkadın yani !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ben seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Oha yav, ben otobüse parayı zor bulurken millet taksicinin muhabbetinden der yanıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 takside muhabbet açan fiks laflar; "bu trafik işinide bir düzeltemediler gitti yıllardır" "abi sigara içiliyor mu?" "sende kullanıyosan yak bir tane" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ''Okuyor musun?'' sorusu direk kıyamet alametdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 izmir'de olupta 86 dehşetini yaşayan varmı? havada gidiyoruz otobüste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bişey söylemek istiyorum baştan beri. ilk ben bunu "toplu taşıma araçlarında sevişmek" diye okudum. yazsam mı yazmasam mı diye uzuncana da düşündüm. Hayır öyle bir fantazim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ben seni stinger başında çıplak hayal ediyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Helikopterde gangbang... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 toplu taşıma araçları zaten sevilmez ama senin derdin başka sanki. insanlarla diyalog halinde olmayı sevmiyosun. hmm..biraz asosyallik gördüm sanki...kötü iş dünyasında sı.tın ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar