dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 selam arkadaşlar sonunda başladım oyuna ve bi rogue açtım. lvl 20yim şu anda. arama yaptım bulamadım merak ettiğim bi soruyu sormak istedim. combo pointe göre diğer skiller damage vuruyo poison vuruyo vs. ya, combo pointi nasıl oluyo da uzatabiliyosun? ben en fazla 2 yapabiliyorum enerji bitiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 şuanda mevcut abilitylerin ve talentlerin combo point toplamaya pek musait değil fakat ileriki levellerde boyle bi derdin kalmayacak neredeyse kullandığın her skillden combo pointi gelecek mesela bi örnek vermek gerekirse Cheap Shot ilk çıkışı yaptın diyelim 2 combo point direkt oradan geliyo zaten vs vs bunun gibi çok örnek var [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 11:10 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 O lvlde sen combo oluşturana kadar hedefin ölür genelde o yüzden pek 4-5 combo görmen mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 abso ben aslinda olu diyorum ya yane sonucta energy reen level 20 dede ayniysa cheap shotla cikip sonra 2 3 sinister vurablmesi aizm yane evis atabilir 4 lu 5 li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: ben en fazla 2 yapabiliyorum enerji bitiyo :) O levellarda hızla combo dolduramassın , beklicen energy dolcak çaresiz , gauge fln kullanıp bekleyebilirsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 sanırım anladım. bi talent görmüştüm bilmem ne skillinin enerji ihtiyacını %3 gibi bi oranda azaltıyodu. gereksiz di mi bu tip talentlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 degil sinister strikeın talentını diosun herhalde o tip mana cost enery cost fln düsürentalentlar genelde PvE yönelikli oluolar . Hiç rogue oynamadım ama sinisterın enrgysinin 3 düsmesi ilerde raidlerde boss fightlarında uzun vadede epey fark yaratıyor olması bakımından faydalı oluyordur herhalde. Sen daha lvl 20 olarak talentına öle üstün körü bakarak karar veremezsin heleki yeniysen oyunda O yüzden bence /who 70 rogue fln yap ya da tanıdık bul tavsiye al lvl kasmak için en iyi talent build nedir fln die Mage olsa ben yardım ederdimde rogue için baska bulcan :) kesin bu forumda vardır öle bi baslık rogue talent fln die arattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 haklısın aslında ben sadece şu an için yorumlayabiliyorum ilerisi önemli. dediğin gibi tavsiye almak lazım bu konuda. ben araştırim biraz en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 İlk verecegin talent improved sinister strike olsun böylece az enerji ile belki 1 tane daha fazla sinister vurursun. 20de cheapshot gelmiş oluyormuydu roguea? [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 12:06 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 hayır 30 da geliyor. 20 de ambush geliyor yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 mutlaka class questlerini yap unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bir de yeni baslamış biri oldugundan sana öğüt vereyim Low lvl instancelara (dungeon) adam bulcam pary bulcam die kendini paralama çok daönemli diiller geç git ya Gene de lfg yap lfg menusunu kullan ama off adam yok die de üzülme alacagın itemlar geçici olcak nasılsa En sevmedigim kelime öbeği "Boost me plix" oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Sinister Strike Kullanarak her vurusunda 1 combo point doldurursun. Zaten Rogue olarak Sinister Cok öneli degil skillerin senin için pek bir avantajı yok. zten lvling'de yada pve yaparken ambus felan pek avantajlı oldugunu zannetmiyorum. sana tafsiyem lvling yaparken Sublety Olman lazım Homo Kullananırsın hem agi ve ap fazla olur hemde homo az enerji yediginde dolayı combo pointler daha cok olur. zaten lvl kasarken ass yada combat cok avantajlı degil sublety git. Cheap Shop + 2 Homo sana 5 combo point yapar bu 5 combo point toplaman 5sn sürmez [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 15:34 tarihinde, 4Ever tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 yüksek levelde hemo rogue olursun cp leri nereye harcıcanı sasırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 walla bu başllık şukela olmuş benım ıcın zıra bende yenıyım wowda lvl 22 bi rogue um var. bende anlamıyordum o combo lar nası yapılyıo acep ne iştir bu iş falan diye. level yetmıyomus ogrenmıs olduk. ha bide mantıken o sinister strike ın energy costunu falan azaltmak mantıklı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Duruma göre Black , ben hiç oynamadım belirteyim gene ama benim yakın ark oynuo , Dagger rogue hiç ss kullanmadığı için de vermiyor haliyle. Yani önce ne silahlarıyla oynayacagınıza karar verin bence sword mu fist mi dagger mı mace mi(mace pek görmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 double dagger oynuyorum ben belki ileriye dogru mace-dagger yapaıblırım ama main handden daggerı bırakmam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Uzun bir süredir Rogue ile oynuyorum. 3 Yıldır. Combo Point'in Skillerin bir bonusudur. Combo point üzerine kurulu oyun oynuyacaksın ona göre talent yapıcaksın Sen her vurusunda 1 combo point doldurursun. Eneji tabiki biticek ama mana gibi degil combatta enerji dolduyor biraz bekliceksin tekrardan vurucaksın. 2 Sinister Vurdun Enerji bitti yukarıda 2 combo point duruo sonra enerji dolunca tekrar vurucaksın bi sinister 3 point sonra tekrar. böye böyle combo point biriktiriceksin 4 5 oluncada patlatırsın evis'i critlerse deyme keyfine. Rogue Olarak Dagger yada Sword'mu kullanıcaksın buna karar vermen lazım ama bu ileriki lvllerde olcak iş 60+ olunca karar verirsin şuan icin pek önemli degil. seni şuan yapman gereken duzgun bir talent yapmak enerji en iyi seviyede kullanıp hızlı combo point doldurarak iyi damage vurmak. bunun içinde en iyi talent Sublety hem Dagger hemde sword kullananlr için ideal bir talent Talentten alacagın bufflar ile %10 agi %10 ap fazla homorage skill. homo'dan özellikle bahsetmek istiyorum sinister gibidiy ama farklı az enerji ister ve sinistere göre daha az damage verirsin ama sürekli vuracagından dolayı saglam combo point biriktirirsin. yani benim enerjim bitti diye 2 combo point diye bişi yok sen o karaktere ataklı oldugu sürece o combo pointlerin saklanır ve ister eviscrate ile istersen kidney yada diğer büyüler kullanırsın. poison büyüleri pek kullanma Cheap Shop acılına normal kas combo pointini biriktir ve o combo pointini Eviscrate yada Kidney Shop icin kullan diğer skiller için bosa harcama. dedigim gibi combo point üstüne bir oyun oynucaksan sublety gitmelisin o kadar hızlı combo point doluyor ki sen bile şaşırırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Oynayış stili kişiden kişiye değişir mutlaka ama PvE için -ki buna level kasmakta dahil- Combat ağacı vazgeçilmez. Aradaki farkı en azından kendimden örnek vererek söyleyeyim. Subtlety ile gayet güzel PvP yaptım ancak kendimden 2 level yüksek mob'larda zorlanmaya ayrıca kaza ile aggrolanmış 2. mobların gelişi ile ya bütün cooldown'ları kullanarak ya da ölerek level almaya çalışıyordum. Combat ağırlıklı yani blade flurry'si, zamanı uzamış slice and dice'ı, gelen silah skill'leri ile daha az miss'leyen ve 20% şansla da olsa damage verdiğim her offhand atağına karşılık 15 energy kazanmak inanılmaz hızlandırıyor gerek level almayı, gerekse instance'larda ki damage'ı. Tabi tüm bunlara karşılık topic konusunun cevabı yukarılarda kısa ve basit şekilde açıklanmış; mob'lar o level'larda combo birikmesine fırsat kalmadan ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 combat gibi bir tree varken subtlety ile leveling buyuk yalan, hele hemo falan gulunc seyler o noktada, yanindan gecme... kap imp sinister strike'i sonra assassination'dan malice/remorseless attacks, sonra guven ve husu icinde yuksel combat tree'de mh agir vuran sword/mace olsun offhand'e de hizli bir seyler (mumkunse daggerki sonralari weapon skill kasmakla zaman kaybetme) energy 2 saniyede bir +20 tickler, oyle "aa bitti combo point uretemiyorum" diye kafaya takilacak bir husus degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ben biraz bu topicden okuduklarıma biraz kendım deneyerek anladım combo point olayını 3 hafta oldu sonucta baslayalı wowa :P lvl 24 oldu anca ogrendık. Gauge edıyorum 1 combo point gelıyor, Backstab yapıyorum 1 tane de oradan etti 2 arka arkaya 3 tane sinister takıyorum. toplam kaç etti? 5 basıyorum eva ya çaat 5 combo pointe denk gelen damage i vuruyor çaat diye. guzel guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Yanlış yapıyorsun o kadar az talent puanıyla backstab ile hızlı level alamazsın. Yerine şunu tavsiye ederim: http://www.wowhead.com/?talent=fGx00hZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Lvling de combattan vazgeçme. Bir lightining reflexes,precision,bf,wpn specs bunlar lvlingde olmazsa olmaz talentlardır.İlerde aynı mobu farmlamaya öyle bir alışıyorsunki stealth bile kullanmadan warrior gibi patır patır kesiyorsun mobları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 said: Gauge edıyorum 1 combo point gelıyor, Backstab yapıyorum 1 tane de oradan etti 2 arka arkaya 3 tane sinister takıyorum. toplam kaç etti? 5 stealth baslamıo musun? yoksa o lvlda henüz stealthle bisi yok mu? (gerçi yoksa bile nie gaugela baslayasınki stealth ile backstab at) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Backstap, gouge, sinister spam ve evis. İlla 5 combo bekleme evis için veya evisi bekleme 3 comboda bas S&D kıyma haline getir o lvlda mobları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar