_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 (Sabah gazetesinden alıntıdır) Amerika'da bir araştırma yapılmış. Beyin ameliyatı geçiren hastaların operasyon sonrası tepkilerini ölçmüşler. Şimdi sıkı durun. Yaklaşık 67 saat süren oldukça ağır bir beyin ameliyatından sonra, kendine gelen kadın hastalar ilk önce ellerini başlarına götürmüş. Peki ya erkekler? Onlar uyanır uyanmaz önce bacak aralarını yoklamış. Yanlış okumadınız. Adam son derece riskli ve yorucu bir beyin ameliyatı geçiriyor. Kafatası açılıyor ve tekrar kapanıyor. Ama o uyanır uyanmaz erkeklik organının yerinde olup olmadığını kontrol etmeyi tercih ediyor. Araştırmayı bana aktaran Amerikalı doktor M.J. Salem şaşkınlıkla açılan gözlerimi fark edince gülümsemişti. "Niye şaşırıyorsunuz, hepimiz aynıyız. Erkekliğimiz önemli!" Ben ise fena halde takmış durumdayım bu erkeklik meselesine. Erkekliğini kanıtlama olgusunun minik yaşta çocuğa empoze edilmesinden de rahatsızım. Hani üç beş kadın toplanıp altın gününde evin minik oğluna "Hadi göster pipini teyzene!" derler ya... Acayip midem bulanır bu durumdan. Aynı şekilde yetişmiş, öylesine büyütülmüş babanın erkek arkadaşlarına bu şovu yapmasını bir şekilde anlarım da anneye "Pes" diyorum doğrusu! Kadın hakları üzerine çalışmalar yapan hemcinslerimin ortak yargısıdır aslında: "Bu erkekleri bu hale getiren maalesef biziz, yani kadınlar!" Doğru söze ne denir? Evin iki çocuğu varsa akşam yemeğinde baba kızına dönüp der ki: "Annene sofrayı kurmasında yardım et bakalım." Anne ile kızı sofrayı kurup yemeği hazırlarken, baba ile oğul televizyon seyreder. Aynı oğlan bir süre sonra, her şeyi kendi başına halletmeye alışmış ablasına "Nereye gidiyorsun?" diye hesap sormaya kalkışacaktır. Niye? Babasından devraldığı evin erkekliğini devam ettirmek için... O yüzden çok da kızmıyorum siyasetteki "erkeklik" söylemlerine. Biz kadınların işe, önce kendimizi düzelterek başlamamız gerektiğine inanıyorum. Oğullarımıza erkekliğin pipiden ibaret olmadığını öğreterek örneğin. Meclis'te erkekliğin ispatı peşinde olan siyasetçileri bir tarafa bırakırsak, kadın siyasetçilere de çok önemli görev düşüyor. Kadın gibi olmak! Kadın gibi olmak derken toplumun saçma sapan, güzel olmak, bakımlı gözükmek, duygusal davranmak algısından söz etmiyorum tabii ki! Meclis'e her ne kadar vitrin kontenjanından girilmiş olsa da, kadınlık artılarını kaybetmemek ve diğerleri gibi erkekleşmemekten söz ediyorum. (Cumaya devam edeceğiz...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Başlık niye sansürlü ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bilmiyorum öyle yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 adamın beyni orası belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 tarz meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ayrıca evden cıkan ablaya kız kardeşe hesap sormicaksın kime sorucaksın ? erkek dediğin sofra toplamalı,yemeği yapmalı,evden cıkan giden kızına,sevgilisinie,ablasına vs nereye bile dememeli bumudur yani olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ee kimse pipisini göstermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 67 saat süren ameliyat nedir? Neredeyse 3 tam gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: Longest Medical Operation The most protracted medical operation reported lasted for 96 hours and was performed from February 4 to 8, 1951, in Chicago, Illinois, USA. During the operation, Mrs Gertrude Levandowski had an ovarian cyst removed, resulting in a weight loss of 280 kg (616 lb or 44 st) to 140 kg (308 lb or 22 st). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bunda da 96 saatlik operasyona mı yoksa 280 kiloluk kiste mi şaşıracağımı şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Küçükken bana öyle bir talep gelmemişti, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 kist 140 kiloymuş arcane. de oha! OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: Werewolf, 27 Haziran 2007, Çarşamba - 17:01 tarihinde demis ki: Başlık niye sansürlü ki? Clymor için pipi ayıp abisi . Bamya o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Kuş yazsaydın b@b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ciddiye alıorm cly senii...bizim sucumuzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 eh sonunda erkeklerin suçlu olmadığı bişi görmek güzel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 amerikadaki çocuklara göster amcalara şeyini dediklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ayildiktan sonra elinle niye kafani yokluyorsun ki, "beynim yerinde mi?" check'i midir nedir? bandajlar bozulur bir kere, eli baska seyle mesgul etmek lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 madem sordunuz millet ota boka şikayet ediyo mesajları veya topic leri bu yüzden de sansürledim Allah ALlah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ooo pek asabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 5 yasında göster pipini , 15 yasında gösterince sapık ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 15 den sonra pipi katagorisinde cıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 kadınların kontrol edecek bir şeyi yok ki :P o değil de çok genel fakat güzel bir konuya değinmiş. beğendim yazıyı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 kadınlar ellese beyinlerinin olup olmadığını anlayabilecek mi:p ayrıca erkeklerinki gayet haklı bir reflex nasıl futbolda baraja geçerken eller otomatik olarak orayı korumaya gidiosa sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar