SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Öhm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 yav slatın verdiği doğru olamaz mı? belki kitap yanlıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Yok abi kesin 100 kitap yanlış değil başka yerden biliyorum. Zaten şıklarda 60 bile yok + geniş açısı yazıp altını çizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bence geniş açının üstünü çizicekmiş olmaz manasında ama yanlışlıkla altını çizmiş eheh Bu yavşaklığım yüzünden 3 senedir össde sürünüyorum işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ama slatın verdiği cevap da benim bahsettiğim üçgen denkliği yine tutuyor.... yok lan ne tutması tutmuyor... neyse aman :p ama dediği çok olası hehe uzunluklar ve açılar hepsi tutuyor en azından [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 02:59 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 yok abi tutmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ya soru tamamen şekilden kaybediyo. Şekil böyleyken D noktasından BA'ya bi dikme çizmek istiyosun her şey iyice saçmalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 96 abi bence sonuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Patiler geometri bilmiyormuş demek ki =) (bende bulamadım ahah) Daha önceden de yazmışlar, öss'ye çalışıyorsan bireyin ilk geometri kitabı güzel ama ikinci bir zor kitabı var, ömür törpüsü, kesinlikle uzak durmanı tavsiye ediyorum. Ösym o kadar acımasız değil =) [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 14:41 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Denedim çözemedim Kesin |BD|=|AC|^3 ü kullanmak lazım biyerde ama bırak çözmeyi, bi geometri kitabına dokunmayalı bi yıldan fazla oldu, bütün formülleri unuttum. Kitaplar da nerde bulamıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 abi bu yorum sorusu olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bnce 90 :P yni çizimden öle gözüküor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 çözdüm az sonra resüm koycam edik: şimdi kırmızıynan gösterilen yerleri itinaylan çiziyoruz. soruda geniş açı dediğinden A noktasının dışında buluyruz diki. şimdi o diki çizdikten sonra, bir de D noktasından bir kenarortay atıoruz. ki kendisi aynı zamanda dik (ikizkenar ya ondan) oraya da F noktası diyelim. BDye 2k diyoruz ki bölmesi kolay olsun. bu sefer AF ve FC "k kök3"er oluyolar. bu esnada E noktasındaki diki çizdiydik ya ordada 30-60-90dan ED de "k kök3 oluyo" şimdi DEA üçgeni ile AFD eş üçgenler oldu, niye? çünkü hipotenüsler ortak, "k kök3"ler ortak. bide dik açılar ortak. kenar-açı-kenar denen hadise. neyse işte eşlikten dolayı bi bakıyoruz ki DAF açısı EDA açısına eşit ve oda "m". ADB ise zaten aşikar "2m". bu durumda toplam 3m+60=90 demekki diyoruz "haaa m=10" m=10 ise istenen zıkım da 100 çıkıyor. [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 16:50 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 güzel soru ama.=)ginaly dediği gibi dışa bi dik çizmek lazım böle sorularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ginaly biraz geç oldu ama olsun seviyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 saol jonem ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 pr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Abi 150 nedir ya? Off sabah sabah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 adamın abı boşuna ginaly değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: Abi 150 nedir ya? Off sabah sabah... Rica ederim bu bahsi kapatalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ginaly bu ne cozumdu be tebrik ettim bireye gidicektim ama cok kotu bi kusku olustu icimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ehe eyw(: len össyemi girsem napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar