Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ilerleyen zamanlarda çok güzel olucak action öldüm öldürdüm kestim lootladım derdinde degiliz bu saatten sora en azından benim öyle bir derdim yok zamanıda hırs yaptık oynadık bu saatten sora olmaz seviylei olduktan sora herşey güzelo lur muabbet ediyoruz.2dk sora savaşıyoruz.öldükten sora yine konusuyoruz suana kadar kestigim kimseyi lootlamadım bile.bandaj vs aldım yoksa yada reg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 amaç zaten muhabbet abi. kestikten sonra "hehe nasıl kestim hadi git evine bebe" gibi bir muhabbetimiz olmadı olmayacaktır. Genkleriz eğleniriz sonra kestiğimizle muhabbete gireriz olay budur yani. Mezara gelen de görür yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Uzun yazıların tamamını okuyamadım su ana bir takım islerle ugrastıgım icin, eger citti citti konusanlar varsa bu topigin eglence amacli aciligini belirtmek isterim.. Ayrıca acıkcası serverın su anki durumundan cok memnunum kesenlerde kesilenlerde cok saygılı ve eglenceli insanlar. CrayTotem* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Öyle abi item hırsım felan yok yani [Nig] gerektiğinde muhabbetinide yaparız gerektiğinde keseriz/kesiliriz küsmece hebece felan yok yani oyun bu en nihayetinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sessiz kalmayız! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sessiz kalıcam ben galiba sdfs arcane 1 shot baydım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 HE - n0x savaşını tailorlar kazanıyor, bir spined set 2k gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Yaw deli olcam nasıl kastınız, ben uraşıyorum uraşıyorum heal anatomy kasamıyorum :S .Bindim gemiye adım başı duruyor hayvan sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Krakenlara yem ola ola kastık. Zaten hala GM değil benim lumberjacking, % 12 eksik vuruyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 O değil de akşam 5dk kasıyım dedim, krakenin teki geminin dümenine takıldı, ne saldırıyor ne bişe yapıyor kaçak yolcu gibi geldi benle beraber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Brit Köprü'nün karşısında ki gemi kimin geçen sea horse gördüm üstünde kraken,rare bir hayvandi sanirim sea horse tameleniyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Pati uo'da tamelenmiyor, rare de değil. Gemiler buglı, moblar takılıp kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 kolay gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 daha asdasdasd diye adam kesicegimiz gunler gelmedi, korkmayin gencler guzel gunler gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 valla HE guildi garip ya =) Dün HE guilden biri başka bir HE yi öldürmeye çalışıyordu adam son anda eve kaçtı ben de arkadda saf saf oturmuş player vendorden nasıl item alınır öğrenmeye çalışıyordum arkadaş geldi beni kesti =) neyseki yanıma para almamıştım gerçi lootlamadı sağolsun üstüne vendorden item almayı öğretti kessinler iyi güzel ama res kill yapmasınlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 pvp si nasıl bu oyunun? item mı dövüyor, nasıl oluyor? yani ben birisini kestiğim zaman "evet bu da gitti sıradaki gelsin" hissini yaşabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Yaşarsın. Hele hele brit mezarda noob kesersen 5 adam gelsin 5ini kesersin. O değil de bir üstteki arkadaşa şunu sormak istiyorum ; sen bizim hiç reskill yaptığımızı gördün mü ? Herşeyi yaparız reskill yapmayız. sdfsd. suçladın demiyorum yani reskill yapmayn demişsin ya zaten yapmıyoruz hehe. Ayrıca gelip pvp yapabilir miyim diyeni bile lootlamıyorum. Ha bazen oluyor gaza gelen maviler. Benim silahım olmuyor bandaj olmuyor falan. O zaman kesince lootluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Biraz da bu oyunda loot olsun diyenlere tepki olarak gösterilebilir bizim yaptığımız aslında, lootlamıyoruz, reskill çekmiyoruz, bir de üstüne kesip muhabbet ediyoruz. dipnot: şu heal 80'i geçse kestiğimi resleyeceğim söz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ben gayet lootluyorum yoksa alıp alıp tekrar geliyolar :P ama reskill yok tabi charda res atabilcek skill olsa reslerdimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ben lootlayamıyorum abi alıyorum mesela geri koyuyorum acıyıp.ne biçim adamım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ben bu sudaki spawnları sevmedim , geminin içine girdi dün biri , şaştım kaldım . Birazcık "kasamayalım" diye yapılmış sanki , attended macroya bırakıcam ama onda bile yatıyoruz yani şu anda , azaltın şu spawnları LTF . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ahahah kolpalara gel herkes solamnic knight olmuş. Beni lootladınız da reskillediniz de. İskelet armorlu adamı öldürünce tabii ki lootlamadık onurluyuz biz bla bla diye sıkmak işe gelir. Spined seti görünce ekmek görmüş somalili gibi üşüşüyorsunuz lol. Reskill mevzusunda ben kaşındım gerçi, itemları bankaya bırakıp çıplak saldırmıştım ahah. Biz reskill yapmıyoruz x yapmıyoruz y yapmıyoruz onurluyuz süperiz bilmemne geçiniz bunları. Ne kesmek ne lootlamak ne de reskillemek oyun kurallarına aykırı. INGAME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 kim reskill çekti sana arcane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar