Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sörvırımızın hasta ruhlu guildi HE ve sessiz sakin guildi n0x

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

ilerleyen zamanlarda çok güzel olucak action

öldüm öldürdüm kestim lootladım derdinde degiliz bu saatten sora en azından benim öyle bir derdim yok

zamanıda hırs yaptık oynadık bu saatten sora olmaz

seviylei olduktan sora herşey güzelo lur

muabbet ediyoruz.2dk sora savaşıyoruz.öldükten sora yine konusuyoruz

suana kadar kestigim kimseyi lootlamadım bile.bandaj vs aldım yoksa yada reg
Sosyal ağlarda paylaş

valla HE guildi garip ya =) Dün HE guilden biri başka bir HE yi öldürmeye çalışıyordu adam son anda eve kaçtı ben de arkadda saf saf oturmuş player vendorden nasıl item alınır öğrenmeye çalışıyordum arkadaş geldi beni kesti =) neyseki yanıma para almamıştım gerçi lootlamadı sağolsun üstüne vendorden item almayı öğretti kessinler iyi güzel ama res kill yapmasınlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşarsın. Hele hele brit mezarda noob kesersen 5 adam gelsin 5ini kesersin.

O değil de bir üstteki arkadaşa şunu sormak istiyorum ; sen bizim hiç reskill yaptığımızı gördün mü ? Herşeyi yaparız reskill yapmayız. sdfsd. suçladın demiyorum yani reskill yapmayn demişsin ya zaten yapmıyoruz hehe. Ayrıca gelip pvp yapabilir miyim diyeni bile lootlamıyorum. Ha bazen oluyor gaza gelen maviler. Benim silahım olmuyor bandaj olmuyor falan. O zaman kesince lootluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah kolpalara gel herkes solamnic knight olmuş. Beni lootladınız da reskillediniz de. İskelet armorlu adamı öldürünce tabii ki lootlamadık onurluyuz biz bla bla diye sıkmak işe gelir. Spined seti görünce ekmek görmüş somalili gibi üşüşüyorsunuz lol. Reskill mevzusunda ben kaşındım gerçi, itemları bankaya bırakıp çıplak saldırmıştım ahah.

Biz reskill yapmıyoruz x yapmıyoruz y yapmıyoruz onurluyuz süperiz bilmemne geçiniz bunları. Ne kesmek ne lootlamak ne de reskillemek oyun kurallarına aykırı. INGAME.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...