CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Servera başladığımın 2. günü daha 3 kuruş parayı zor denkleştirip altıma bir at 1 adet de ok almışım tutmuşum solen mekanının yolunu..Sessiz sakin keserken mobları bir baktım 7-8 adet HE üyesi , birden yediğim an ex por sonucu ''aha s*ctım'' derken adamların bir saniye duraksaması sonucu çok hızlı bir şekilde kaçmayı başardım. Arkamdan gelen Devo ileride yolumu keserek beni guilde davet etti , bende yeni başladım kem küm diyince para istedi onuda vermeyince hadi bu seferlik git fakir ama gururlu genç diyerek beni yolladı. Bir süre sonra yine solen taraflarında harac kesmeye calisan devo bu sefer çıkmaz sapağa girmem sonucu ile beni guild arkadaşı ile kesti ve paramı aldı.Fakat sonra ben sağlık olsun kadermiş falan diyince adam birden kestiğine üzüldü geldi parayı geri verdi falan. Gittim despise a bir çıktım 8 tane HE yine.hadi yine kaçtım falan dedim başka yerlere gideyim ama oda ne HE guildi 3 er tane adam dikmiş her cave başına. Sonra dedim en temizi ormanlarda gezmek, macera aramak.. ama yine oda nesi ekistazi atmış gençler gibi 4 adet HE zıplaya zıplaya gelip etrafımı çevirip bana sarılmaya çalışıyorlar.. Şimdi benim anladığım HE guildi serverımızın manyak guildi olacak.Böyle dövüyolar, dövemediklerini guilde alıyolar.Dövüp tekrar guilde alıyorlar falan bir değişik kafalarda sevgili arkadaşlarımız..Ne güzel serverımıza aksiyon sağlıyorlar. Peki n0x lar ne yapıyor? Revolutionda bulunduğum, koskoca twilight guildini karşısına alıp serverdaki fakir ama gururlu gençleri koruyan n0x guildi bu sefer ne yapmayı planlıyor? Wish nerede Matt nerede? Zegna bu adamları dövecekmi? 2 guilddende açıklamalar bekliyorum. [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 20:58 tarihinde, CrayTotem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 eskiya mi kesildiniz lan HE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ben dövdüm he yi onlar da beni dövdü ama 10 kişi falandılar sdfdsf güzel yazmışın bu arada güldüm baya okurken =D [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 21:05 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 az beklesin he guildi kasiyorum bitsin skiller görüşürüz fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bd he oldu işte el değiştirdi gibi bişey kadroda yenilenmeye gidildi falan güzel ama, biz olmasak millet akşama kadar bankada oturmaktan pişik yapcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 nox kardeş guild olsun eski guildim savaşmayalım :) şaka bi yana maksat renk getirmek.itemmış skillmiş benim içni muhim degil ölelim öldürelim koşalım gezelim ama reskill çekmeye calısanlara.hatta çekenlere reskill çekilecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 kadroda yenilenme dedigin gordugunuz herkesi HE ye aldiniz yani dimi zerg rush gibisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 pardon ama derdin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sizi cok seviyorum derdim o benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Şimdi ben crayin kesilmesinde rol oynadım bir kere de , üzüldüm sonra da. Diğer olaylarda yoktum açıkçası. Yufka yürekli bir pk olduğum için ( ve aynı zamanda nubum kesiyorlar, dalmaya korktuğumu itiraf ediyorum ) pek insan kesmeyi sevmiyorum. Ama haliyle ekşın olsun diye sapıttık biz de ona buna daldık , falan filan. Ekşın yok çünkü. Firestormun dediği gibi biz olmasak millet bankada oturmaktan pişik yapacak heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 valla newbie dungeon denebilecek yerlere gidip milleti kesmek action degil gicikliktir, millet size antipatik yaklasinca derdin ne diye sormayin sonra benim bi derdim yok, aksiyondur iyi guzel egleniyoruz burda, wandering healerlar da bol saolsunlar, reskill e baglamayacaksaniz raziyim da guzel dovuslere, ondan sonra hos sohbetlere, ama 20 kisilik guild tek bir kisinin dungeon cikisinda kendini heallerken gelip ganglemeniz cidden size bi saygi duyulmasini saglamaz, sadece soyluyorum yani kimseyle bi derdim yok bu serverda, maksat hepimizin eglenmesi, yeni baslayanlarin sogumamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bizde craft guildiz -n- unutmussunuz alala bizade varız bizde craftız biz olmadan donla dolasırsınız hemde ben warriorumda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 abi zaten sunun surasında kaç guild varki :P bence tüm guildler savaş halinde olsun :P ben zaten bir drow olarak alayına karşıyım 8v1 gelirim 12v1 gelirim solende rüşvet alırım ssdfas.sonrada acıyıp 2k para veririm sdfas düzene karşıyım arkadaş! :F asiyiz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Abi ben dedim ki ver 500 cipi bak hem 2k paran varmış. Yok dedi topuklarım ben. Abi ver dedim kaçarım dedi. Tamam dedim. Yattı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 dfsadfasdf :D ama sonra parasının fazlasını verdim şimdi hatta eskortluk önerdim atı ölmesin diye :P merhametli drow? sdfadfa [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 22:14 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Guild 6 kişilik 2 kişi online olunca yapacak fazla birşey yok açıkçası, ben en son mezarda 6 tane HE saydım ve çoğu da mavi, mavi adama önce saldıran olursam zararlı çıkan ben olurum. Serverdaki oyuncu sayısı artsın, karakterleri hayırlısıyla bir bitirelim o zaman herhalde daha dengeli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Arcane'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 solemn hive av bolgesidi walla benim pk doneminde rune bookumdaki yerlerden biriydi dierleri moonglowdaki mi ne bi ciftlik wardi yun toplanan brit mezar ve destarddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 savaş açmaya gerke yk.crafterlarımızda var kaynamasınlar :) zaten pk yız yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 eşkiyayız kardeşim gelin ağzımızı burnumuzu kırın lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ben kacicaktimda yanlis yola girdim gördünüz böyle dönüp mal mal baktim e öleyim diye. Zaten poi yemisim hp 15 kalmis. Ben sizin beni kesmenizede hicbir sekilde kizmadim zaten oradada dedigim gibi saglik olsun iyi oldu adrenalin oldu koştum coştum falan.. kessin tabi herkes birbirini fakat 15 kisi an ex por diye sana dogru kosunca gercekten bir an ''allah kahretsin yea'' diyerek donup kalıyorsun. gerci yaklasık 6 kere HE atağı altında kalmama rağmen 1 kere devler kesti iste. Allaha sükür yillardir kaciyorumda kendimi geliştirdim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Wish asla başlamam diyor , Matt da 2 aydır o server bu server geziyor , gelir buraya . O değil de Onur , nooblara yatma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 n00blara yatma dediğin arkadaşım bende yeni başladım falan filan... Aslında sen benim evimdesin üstelik buda senin ekantin allahta benim belami versin. CrayTotem* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 açıkçası ben bahsettiğin olayı ne gördüm ne duydum o sırada dışardaydım muhtemelen, ayrıca adam öldürüyoruz diye küfür yemektende sıkıldım.birde kendi adıma konuşayım benim imba buildim falan yok, öyle herkesi keserim asarım diye bir güvencem falan da yok.saldırırım, kaçarım, ölürüm, öldürülürüm sonuç itibariyle burda hepimiz OYUN OYNUYORUZ.ölmek istemiyorsan gitmezsin ölüm riski olan yerlere (evet, her yerde ölüm riski var ama bizim gezdiğimiz yerler belli).ha adam criminal haliyle guard zone içine gelirse gayet keserim kimsede hiç bir şey diyemez anca adam ve arkadaşları gelir küfür eder ki önceki guildimde (Bregan D'aerthe) amaç herkesi kim olursa olsun öldürmek, ün salmak, dehşete düşürmek (tamam kimse hii! şehri eşkiyalar bastı! demez ama en azından görünce kaçarsın), ticarette bize katılmayı kabul etmeyenlere zülum uygulayarak piyasayı tekelleştirmek ve bu alanda kendimizi kanıtlayıp birilerinden iş alabilmekti ama olmadı, yalan oldu, "gg oldu".siz devam edin omg n00b olololoololol atax plxlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ahah action çok komik oluyor adamları kesiyorsun/kesiliyorsun sonra muhabbet sarıyo takılıosun kdfjsldkfj ;Dawn teh posionCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar