Durotan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 şöyle klasikleşmiş ya da klasikleşmeye aday, ismini bilmediğim metal parçaları yazarsanız çok sevinicem. örneğin gittiğim barlarda sürekli çok iyi riffler duyuyorum, millet eşlik ediyo ama bilmediğim bi şarkı olduğu için röah bakışı atıp üstüme düşen en basit şeyi yapmış oluyorum. mesela; metallica - turn the page, am i evil twisted sister - i wanna rock dt - lethe led zeppelin - rock'n roll death - spirit crusher v.s gibi. ama sevdiklerini yazın demiyorum, popüler olanları yazarsanız o iyi olur diyorum. bu şarkıyı bilmiyosan köprüden atla sen ayarında şarkılar istiyorum. çakma metal hariç her türde yazabilirsiniz.
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Of 20 sayfa olacak şimdi. Van Halen - Ain't Talkin Bout Love
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Blind Guardian - Bright Eyes :)
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 eheh sevindim, anlaşıldım galiba. iki parçayı da çektim, dediğim şeyler böyle işte. grupların en bilinen parçaları, numunelik gibi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Metallica - To Live Is To Die AC/DC - For Those About To Rock (We Salute You) I am the Ocean - And Your City Needs Swallowing Yeni bir grubun bir kaç aylık yeni albümü - klasik olmaya aday gösteriyorum. Upload edip konusunu açayim hatta ben, imdirirsiniz oradan.
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 winampta listede olan 4 dene opeth türküsü yazim 2 brutal 2 side normal 1 nectar(brutal) 2 serenity painted death(brutal) 3 face of melinda 4 to bid you farewell başka bi sürü güzel şarkısı var ama seçmeye kalksam hangisini yazacağıma karar veremem ondan bunları yazim dedim hea bide bunlar klasikmşdir bilmem :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Opeth'in bir de A Fair Judgement vardır.
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Pink Floyd - Another Brick In The Wall Deep Purple - Smoke On The Water Cheap Trick - I Want You To Want Me Twisted Sister - We're Not Gonna Take It Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name Queen - We Will Rock You Queen - We Are The Champions Europe - The Final Countdown Survivor - Eye Of The Tiger Metallica - One Slayer - Disciple Cranberries - Zombie
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hangi türden yazacagımı bılıyosun o yuzden dırek şarkı ısımlerıne gecıyorum ZZ TOP - La Grange ZZ TOP - Give me all your lovin' W.A.S.P. - Wild Child W.A.S.P. - I wanna be somebody Black Sabbath - Iron Man Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath Black Sabbath - Paranoid AC/DC - Highway to Hell AC/DC - Are you Ready AC/DC - Hells Bells Twisted Sister - i'll never grow up Twisted Sister - The Price Twisted Sister - We're not gonna take it Savatage - Edge of Thorns Savatage - Gutter Ballet Savatage - Strange Wings Quiet Riot - Cum on Feel the Noize Quite Riot - Bang Your head Cinderella - Shake Me Cinderella - Somebody save me Mötley crüe - Wild Side bi ton mötley şarkısı ztn bılıyosun yazmıcam hepsını :) Great White - Step on you Great White - Rock me XYZ - What keeps me loving you Journey - Separate Ways Accept - Amamos La Vida Accept - Balls to the Wall Skid Row - Slave to the grind Skid Row - 18 & Life Def Leppard - Look into my eyes Def Leppard - Rocket Def Leppard - Photograph Judas Priest - Metal Gods Judas Priest - Painkiller Motörhead - Ace of Spades vs vs vs. vs. bu liste çok uzar bunun yerine last.fmde merak ettıgın bi grubu aratıp en cok dınlenen şarkılarıda gorebılırsın. hatta öyle yap bence :)
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 slipknot- vermillion part 2 metallica - unforgiven metallica - nothing else matters blind guardina - bard's song blind guardian - nightfall blind guardian - mirror mirror anathema - angelica anathema - one last goodbye anathema - lost control megadeth - holly wars megadeth - captive honour iced earth - i died for you iced earth - melancholy my dying bride - for my fallen angel pink floyd - hey you radiohead - street spirit radiohead - karma police radiohead - creep radiohead - paranoid android rammstein - du hast reamon - super girl him - join me him - wicked game slayer - i hate you slayer - angel of death the cure - love song the cure - friday i'm in love aerosmith - i don't wanna miss a thing led zeppelin - stairway to heaven marilyn manson - sweet dream queen - another one bites the dust cream - sunshine of your love nirvana - smells like teen spirit nirvana - rape me rem - losing my religion rem - everybody hurts deep purple - soldier of fortune death - voice of the soul coldplay - yellow coldplay - trouble oasis - stop crying your heart out oasis - wonderwall aklıma gelenler bunlar :) bazıları alternativ rock oldu gerçi ama rock cafe/bar larda sıkça duyabileceğin şarkılar olduğu için yaziim dedim =)
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 In flames- Dead Alone In flames - Trigger In flames - Man made god Children of bodom- Downfall Children of bodom- dead night warrior Children of bodom - lake bodom Wintersun-Starchild Wintersun-Beyond the darksun Soilwork-Distortion sleep Soilwork-Stabbing The drama Soilwork-No more angel Soil-Halo Soil-Unreal Soil-Suffering Drowing pool- Let The bodys hit the floor P.o.d- boom Disturbed- Im Alive Disturbed- Forsaken Disturbed- Game aklıma bi anda gelenler bunlar şimdilik [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 13:13 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ]
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Iced Earth - Melancholy (Holy Martyr)
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 pink floyd - the wall bob dylan - like a rolling stone chuck berry - johnny b. goode u2 - with or without you dire straits - the walk of life the beatles - yesterday john lennon - imagine smokie - i'll meet you at midnight abba - s.o.s sorpions - dust in the wind radiohead - creep phil collins - another day in paradise eagles - hotel california demons & wizards - fiddler on the green
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 overkill - elimination overkill - skullkrusher gorgoroth - funeral procession dark funeral - open the gates wasp - sleeping in the fire slayer - dead skin mask slayer - south of heaven led zeppelin - stairway to heaven nargaroth - black metal ist krieg manowar - hail and kill manowar - brothers of metal manowar - warriors of the world mercyful fate - burn in hell mercyful fate - the lady who cries
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 metallica - astronomy [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 12:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Billy Idol - Rebell Yell Billy Idol - White Wedding Billy Idol - Dancing With Myself Billy Idol - Mony Mony Rolling Stones - Paint It Black
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 aralarında güzel şarkılar olsa da çoğu popüler şarkı değil ki? metallica - astronomy yi sorsan kaç kişi bilir? soilwork u duyan ne kadardır?
tunca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 children of bodom - everytime i die amon amarth - pursuit of vikings finntroll - trollhammaren haggard - awaking the centuries iron maiden - fear of the dark judas priest - painkiller sepultura - roots bloody roots
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 klasikleşmiş rock şarkıları istemekle metal şarkıları istemek arasında çok fark var ama yine de yazayım eglenceli olur david bowie - rebel rebel the who - my generation the beatles - helter skelter black sabbath - iron man the clash - rock the casbah the clash - should i stay or should i go the clash - train in vain sex pistols - anarchy in the uk the kingsmen - louie louie chuck berry - johnny be goode eric clapton - cocaine lou reed - satellite of love lou reed - walk on the wildside janis joplin - summertime janis joplin - chain and ball the doors - light my fire the doors - peace frog iron maiden - the killers bob dylan - like a rolling stone led zeppelin - kashmir led zeppelin - in the evening led zeppelin - when the levee breaks pink floyd - money bu liste bitmez; ama şunu soyleyeyim, muzik kulturu de yukarıdan aşagıya edinilmez. zamanla şarkıların hepsini bir bakmışsın tanıyorsun, eger derdin buysa.
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 demek istediğim şuydu (ki konuyu açmam ne kadar işe yaradı anlatamam); örneğin to live is to die'ı senelerdir dinliyorum kimin olduğunu ve adını bilmeden. böyle kulak aşinalığım olan şarkıları ortaya çıkartmak için istedim bunca şarkıyı. çoğunu da indirdim, hiç dinlemediğim ama kulakta kolay kalan şarkılara da rastladım burda. yoksa popülist gezeyim diye değil :) ug ftw.
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bir şarkıyı daha yazmak istiyorum izninle pink floyd - young lust
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 çoğu kişi kendi efsanesini yaratmış, ben dünya üzerindeki müzikseverlerin efsane olarak nitelendirdiği şarkıları yazdım. yoksa ben de severim opeth'i de, in flames'i de. ama efsane değiller yani. hele disturbed yazmışınız onun ne işi var ya ahah.
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 en efsane şarkıları sormamış adam ama, en bilinenleri sormuş.
Öne çıkan mesajlar