Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 uTorrent kullanıyorum. birşeyi farkettim şimdi. indirdiğim dosyanın tüm file'larını skip ettim. normalde "done" kısmında %100 yazması gerekiyor, ancak %98.6 gösteriyor bana. bir de utanmadan 8-10kb/sn hızla dosya indiriyor. tüm file bölümlerini "don't download" ettim, skip konumuna geldi. ortada skip olmayan dosya yok. ama utorrent hala birşeyler indiriyor gibi gözüküyor. client'ı kapadım tekrar açtım. halen indiriyor. anlamadığım şey, durduk yere bu neyi download ediyor ki? normal dosyaların performansından da yiyor olması lazım. e bu nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Azureus mesela kendisini yenilemek için indiriyordu arada sırada birşeyler, benzeri olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 indirmesin kardeşim, boşuna bandwith yiyor. acaba öyle birşey varsa nasıl kapatıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Seçenek / Özelliklerde Auto-Update olabilir belki? Hiçbir bilgim yok açıkçası, sadece bir fikirdi, o programı hiç kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Sen skip et demeden once basladigi paketler varsa onlari bitirmeden birakmiyor download etmeyi, pieces tab'inde indirdigi paketleri gorebilirsin. [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 17:03 tarihinde, bayat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bitcomette de aynı olay var ya. hiç bişey dl-ul olmuyoken orda bişeyler yazıyo sürekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 evet kılım o olaya bitcomet arkada açıkça illaki internet yavaşlıyor. hiçbirşey indirmesen bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 BitComet tu kaka zaten. Kalan parçacıkları indirip, 0.1 kb'lik küçük iletişimler kuruyor tracker ile sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bitcomet nerden tu kaka oluyo be :) ona tu kaka diyen korsan deildir ehehe. illegal bi iş yapıyosun zate daha ne... dier clientları kekliyomuş peeh :P (ya da her neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar