Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildler ve Factionlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şuanda hangi guildler var? Kaç kişiler? Hangi faction'a üyeler veya order/chaos durumları neler. Bir de factionların durumları neler? Hangi factionlar ne derece ilerlemiş haldeler? Server açılır açılmaz bir süre yoktum bu yüzden biraz uzak kaldım. Bilgilendirebilirse birileri sevinirim.
Mesaj tarihi:
o/c yok benim bildiğim

suan nightfall var craft guildi. kaç kişi bilmiyorum en fazla 10

He var 15+ kişi

nox var. nox da 15 kişi falandır herald

bide PL var pvp lords 2-3 kişi

hiç biri faction da degil suan.He ler pk zaten

ama PL factionda olablir belki true brittain da

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 19:41 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 19:42 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
HE iyi idare ediyor bence, serverın PK ihtiyacını karşılıyorlar, ailecek memnunuz çalışmalarından. yalnız yakın bir yere vendor koyup lootladıkları hedeleri eski sahiplerine satmaları temennimi buradan da dile getiriyorum ehe

order guildi kursun birisi üşenmeyip ya, pure order guildi yok serverda guildsiz kaldım

hayır ben kuramam tembelim, kural mural yazmaya da çok üşeniyorum. zamanında olyde kurup iki sayfa code yazdığımız guildin topici olymposla beraber tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş, yeniden uğraşamam o kadar ama pure order guildi kuran olursa hazıra konarım
Mesaj tarihi:
Ben yakında bir guild kurmayı düşünüyorum (duyurulur :) ). Ama order - chaos olur mu bilmiyorum. Faction olarak minax düşünüyorum. PK çok arıyorum ama bulamıyorum. mekanları neresiyse bildirin lütfen =) Bugün pk olmak için biri pk biriyle birlikte teşebbüs etti ama yere serdim 3 kuyruklu tilkileri
Mesaj tarihi:
ehe ingot mu kaldı, eldeki bütün stokları iki günde erittiniz zaten, sizinle dalaşmaktan mininge zaman ayırmaz oldum

allahtan geri satın alıyorum imzalı lancelerimi de elde newbie daggerla dolaşmak zorunda kalmıyoruz, ona da şükür

neyse ama stoklarım artıyor yine, yakında aksiyona döneriz. ha bi de ben insure yapmayı becerebiliyorum artık, o yüzden üstümde nakitle gelmeyeceğim kapışmaya bundan sonra, direk alın insure parasını =P
Mesaj tarihi:
Nefr sırf senin için pure order dediğin şeyden yapıcam guildi ama o/c sistemi yok yani olmuyo napalım =) Varsa tavsiye ettiğin başka bir şey guildin adının yanına (Order) falan mı eklesek :P

Bu arada Nightfall olarak 11 kişiyiz :)
Mesaj tarihi:
İyi de abi saat 9da 10da yemekten kalkmış uoya vakit bulmuş oluyorum adam yok. Bekliyorum hakikatten 11-12 civarına kadar sonra uykum gelmeye başlıyor zaten sabah 7de kalkıp koşuya falan gidiyorum. Erken girip ekşın olsun. Bi de bi zahmet gz dışı gelin. Köprülerde vur kaç yapmayın plx
Mesaj tarihi:
Adamınızla konuştum , yeter ki action olsun ölmek benim umrumda değil şu saatte zaten skillerim bitmedi diye , nereye köprü vur kaç ? Çok da güzel kapışıyoruz , 1v1 , 2 tane necro archer gelince tatsız oluyor ama ^^.
Mesaj tarihi:
dün baya kapıştık köprüde(5v2) mezarda(4v2).. sonra da 2v2 kaldık, ne kadar eve kaçmalar, evden vurmalar olsa da iyiydi :)
necro archerlar sorun gerçekten, 2 kişisi hadi yine neyse de 3 oldu mu çok kötü oluyor :)
Mesaj tarihi:
pot olsa sizin işi bozar bnce. yani bizde olsa :) g.heal ile total refresh çok işimize yarar :) en azından kovalarken :P stam yok diye peşinden gelemedim bugün kaç kere... çok sinir bi durum.
  • Yeni Oluştur...