Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 sanırım iq testine sokuyorlar elemanları baştan. belli değerin üstünde olanları alıyorlar galiba. edit: bir iki tanesi frikik verdi, gözüme takılmış :D [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:26 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ya ilk sayfada verdiğim linke bakın bi de buna bakın. nerde striptiz,nerde erotik resimleri taklit,nerde yiyişme?...:P ben seyretmem bu formatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ahah son çıkan kız (özlem) benim ortaokul zamanından arkadaşım(: kız ozmnlar ciddi anlamda salaktı. biz böle yeni ergen triplerinde dolanırken o umursamaz bi şekilde çocuklarla taso oynardı(: akşamları lojmanda çimlerde otururken sürekli kafalardık bunu(: aramızda geçen konuşmalardan biri: ben: özlem hayatım seni seviorum özlem: ay dur komşumuz geçiyo ay ay bi garip oldum ay cidden mi ay şey yani ne desem yani ben: sktret özlem takılma sen fazla(: ama kendisi benim caldion kullanma sebebimdir. çok severdi kokusunu. habire gelip sırnaşsın diye caldion kullanmaya başladım(: sonra lise yılları geldi, görüşmeler seyrekleşti. eskişehirde tesadüfen collezione'da karşılaştık. orda çalışıyodu. oha özlem dedim bu ne hal! harbi değişmiş güzelleşmiş taş gibi olmuştu. ee dedim napıon? dedi modelliğe başladım. vay anasını dedim yav efferin valla. üniversite vs. derken telini falan da kaybettim. bağlar koptu tabi iyice(: ama yani pavarottiye bill gates diyebilcek kapasitede bi insandı cidden(: olsun ya yine de eğlenirdik. severdik onu. harbiden güzel kızdır ama. vay be lojman günlerime döndüm şimdi(: teeey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Özlemin partneri sylar'a benziyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 özge güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Alican piknikten fırlamış hadssdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bunları niye çorapla çıkarıyolar çok mal bi görüntü oluyo sdfsadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bariz önceden ayarlanan şeylerde var. bazı sorular ve cevaplar orjinal versiyondada vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 öldüm izlerken ama..bu cevapları nasıl verebiliyorlar inanamadım cidden. ben rastlamamısım hiç bölesine sanslıyım. cok tuttar bu yarısma ama.. bu arada behzat'ın bi kızın daha fazla soru istemesine verdiği cevap süperdi "biz daha fazla soru sorarız da türkiye buna hazır değil" ohehue öldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ekşiden alıntılıyorum said: hitler resmi çıkar kız: abon hibne düzeltir kız: abow hit me! düzeltir kız: adobe® hisler said: ayyip erdoğan'ın resmi gösterilir. - kim bu adam? + tayyip erdoğan - ne yapar? + başbakanlık... - peki ondan önce ne yapardı? + ne yapardı? - ipucu vereyim; istanbul...* + ee? - istanbul'da ne yapardı? + yaşardı? - çok güzel, nerde yaşardı, kadıköy olabilir mi? + kartal? - ah ne yazık ki! ÖLCEM HAHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 şimdi öncelikle; amaneey gençlik gitmiş hanım! kızlar turgut özal'ı, kenan evreni bile bilmiyor zaten bu programlar beynini yıkadı gençliğin. Vah vaah.. dövünmelerini yapalım da eksik kalmayalım. Her neyse, geyik, neşeli bi program (behzat uygur'a rağmen [seni hiç sevmiyorum behzat! babanı da sevmezdim!!] behzat uygur biraz "güzel" olsa kızların arasına pekala oturabilir hatta) çıtır çerez niyetine izleyiniz.. negzel.. tv aptal kutusu! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 o değilde babam ve annemde bunu izliyordu ve erkeklerin pazularını ölçtükleri bölümde babam gidip kendi pazusunu ölçtü :S hay allaam gençliği geçtim yaşlılık bile ne tarafa gidiyor böyle o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 abi, kari pavarottiye bill gates dedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 işin ilginci ondan sonra kanser oldugunu bile söyledi. bill gates diyen adam nası soyler.. ya o arkalarında ki cocuk soyledi yada bilemicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ama bill gates'e meslek olsun fizik olsun isim olsun çok benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 abi ne yazık ki öyle gözüme çarptı televizyonda ve başladım izlemeye bu programı. allahım ne gerizekalı o kızlar yarebbim. eğer program yayımlandığı sırada stüdyo yakınında olsaydım ve elimin altında da bi pompalı olsaydı o gün felaket bi katliam yaşanmıştı orada öyle söyleyeyim. çok sinirlendim çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 fake bunlar fakeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Sahte bu arkadaşlar, hemen de inanmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 eğer komple sahteyse oradaki yarısmacıların hepsi oscarlık oynuyorlar. Valla çok inandırıclardı aptal olmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yok kızlar zaten aptal =) edit: ayrıca kadın sunucunun yapma anırışları beni benden aldı. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:53 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sahte ise, bana ne! ben eğlenirim arkadaş (cümlede erman hoca ekolü) sahte değilse, bana ne! ben mi kurtaracam ülkeyi? inanın gösterilen fotoğraflarda yer alan kişilerin kim olduğunu bilmeyen bi sürü dingil vardır ülkede.. geçen arkadaş bi araştırmadan bahsediyordu. sarıyer'de okullarda yapmışlar. 6-8yaş arası çocuklar günün 24saat ve senenin 365gün olduğunun farkında değillermiş! bu arada araştırma 400çocuğun katılımı ile yapılmış! (o_O!) tabi bu çocukların kendilerine sorulan ezbere tarih sorularına, süper ezbere tıkır tıkır cevap verdiklerini ancak sorunlan tarih sorularına yorum getirildiğinde (sence osmanlı/atatürk etc. neden böyle yapmış olabilir? gibi) çocukların kalakaldıklarını da eklemek lazım.. neyse hacı, eğlenmenize bakın.. ohhh kızlar masada oynuyor negzel.. bi de italyan versiyonunu yapsalar tam olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Bugun Hürriyet gazetesindeki ekte bu program hakkında güzel bir yorum var.Okumanızı öneririm.Gerçi linkini bulursam ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 @dasaa zaten bu kızların bu halleri eğer sahte değilse bana ne! ben mi kurtaracam ülkeyi? mantığı yüzünden sahte değil, o yüzden bu haldeler. ama eğlenelim yauuv *ovv yea kompre kompre tikiyiz* ne de olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: babam gidip kendi pazusunu ölçtü 50 cmden aşağıysa benim babam senin babanı döver. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 17:13 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 nedense ben çok sinirlendim salak kızlar erkekleri seçerken ya! çok küfür ettim ama sonradan güldürdüler beni saolsunlar :) abo fidniieeaa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar