thanatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 saat 09:10.. $u dakika itibariyle hcbi yabanci siteye ve icq'ya giremiyorum. turk siteler tikir tikir cali$iyo. online olan arkada$lar bi baksaniz nedir durum?sizdede aynimi?(eer ayniysa arayip sovecem :P) cevaplari beklemekteyim.. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Doğrudur. İşallah yine kablo falan kopmamıştır... [Bu mesaj chrounos tarafından 07 October 2003 09:28 tarihinde değiştirilmiştir]
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 pof.baglantida sorun olmadan bi gun geciriyim,di$imi kiracam.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yaa bide bu salak kabonete 70 kaat veriyoruz.. valla .ıççam böle işe haa
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yurtdışı çalışma var dediler. Ama diyen kişide çalışmamı veya başka birşeymi tam kesin bilemiyorum dedi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 dün de benzer topicte yazdım.. bittorent'den birşey indiremiyordum, suprnova.org açılmıyordu, doyanakadar bannerı çıkmıyordu, Anarchy Online'a giremiyordum. Şimdi gene aynısı oldu. Umarım az sonra düzelir çünkü AO oynamak istiyorum argh..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var)
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 User sayısı artsın diye yurtdışı çıkışlarını Kedi kapattırmış diye duydum. Bilmem doğruluk payı var mı. Kedi için derin internet felan kurdu da diyolar. :lol:
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 duzeldi $imdi. biktim yaw follo$ ettiler bizide baglantiyida.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ya arkadaşlar icq proxylerine ne olduğunu bilen varmı. hergün proxy değiştirmekten anam ağladı.. Biri açıklayabilirse çok bahtiyar olacağım... [Bu mesaj chrounos tarafından 07 October 2003 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ben default login adresden baglaniyorum.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Soruyu yanlış sordum aslında. kablolular içindi soru.. ya herkes bilir geçen hafta toplu halde baya bi proxy yalan oldu. ondan sonra kullandığım bütün proxyler iptal olmaya başladı. sebebini kimseden örenemedim. Olay budur..
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 thanatos ztn kablonet kullanıyor, bende kablonet kullanıyorum 2mizde default olarak bağlanıyoruz icqya. proxy lazımsa www.proxy4free.com adresine bak.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Öne çıkan mesajlar