Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverın ilk hazinesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok değerli şeyler çıkmadı 1. seviye harita olduğu için. bi gorget var luck veren, 1 spell channel yapan double bladed staff. 1k para :) Ama sandığın çıkış anı falan baya zevkliydi :D
Mesaj tarihi:
ettin orc gibi bişeyler kesiyordum. ordan düştü. straticste daha detaylı bilgi var. hatta nokta atışı yapma şansı bile var

edit: ww nedir?

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 02:46 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ben hazineciliğe ciddi ciddi el atmayı planlıyorum aslında ama benimle hazine çıkartmaya gidecek insanlara ihtiyacım var. Eğer bu şekilde bir takım çalışması yapacak varsa benimle irtibata geçebilir hazineleri bölüşürüz :)
Mesaj tarihi:
Balıkçı olun bütün hazine size kalsın :P Hazine öncesi çıkan güzellikler de cabası. Çok güzel dekor oluyor onlardan...

Magery ile destekleyebilirsiniz. Ben okçu açmıştım.

Bowyer, Fishing, Archery, Tactics, Focus ve Chivalry den ibaretti karakter. Doom'da iyi takım elemanı oluyor.

Okçuluğu Papua'daki wyvern adasında geliştirmiştim. Oradan horned derileri de craft charıma verirdim.

Paragonlar açıldıysa Leviathan da kasılabilir belki. tabi bir gemi dolusu adam gerekebilir onun için. Ya da kuşatacaksınız çevresini gemilerle.
  • Yeni Oluştur...