deggial Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Dün Vista Ultimate kurdum.. Herşey pek güzel.. Ama internet bağlantımda çok büyük takılmalar olmakta.. 1024Kbit bağlantıda 3-5 KB ile download yapıyorum Sayfalar çok geç yükleniyor... Sanki bir süre takılılıyor ve sonra tekrar geri geliyor. Ama geri geldiğinde de hızı çok yavaş yine.. Download'lar zaten direkt durup bekliyor. Tarayıcı ile sayfalarda gezmeye başlarsam, download da kaldığı yerden devam ediyor. Bayağı garip yani.. Sorun sadece bende.. Ağdaki diğer bilgisayarlarda herşey yolunda. Vistayı kurunca başladığından eminim. Güvenlik Duvarını direkt devre dışı bıraktım. İşe yaramadı. Network ayarlarında IPv6'yı devre dışı bıraktım. Yine işe yaramadı. Karşılaşan kimse var mı böyle bir şeyle? Başka ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 aynı sorun bende de vardı ama ben wireless ile bağlanıyorum benim sorunum driverlar ile ilgiliydi aptal bir siteden resmi olmayan driver çektim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 sanırım benimki de ethernet kartının driver'ı ile ilgili imiş.. henüz çözemedim ama donanımı tekrar yüklersem çözülecek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Vista'nın sürücü problemleri var. Sürücüler çalışmayı durduruyo ve bu da sürücüyü kullanan programı yavaşlatıyo. Mesela ekran kartı da benzer bi sorun çıkarıyo. Oyun oynarken sürücü çalışmayı durduruyo, Vista sürekli uyarı veriyo ve oyun bu sırada 4-5 saniyelik fps düşüşleri yaşıyo. XP'ye geri dönüş yapma imkanın varsa öyle yap derim. Vista çok sorunlu bi işletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 XPye dönmek istemiyorum açıkçası... vista görünüm olarak hoşuma gitti.. programlar --forumlarda söyledikleri gibi-- aynı sistemde XP altında çalıştığından daha hızlı çalışıyor cidden.. oyun fazla oynamadığım için vista uygun şu an uygun bana.. internet, chat, office, visual studio .NET, PhotoShop başka uğraştığım birşey yok.. İşletim sistemini değiştirme ihtiyacı duydum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Evet ethernet kartının driverındandır. Bende de aynen öyle oluyordu. Sorun internette değil senin Lan'ında oluyor. Yeni driver yükleyince düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 mikrosoft saks. [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 18:47 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ethernet sürücüsünün vista versiyonunu realTek'in kendi sitesinden alıp yükledim tekrar sorun çözüldü.. ilgi alaka için teşekkürler.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Vista almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 farkettiğiniz üzere, soru "vista alalım mı?" değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Hatta aldıysanız vistayı geri iade alın paranızı geri alın. Töbe yarabbii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Vistanin uptadelerini tam yaptıgına eminmisin? Ben internet hızı haric baska sorunlar yaşıyorum vista alacaklar en az 1 sene sonra alsınlar çunku genellikle lazım olan programlari vista icin tekrar yazılmış halini indirmeye calisiyorsunuz(daemontools)Ekran kartı driverimida sapittirip duruo :) [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 16:05 tarihinde, spompas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 şimdiden alışmak lazım mantığıyla kurdum aslında.. çok sorun çıkarması konusunda haklısınız, bişey diyemem ona... ama görüntüsü XPden daha eğlenceli nabam.. ayrıca dediğim gibi; çalışan programlar tekil olarak XP altında çalıştığından daha iyi performansta çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yahu aynı problem bende de var ama ben xp kullanıyorum. eternet driver olayları falan nası halledicez? ben pardusu silip xp kurdum. tüm cd leri kurdum sürücüleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 vista almayın bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 vistanın ciddi driver sorunları var, hatta nfroce'un bazı drıverlarını yükleyince bütün sistem cöküyo falan, komik şeyler bunlar, ve nforce'un sucu değil orasıda cok belli. haal bi sürü ses kartını destekliyemıyo mesela vista, ekran akrtları ise ayrı beal, hardware'ını tanınmış markalarsa mainboardunuz oturaklıysa deneyin abi kaybedicek bişi yok nasılasa. ben halo 2 için kurdum yükledim ama ciddi performans sorunları yasadım, sebebi tabiki xbox den pc ye kötü portlanmasımıdır yoksa vistamıdır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 mac osx kullanıyorum, dün ve bugün halen bağlantı da bir hissedilir yavaşlama söz konusu. istanbul/beşiktaş, 2Mbit, DSL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Vista bana laptopla beraber geldi, ilk başlardaki allow-deny gıcıklığından ve driverları falan toparladıktan sonra minimal kullanımla güzel güzel idare ediyor vista, ha ama laptopla anca dl yapıyorum, ders yapıyorum, bir de ufak tefek oyunlar oynuyorum. Ufak tefek olmayan oyunlarda ciddi performans sorunları var. Diablo 2 çalışmıyor, Hearts of Iron çalışmıyor, bazı oyunları çalıştırmıyor kesinlikle vs. Daemon Tools'ta problem yaşamadım da, Power iso ile hallediyorum zaten mount olayını. Internet problemi bende desktopta da olduğundan Vista'ya çamur atamam, kaldı ki şu an Bilgi Üniversitesi'nde çatır çutur dl yapmaktayım =) evde de 2 gündür falan paso dl açık, hiç bir problem yok. 512k adsl ile 53 küsürle çekiyorum sakin sakin. Ev de İstanbul - Göztepe'de bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 vista kullanıyorum ve çok memnunum, windows xp'ye dönün nedir lol belki çalıştırmadığı eski oyunlar vardır ama henüz rastlamadım. windows xp'ye geçerken sanki yaşamadık bu sorunları, dos oyunlarını çalıştıramıyorduk. çözümler bulunur zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Rise of Nations diyecekken Hearts of Iron diyecek kadar gerizekalıyım, Rise of Nations demek istemiştim yukarda ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 vista genel olarak daha stabil olmasına ragmen varolan sorunları da çok buyuk. windows xpye cıkmıs oyunların cogunu oynarken ya oyun kitleniyor ya da lag oluyor. varolan sisteminizi en iyi şekilde kullanmak istiyorsanız xpden vazgeçmeyin derim. ayrıca: http://www.disketkutusu.com/showthread.php?t=262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar