Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Halı Saha Çarpışması vol 2.1(ön yoklama başlığı)


Holy

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar. Ben öncelikle kendime göre yorumlayayım bu işi de sonra fikirlere göre gerekirse ben oynamam siz yaparsınız önemli olan ön ayak olmak.

Temmuz 17-27 arası İstanbul'da olabileceğim ve bu tarihlerde, şöyle güzel bir saatte 10-11 gibi bir maç yapsak, koşsak, terlesek, baygınlık geçirsek.

Kimler gelir acaba? Tarih opsiyonlu hala kesin bir tarih dediğim gibi çoğunluğa göre uydururuz onu. Uzun zaman oldu sanırım son maçtan itibaren bu yüzden biraz opsiyonlu bırakalım alışınca daha kısa sürede toparlanabiliriz diye düşünüyorum.

Ha bu arada eskisi gibi kaleci olamayacağım bileğimde ödemden dolayı :( defans oynarım. ayak kırarım. İnşallah eylülde ameliyat olunca o tarihten sonra kaleyi devralırım :P

Not : Aslında çok mu salağız bu yaz sıcağında maç yapıyoruz ya? Baharı bekleseydik keşke ama neyse oldu bi kere.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tarih uygun olursa oynarım diyenler söylediğim 10 günlük aralık uyuyor mu diye cevap verirlerse güzel olur :)

Edit : Koşmak önemli değil ya önceki pati maçlarında da koşmak o kadar önemli değil. Asıl amaç eğlenmek zaten kimse öyle hırslı, kıran kırana oynamayı düşünmez zannedersem. En hırslısı kalecilerdi heralde eski maçlarda. Nerdesin Kender :(

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 10:53 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10-11 diyerek sabahı kastetmedim ki zaten :P
Yani bana farketmez aslında mümkünse en geç saat olsun diye bakıyorum. Yavaştan liste oluşturmaya başlayalım ki dışarıda kalan falan olmasın sonradan.

Holy
aktiftablet
Charsi
KenshinHimura

Bir de saha için önerisi olan varsa yazsın. Eğer yoksa ben yazmaya başlarım. Olay çıkar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zamanlar event bölümü yoktu ama bu da event sayılır diye böyle yaptım :) bakalım gelen olmazsa oraya taşımalarını rica ederiz. sağol ya çok zorlamaktan olmuş heralde 2 aya falan ameliyat sonra 1 ay top yok sonra beyaz direkler arasına dönücem inşallah :) Kender'den haber yok ya kullanıcı adı mı değiştirdi acaba eski kullanıcı adına özel mesaj da atamıyorum :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sahi buralarda sabahını akşamını maç ayarlamaya adayan bi grup genç vardı onlara noldu?

uzun vadelerden bahsedilmiş kim öle kim kala. bişey demiş olmayayım şimdiden ama tarihine göre bi bakalım eskisi gibi bişeyler olursa güzel olur.
gerçi holy kalede değilse o zevk olmaz ama ben de defansa geçerim en olmadı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ki yapıyoruz. Ani bir kararla bodrum'a geldiğim için ilgilenemediğim açtığım başlık ile çok özür dilerim herkesten. Saha için anadolu yakası olucak diye düşünmüştüm ben de. Moda veya kenan evren sahası olabilir. Ben yokken başlık ile birisi ilgilenebilirse sevinirim ya 17 temmuz'da geri dönmüş olacağım ben. Tekrar özür dilerim herkesten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...