ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Sabahlamalı.. Gelenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Oturun evinizde sapiklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 @Wissy Kıskanma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 uyar bana ettik 3!!! oha cokuz, neyse yer vardır daha gelsin insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Yer Adeks olsun diyorum yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ben bodrumdayım. kafeye kapanmak niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 gören de her gün ordayız sancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 kıskandım lan party'i ve gelemeyeceğim için gidenleri kıskandırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Neden kiskanayim? Benim lan party bos gecmisligim yok daha =] Ama cok pahali yerlerde yapiyorsunuz. Adeks 1'de 5 ytlye sabahlayabilecekken 2'de 15 ytl veriyorsunuz falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 evladım hala algılayamadınız o olayı siz 2 DEN 7 YE KADAR 5 VERIYORSUN 6 DAN 7 YE KADAR DEGIL!!! 2 DE ISE SAAT AKSAM 6 DAN SABAH 7 YE KADAR 15 YTL VERDIK BASSIN ARTIK KAFANIZA PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bf2 buluşması olsun az ve öz olsun eheh, dota oynuyor herkez yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ikisi de olsun? Biri sabahlamalı biri değil zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ben gelmem bu sefer... Ağlattınız beni... Bi meraba dediniz gittiniz. KAynaşmadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 kaynasmadik ?:P lan kungeni dovduk o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Varım, bu sefer sabahlayacam ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Kararsızım Bu Sefer Bende...Geçenki Biraz Fos Oldu...Hele Gene Adeks2 de İse Şansım İyicene Düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Tadını kaçırmadan yapmak lazım üst üste 3 kere biraz abartı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 gelemiyon di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Abi gelsem gelirim de istemiyorum , insanlarda 2. seferde bile "abi 40 kişi toplandık hadi hep beraber oyun oynayalım" anlayışı kalmamıştı haklı olarak . Seyrek yapmak lazım ki adam gibi olsun diyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 sonuna kadar katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 evet bölünme konusunda katılıyorum. hep program yapıp gidelim diyor ama yalan oluyor. belki işte böyle temalı daha güzel olur ama insanlar yine vaz cayar. Yani seneler önce yapılan lan partyde aynı şey olmuştu ama lan partynin sayısı ile ilgili değil. hatırlıyorum bg bile oynayanlar vardı (biz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Sen sus... Sen paşa paşa uyudun. Hemde önünde paticik.com açıktı. Ben çektim Efe'nin telefonuyla seni. @Custo O olay skandal zaten... Kustum öle görünce adamı, halende kusuyorum... Adam alışmış tankığa, bizi tanklamaya çalışıyodu aıushdıauhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Dİpnot: Sizinde heyecanınıza diyecek yoktu hani... KUNGEAIAUHIAUOHLAN LKJGDSHBGD dedibiz bi anda... Hepiniz ... oraya... Hani sen pvpde diyodun ya yeninde. O işte ... olan yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 tamam işte 30 kişi olmayız bu sefer daha az oluruz ortak oynarız... ya da bu topicte kararlaştıralım neler oynanıcak.. onları oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar