Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Temmuz LAN Party Vol.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neden kiskanayim? Benim lan party bos gecmisligim yok daha =]
Ama cok pahali yerlerde yapiyorsunuz. Adeks 1'de 5 ytlye sabahlayabilecekken 2'de 15 ytl veriyorsunuz falan...
Mesaj tarihi:
evladım hala algılayamadınız o olayı siz 2 DEN 7 YE KADAR 5 VERIYORSUN 6 DAN 7 YE KADAR DEGIL!!!

2 DE ISE SAAT AKSAM 6 DAN SABAH 7 YE KADAR 15 YTL VERDIK BASSIN ARTIK KAFANIZA PLX
Mesaj tarihi:
Abi gelsem gelirim de istemiyorum , insanlarda 2. seferde bile "abi 40 kişi toplandık hadi hep beraber oyun oynayalım" anlayışı kalmamıştı haklı olarak . Seyrek yapmak lazım ki adam gibi olsun diyorum ben .
Mesaj tarihi:
evet bölünme konusunda katılıyorum. hep program yapıp gidelim diyor ama yalan oluyor. belki işte böyle temalı daha güzel olur ama insanlar yine vaz cayar. Yani seneler önce yapılan lan partyde aynı şey olmuştu ama lan partynin sayısı ile ilgili değil. hatırlıyorum bg bile oynayanlar vardı (biz :D)
Mesaj tarihi:
Sen sus... Sen paşa paşa uyudun. Hemde önünde paticik.com açıktı. Ben çektim Efe'nin telefonuyla seni.

@Custo O olay skandal zaten... Kustum öle görünce adamı, halende kusuyorum... Adam alışmış tankığa, bizi tanklamaya çalışıyodu aıushdıauhsd
  • Yeni Oluştur...