BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Replay 1.20e de kaydedilmistir Dotada hocam sayilan ekmege karsi bugun efsane bir mac gosterdim icimde ukte olan replayide koyuyorum. Filmde desteklerinden dolayi Futursuzca kestigim Leviathana Bana o stun ne o stun ne diyim ulti attiktan sonr akacmayan bloodseeker sly one a Abi birazda ben farmliyim diyen razor forgiver tesekkurlerimi sunarim. Bide iki sefer oluyodun seni kurtardim diye gelip killimi calan cirkin cingene khalaya selamlarimi iletin allah belasini vericek.
kek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Peki sen sanıyomusun ki artık sana izin verilecek kasmana :D Not: Bone artık pro kesebiliriz :D
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 eeuhauha ben dorukta bitircem dota hayatimi
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Bide sniper videosu wardi onuda koysam mi orda da deli daitmistim euheuauha.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 +rep o kadar crepin üstüne bi de çiftlik açtı walla ne diyim zamanlaması çok iyi buğday dostu trolün
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bir de millete noob deyip oyundan çıkmasanız. belki o zaman pro derim.
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 İnsanın hocasına karşı kazandığı ilk maçlar hiç unutulmaz hehe. ama ilginçtir hocaya karşı bir kere kazandın mı sonra hep kazanırsın ki buna boynuzun kulağı geçmesi gibi gayet anlaşılır bir yakıştırma yapılır. Zirvede bırakmak diye birşey yoktur bone, zirve seni bırakana kadar artık oynamaya devam etmen lazım :P
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Noob farmlayıp hava basıyorsunuz. Ayıp.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Siz çalışın ben bir ara gelir ifade alırım :]
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bu troller 3 kardeş buyuk troll (str olan) kaslara kuvvvet mızrak atan, ortanca kardeşi (agi )allah ne verdi cift el saglı sollu saydıran taşmı atıyor napıyorsa artık bide sonuncuları ufak olanı zeki olan saga sola bandaj atan üçü birleştimi voltronı olusturuyorlar geçen denk geldi bir oyunda hoş olmuyor :)
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Hacettepede Doktor olanı neden atlıyorsunuz?Gayette imbahdır gendileri =x
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bone almıyım ifadeni, benimki bir oyun stili nubluk değil. ölümüne oynuyorum sadfg.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Etti 5 Troll .ap'de teamce seçmek lazim zevkli olur :)
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 bir zamanlar noobları kesmeyin gibi bir kural vardı dimi la aahhah.
Öne çıkan mesajlar