synorin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Yolda yürüken kıro tiplerin bayanlara nasıl baktığını görüyorum da...sonra acaba ben de böyle öküz(!) gibi mi bakıyorum diye soruyor kendine insan... Sizce böyle bir sendrom var mı?Kurtuluşu var mıdır?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bakma var bakma var abi, kimi zaman benim de gözlerim kayıyor ama hemen uzaklaştırıyorum. Bazı hödükler neredeyse gözleriyle şeyedecek kadınları, ayıp yani. Sen içini ferah tut. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 herkes biraz bakar,zira kadında "biraz" bakılmasından hoşlanır ama yadsınamaz bir gerçek olarakta "hayvan" gibi bakanlarda çouğnlukla var aramızda ki bunların bir üst mertebesi laf atmak oluyor,denk geldikçe imha etmeye çalışıyoruz bu tipleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ben gunes gozlugu takim bakiyorum rahatsiz olmuyor baGGyanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bayanlar kendilerine bakılmasından hoşlanırlar , ayrıca akabinde "nasıl baktı gördün mü , çok güzelim" muhabbeti yaparlar . Hayvan gibi bakmadığın sürece sorun olmaz yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 o değil de, kız arkadaşımla yolda yürürken seni tenhada kıstırırım gibi bakan garip hatun tipleri var, tedirgin ediyor insanı. allahtan daha erkek versiyonuna rastlamadık katil ederler valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ben ökzü gibi bakmam cok ince keserim, veya cok öküz gibi yüzlerine bakarım ama cok şirinimdir bir ayıp olmaz hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 off cuce efsane mesaj olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 siz yolda yürürken bir kızın size bakmasından hoşlanıyorsanız o derece siz de bakabilirsiniz. bu gayet normal. ama hayvan gibi içine düşmeyeceksin tabii. dediğiniz gibi öyle tipler çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 yolda yürürken 2 saniyede nasıl içine düşücez :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ben salya akitiyorum ilgi istersem bakarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 niptuck izle bakış açını değiştir değişiklik olur ya kız zaten çok güzelse kurtuluşu yok, isterse hayvansın desinler önem vermez bakarsın kredini ortalama kızlar için tüketip abazan, öküz gibi bakıyor etiketi yapıştırma yeter kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ben şahane bakyorum, eriyip bitiyolar tabiri caizse. Niye onları bu zevkten alıkoyayım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ben bakmıyorum nasıl oluo diosanız bayag bi kastım ama kurtuldum(bi ara feci bakıodm sora ne lan bu die isyan ettim bıraktım.İnanılmaz ama gerçek hakkatende bakmıorm) Ayrıca öyle hoşlanıolar tabi bakarım fln diosunuzda ben sevgilime bakan birini görersem dalarım katanamla dalarım olmadı longswordla girişirim farketmez.Sonuçta her kız bundan hoşlanmak zorunda deil o yüzden geçin bunları..He dersiniz benim tanıdıklarımdan hepsi hoşlanıo sordum ben.Yinede bu hepsinin hoşlandığını kanıtlamaz.Ewt geri kafalıyım ama bakanı yakalarsam katliam!(birkaç kere yakaladım hakkatende katliam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 etraftaki abazan amcalara bakın cok komık oluyorlar hanı dukkan onune sandalye koyup oturanlar, tavla oynayanlar varya olar.Hatta ara sıra kendı aralarında krıtık bıle yapıyorlar bu arada bende bakanlardanım [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 20:49 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bakmak var..bakar gibi yapıp ayaküstü tecavüz edip boşalmak var..ayrı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ben çin filmlerindeki gibi gözlerim bağlı yürümeyi denedim ancak başarılı olamadım.. algılarımda o kadar detaylı analiz yeteneği gelişmedi henüz ama çalışıyorum üstünde.. şu an için bayanlara, baylara, kuşa, kediye, taşa vs. bakarak yolumu bulabiliyorum yaşasın gözleri bağlı iken bile kendisine atılan bıçağı havada yakalayabilen Qin hanedanlığı dönemi savaşçıları der ve kaçarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ya güzele bakmak sevaptır demişler, bakarsın sonuçta ama tezeğini çıkarmadan. Hoşlanırsın yanında kimseyi görmezsin biraz daha anlamlı bakarsın, sonuçta bakışa bakışa da anlaşır insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 msn imden çoğu yakın arkadaşıma sordum ve genel kanı şu oldu.... ''Eğer hayvan gibi bakmazsa beğenildiğim için bundan hoşlanırım ama içimden de saymadığımı bırakmam manyak deli falan derim'' Garip yaratıklar ya bunlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bakıp aynı anda svazlayan adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bakmak, tamam. icine düsecek gibi bakmak, i ih küfrederim. bakmasi yetmiyomus gibi laf atmak, dalmak isterim ama yetemem. o degil de türkiye'ye gelince, babam yasindaki herifler bile laf atiyor hunharca ona sinir oluyorum ben. artik o kadar asmislar ki, sadece magandalar atmiyor laf. bi keresinde canakkaledeyken, 4-5 kisi etrafimi sarmisti neyse ki laf atmakla kaldilar sadece. saygideger sayin dötüm 3bucuk atmisti. serrefsizler. baska ülkede rastgelmedim böyle birseye, he bi de araplar feci. bu tip civigini cikaran insanlar toplanip ''bütün abazalar toplandiiih toplandih biz onlardan hoslaandik'' seklinde sarki söylemeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Benim anlamadığım kızlar toplanıp "hepimiz toplandık, biz onlardan hoşlandık" deyince ay cici kızlar, ne güzel ehi ehi oluyor; erkekler yapınca maganda, dağ ayısı, öküz bidi bid. Nedir bu çifte standart! (gören de beni röntgencinin Allah'ı sanacak :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 iyi de biz(ben) bakanlara laf etmedik ki, ''oooh$ yavrum suna bak'' seklinde laf atanlari kastettik. lütfen, fark var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 vanilleyi bekliyoduk forumumuzu takip eden bi bayan olarak ama geldi üstümüze saldırdı:P işin ciddi boyutu gerçekten bayanları aşırı derecede rahatsız eden insan(?)lar var.Mesela yolda geçen laf atanlara ordan geçen adamlar ''Kardeşim önünüze bakın,hepimizin annesi var,kardeşi var ona göre davranın'' dediler .Çok takdir ettim valla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Yolda yürürken bayanların arkasında kalma sendromu ne olcak kitlenme filan ıssız bir sokakta filan çok acayip oluyor oeh yeter baktığım artık deyip geçmek için depara kalkıyosun filan bi de geçerken oh sapıktan kurtulduk bakışları yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar