Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda yürürken bayanlara bakma sendromu...

synorin

Öne çıkan mesajlar

Ben bakmıyorum nasıl oluo diosanız bayag bi kastım ama kurtuldum(bi ara feci bakıodm sora ne lan bu die isyan ettim bıraktım.İnanılmaz ama gerçek hakkatende bakmıorm)
Ayrıca öyle hoşlanıolar tabi bakarım fln diosunuzda ben sevgilime bakan birini görersem dalarım katanamla dalarım olmadı longswordla girişirim farketmez.Sonuçta her kız bundan hoşlanmak zorunda deil o yüzden geçin bunları..He dersiniz benim tanıdıklarımdan hepsi hoşlanıo sordum ben.Yinede bu hepsinin hoşlandığını kanıtlamaz.Ewt geri kafalıyım ama bakanı yakalarsam katliam!(birkaç kere yakaladım hakkatende katliam)
Sosyal ağlarda paylaş

ben çin filmlerindeki gibi gözlerim bağlı yürümeyi denedim ancak başarılı olamadım.. algılarımda o kadar detaylı analiz yeteneği gelişmedi henüz ama çalışıyorum üstünde..

şu an için bayanlara, baylara, kuşa, kediye, taşa vs. bakarak yolumu bulabiliyorum

yaşasın gözleri bağlı iken bile kendisine atılan bıçağı havada yakalayabilen Qin hanedanlığı dönemi savaşçıları der ve kaçarm
Sosyal ağlarda paylaş

bakmak, tamam.
icine düsecek gibi bakmak, i ih küfrederim.
bakmasi yetmiyomus gibi laf atmak, dalmak isterim ama yetemem.
o degil de türkiye'ye gelince, babam yasindaki herifler bile laf atiyor hunharca ona sinir oluyorum ben.
artik o kadar asmislar ki, sadece magandalar atmiyor laf.
bi keresinde canakkaledeyken, 4-5 kisi etrafimi sarmisti neyse ki laf atmakla kaldilar sadece. saygideger sayin dötüm 3bucuk atmisti.
serrefsizler.
baska ülkede rastgelmedim böyle birseye, he bi de araplar feci.
bu tip civigini cikaran insanlar toplanip ''bütün abazalar toplandiiih toplandih biz onlardan hoslaandik'' seklinde sarki söylemeliler.
Sosyal ağlarda paylaş

vanilleyi bekliyoduk forumumuzu takip eden bi bayan olarak ama geldi üstümüze saldırdı:P

işin ciddi boyutu gerçekten bayanları aşırı derecede rahatsız eden insan(?)lar var.Mesela yolda geçen laf atanlara ordan geçen adamlar
''Kardeşim önünüze bakın,hepimizin annesi var,kardeşi var ona göre davranın'' dediler .Çok takdir ettim valla helal olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...