Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 hmmm... yok bişe :P [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 17:20 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 feluccada unicorn spawnı yok default olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Tam dolu Greater Poison Keg'i satın almak istiyorum, var mı yapacak? Edit: Ha bi de dolu Greater Strength Potion Keg lazım. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:53 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ben forge istiyorum iki tane, evlere koycam var mı böyle bir opsiyon, yapılıyor değil mi forge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 evet yapılıyor. bs ve carpentry lazım sanırım. o değil de evlerin içinde trash barrel görüyorum. ne iş? kim yapıyor veya nerden alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 I wish to place a trash barrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hmm saol yav eve belediye gelecek artik cop ev diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Eril ben eve koydum bi tane trash barrel. Alt katta sağ tarafta. Bu arada Vendor'umu yeniledim. Recall doldurdum. Ayrıca kampanya var: 100 recall alana exceptional runebook hediye! Edit: Bilmeyenler için: Brit köprüden moongate'e doğru giden yol üstünde IrmaDufus adlı teyze. İki katlı küçük siyah bir evde. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 23:12 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 keg yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Lady'den satılık: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Small forge ve anvil için fiyat ve aday görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 evi olmayıp vendor koymak isteyen varsa brit koprunun altında evim var koyabilirsiniz kirada anlasırız bir de bi sey sorucam exceptionel valorite set ne kadara gidiyo yaklasık olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Gitmiyor. Aldur yapmıştı ama satmıyor. Resistlerin hepsini 70 olcak şekilde ayarlamaya kasıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 karareis ne kadar brakırsın excp. valorite seti :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 su an zaten elimde 1tane var onunda resistleri filan valorite gore pek iyi degil satmayı dusunmuyorum su anda degeri nedir bi bilgim olsun diye sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hic valorite set gormedigimden fiyat bicemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 quel özel mesajlara bakıyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ee ne kadarmış anvil forge valorite set fiyatı? Sosariada pazar durumu neymiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 abo cok utandım :/ özel mesajlarıma hic bir zaman bakmamıstım, quel-thul "scarred" in accountu ben robert poche , onun acc ile giriorum bana neler gelmis neler :P cevap weremedigim msjlar icin herkesten ozur dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ayıp ayıp.. cıkcıkcık. bi daha olmasın, 3ay jailden başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 blacksmith pssi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 blacksmith ps leri yüksek seviye large bodlardan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hmm bilmiyodum iyi oldu soyledigin.o largbodlarıda su anda kasmak icin... cok kasmak lazım.gene bi sormus olim belki fazla cıkan filan vardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 resist +11, spell damage increase %9 veren spellbookumuz satışa sunulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 magery +9, intelligence bonus +6 veren spellbookumuz satışa sunulmuştur. do i rule or what!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar