UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Arastırdım fakat genelde sadece resmını koymuslar ..Bılıyorum burda da sormanın dogru olmadıgını ama acıkcası baska sorabılecegım bır kısı yada yada yer bılmıyorum..Herneyse cevap verırsenız sevınırım..Destarda Deceıte yada genelde tahmın edebıldıgınız hayvan spawnlarını bana detaylıca anlatırsanız sevınırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 uo.stratics.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 acıkcası burda sadece destardın deceıtın falan nasıl bır yer oldugunu gordum..Buralara nasıl gıdıldıgını bulamadım.. [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 10:37 tarihinde, UnnamedFeeling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 automap yardımcı olacaktır ovakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 UOAM ---> uo auto map aratırsan bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bizim zamanımızda mapler yoktu hehe 2 hafta tüm haritayı koşturduğumu bilirim ezberledim mapı :) Şimdi Destard'a 2 kolay yoldan gidebilirsin.Birincisi Trinsic Moongate'den full sola koşacaksın(şimdi yönleri unuttum da sanırım Kuzey-Batı yönü oluyordu :) ),denizi görene kadar.Denizi gördükten sonra yukarıya doğru dağları bulana kadar koşacaksın ve dağları bulduğunda yine dağları takip ederek girişi bulursun. İkinci yoluysa Skara Brae'ye gideceksin,limana gemi kurup karşı tarafa geçeceksin.Karşıya geçtikten sonra aşağıya doğru koşacaksın ve ilk çıkan dağın doğu yönüne doğru izleyeceksin,girişi görürsün.Ben genelde hep bunu kullanıyorum :) Tabii gemi yerine yew'den veya Britain'den koşuyorum.Yolda 2-3 marklanmalık yer daha var hehe [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 18:18 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Deceit'e ice isle'dan, ice isle'a da gemiyle gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Deceit için moonglow adasının en tepe noktasından north yönüne doğru gemi ile 3dk maksimum süre ile gidiş dönüş biletiniz cografya hava yolları ile sadece 20k (o da gemi parası işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar