Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destard Deceit nasıl gıdılır bole yerlere?

UnnamedFeeling

Öne çıkan mesajlar

Arastırdım fakat genelde sadece resmını koymuslar ..Bılıyorum burda da sormanın dogru olmadıgını ama acıkcası baska sorabılecegım bır kısı yada yada yer bılmıyorum..Herneyse cevap verırsenız sevınırım..Destarda Deceıte yada genelde tahmın edebıldıgınız hayvan spawnlarını bana detaylıca anlatırsanız sevınırım...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim zamanımızda mapler yoktu hehe 2 hafta tüm haritayı koşturduğumu bilirim ezberledim mapı :)

Şimdi Destard'a 2 kolay yoldan gidebilirsin.Birincisi Trinsic Moongate'den full sola koşacaksın(şimdi yönleri unuttum da sanırım Kuzey-Batı yönü oluyordu :) ),denizi görene kadar.Denizi gördükten sonra yukarıya doğru dağları bulana kadar koşacaksın ve dağları bulduğunda yine dağları takip ederek girişi bulursun.

İkinci yoluysa Skara Brae'ye gideceksin,limana gemi kurup karşı tarafa geçeceksin.Karşıya geçtikten sonra aşağıya doğru koşacaksın ve ilk çıkan dağın doğu yönüne doğru izleyeceksin,girişi görürsün.Ben genelde hep bunu kullanıyorum :) Tabii gemi yerine yew'den veya Britain'den koşuyorum.Yolda 2-3 marklanmalık yer daha var hehe

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 18:18 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...