Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clothie killer tehlikesi

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

bazı itemlerde mevcut olan ignoring *** armor of target düşünülürse bunların stack olması halinde clothielerin oldukça gothik damageler yeme şansı inanılmaz artıyor hele ki onslaught battle gear seti üstüne choker of serrated blades ve cataclysm edge yada soul cleaver alan birisi her giriştiği adamdan otamatik 1100 armor siler ek olarak birde icon of unyielding varsa bu silinen armora 20 saniyeliğine 600 armor daha ekler bu da pvpde clothie carnage demektir bu da clothielerin bu adamları görünce otomatik kaçmasına sebep olur ben şahsen bu komboya sahip bir warriorla karşılamak istemezdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu yüzden armormu kasacak insanlar?

stamina kasmak daha başarılı değilmi?

sonucta armor,casterlara karşı gereksiz.

cloth adamın bi ekipmanda aradığı ilk..ikinci..yada üçüncü stat armour değildir,olamaz

cloth adam zaten hasar yiyorsa büyüsünü efketif bir şekilde yapamıyordur,daha önec dediğim gibi,kite etcek,adamı ccye alcak,bi yolunu bulcak

5 dakka düşün,baksana ccaster klasların kendilerini melee durumlarından kurtaracak kaç tane becerisi var.
Sosyal ağlarda paylaş

"Session 2 setlerde" diye bir ibare belirtilmiş bir bakıver gladiator setlere.

Stamina
resilience
armor

Bir caster daha ne ister ki?

PS: ayrıca ben gidin armor kasın gibi bir ibarede kullanmadım ki öyle bir şey zaten olamaz.
Olayı farklı boyutlara taşımana gerek yok bende caster oynuyorum.
Birde merak ettim madem armor çok gereksiz neden cloth itemler öküzcesine armor veriyor yeni gladiator setlerde?

edit : noktalama vs.

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 05:05 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

konu nedir?

acasterların pvpde koalyca armorlarından edilebilmesi?

ben ne dedim : armora gerek yok,armor eksikliğini ekarte ederler,armorl ordmu kralmı?

sen ne dedin: armor resiliencela birleşince lord oluyor.kral oluyor

ben ne dedim: e bu yüzden armormu kasalım ?dedim.

hiç bişiye farklı yönlere çekeme amacım yokta,belki saatin etkisiyle ytanlış şeylero luyor olabilir.

ha niye koymuşlar..çünkü hiç olmaması saçma olurdu.tier 2 olunca normaldan fazla olmasıda normal.
oyudna gereksiz şeymi yok?

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 04:57 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak misal buda yeni item diye armoru fazla ve özellikle yeşil olarak belirtilmiş.

said:

New PvP items are dropping in PvE

[spo][/spo]

Birde neden duelde roguelar bir prieste expose atarlar diye düşünürdüm sadece macrolarını karışıtırıyorlarmış.

Armor tamam herşey olmayabilir ama enazından bir priest için değeri yadırganamaz base/innerfire/shadowform(dmg reduction) ve resilience birleşince açtığın shield bir meele classı uyuz eder.
Ve shield delinmiş fearın cd'de iken seni yaşatacak tek şey stamina ve %x physical dmg/crit dmg reduce olayıdır.

Yani kısaca gereksiz değildir ve noktalayıp izninle uyumak istiyorum :P

PS : Sende casterların skilleri hakkında haklısın ama elbet meele'lerin diplerinden çıkamadıkları anlar oluyor ve bu tür durumlarda %15-20 gibi bir rakamın varlığı inkar edilemez ;)

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 05:31 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arena setlerinde cloth-user'lara gelen önemli defans unsuru armor falan değil, resilience'tır. Stam ve resilience birleşince direk crit'e bel baglayan arkadaşları üzüyorsunuz. Ama evet, crit ve damage açısından bayık bir halleri var. Zaten hard core arena giden adamların gear'larına şöyle bir baktıgımız zaman stam depoladıklarını goruyoruz.

Edit:

Ben TBC öncesi rogue'uyum. En zorlandıgım, en acı çektigim gear'ını çekmiş bir shadowpriest'ti. Inanılmaz damage reduction geliyor. Zaten zırt pırt shield açmıyormuş gibi vurdugnuz damage ona cloth oldugu halde az.

O yüzük bariz lock pvp yüzügü bu arada.

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 10:47 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

cloth userlara armor traştır.

ben bi mage olarak öncelikle dmg stam ve int isterim.
resillience yeni icate ben bilmem onları fakat armor ne ya adam bana vurabiliyomu ki armorum olsun.ayda yılda bir girip(mübala)
1 kere vurunca 1 vurcagına 1200 vursun çokta tıntın.

ha o yüzüğü mage mi kullanıcak paladin mi ?
mage diyene gg
Sosyal ağlarda paylaş

Yüzük bence lock pvp yüzügü.

Ben fire mage'im. Ama resilience gitmiş bir cold mage'le savaştım. Adamın resilience 230 muydu neydi. 2 yeni arena 3 eski, adam i r resillient gibydi. 10 duel: No crit. GG firemage. No crit no ignite, no ignite no victory.

Adama pom pyrom 1500 vurdu, yere çöküp başımı kollarımın arasına almak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bırak allahını seversen ya abartmayın biraz olayrı.Pom pyro 1500 vurmus yok artık lvl 60 da bile 4k vuruoduk resilience o kadar abartı düşürmüo ki adamda 250 res varmıs.max %12 13 düşürsün arcane powerın %20 gibi davransın.Abartmayın olayları.muhtemelen sen farketmeden fire ward fln acmıstır tam vururkende ice barrier açmıştır.1500 pyro mu vurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Resilience crit yeme şansını ve yenilen critten alınan hasarı azaltır.

Pyro'nun critsiz haliyle 1500 vurması ancak Resist itemleriyle olur.

Pyro Rank 10: 939 - 1191 + 356 Fire damage over time. Şimdi sen adama 1500 Pyro vuruyorsan, ya +Spell Damage çok az (ya da adam FR itemi giymiş)

Herşeyi Resilience'a bağlamak yanlış :p
Sosyal ağlarda paylaş

Direk defense bak yazıyor orada yüzdesi matematik hesabının sonucu.

Resilience+Stam gearlı bir elemantel mage oynatıyorum 10.7 unbuffed hp 145 resi var.Armor önemsiz diyen arkadaşlar biraz uçmuşlar gram latency için dua edip pvp yapan insanlar her şeyi önemser ki %18 yada(arcane /fire def build with prismatic cloack) %21 +4(all absorb dmg)kusurlere çıkıyor.
Uçuk weapon dmgleri ve bu başlıkdaki armor ignore olayı işin içine girerse her dmg absorb eden skill ve buyuye muhtaç hale geliriz ki...Her gördüğünüz oyuncuyu oyuncu zannetmeyelim ciddi warrior pvpsi yapan arkadaşlar beni oldukça zorluyorlar özellikle uçuk bir cric attığında basitce blink at nove yokmu ce block nerde demeyin hamle hatası affetmeyen oyuncu oyuncudur.

Armor ignore olayı tam matematik hesabı önemli merciless setleri armorları bufflı.Toplam ignore puanı bu buff bonusu düşürebilir(full setin) ozaman yine eski sabit halinde olur sadece bir tahmin.

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 14:18 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...