Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Güzel transferler yapıldı yapılıyor bu sene baya zevkli geçecek heralde lig=) derbileride merakla bekliyoruz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 boyle giderse fener cakip cakip yollayacak bizi evine :) roberto carlos transferine karsilik cevap olarak Rustu yu aldik be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Fenere teşekkür etmek lazım aslında, R.Carlosu getirip çıtayı yükseltmeselerdi GS hayatta uçmazdı bu kadar. Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 carlosu japon 4te forvete koyup çılgın atan biri olarak o herifi izleyeceğime çok seviniyorum, linderoth ile lincolnü alan her kimse bu sezon takımımı izlememe neden olacakları için öpücüklerimi yolluyorum.. ama daha yeterli değil, benim gözüm kasımpaşa'da, takımı iranlılarla doldururlarsa bu lig tadından yinmes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Heheh 2-3 oyuncu daha alsın GS tutulmaz. Volkan Yaman geliyomuş zaten. bi bek bi forvet alalım şimdi. Bi de kanat gelirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 rewendor valla sevinme derim ben hakan şükür lincoln'u bile kesebilir malum gruba almaz :D şaka bi yana harbiden bu yıl çok zevkli olacak,stressiz Fenerbahçe yine şampiyon;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Hadi geçen sene tamam da ondan önceki sene de böyle diyordunuz ne oldu?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 sen hala oralarda mısın ya,ben bu seneyi unutmaya başlamışken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Şampiyon olan takım kolay unutur tabi napalım :) Ayrıca büyük konuşmaya çok alıştı Fenerliler ondan dedim. Derslerini de aldılar gerçi de o kadar büyük konuşmamak lazım. Bizim transferler de boru değil hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Fener Ronaldo yu almazsa baya keyifli bir lig olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ronaldo'yu yandan alsın diyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 daha durun ya transferler bitmedi, yabancı sınırlaması nasıl olacak onu bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Tuncay'ın gitmesi baya bi etkiler bence Fener'i bisürü adam daha gitti takımın kimyası bi anda değişiebilir,Gs'ın 2000den sonra yaşadığı durum gibi Bjk Ertugrul Saglam'ı aldı bu sene için işleri zor ama;gelecekte otururur takım, Galatasaray Lincoln falan bu sene biraz daha göze batan isimler aldı ama bence genede yeterli deildi, Trabzon gene yalan olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 gs fb macıını sabırsızlıkla bekliyorum lincoln vs carlos uvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Lincoln vs Carlos? Sahada karşı karşıya gelmelerini bile 1-2 kez görebiliriz sanırım :) hani kıysalayacaksak Alex vs Lincoln desek daha mantıklı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 arkadaş stressiz şampiyonluk demişti de , "ligden çekilmek" tamamen rahatlıktan kaynaklanan bi ağlamaydı herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Türkiye kupası sizin de elinizden zorla alınıp rakibinize verilsin, göstereceğiniz tepki bundan ne kadar farklı olurdu acaba? ne federasyonu kulüpler birliğini arkamıza aldık ne de federasyonda amcamız eniştemiz vardı da Türkiye kupasını alınca ilk ona götürüp kendi ellerimizle hediye ettik. Bir Anelka'nın eli görülmedi diye Ulusoy'unuzu getirdiler başa, aldılar 16 takımı arkalarına, paylaşıldı kupalar yemek masasında.... Buna rağmen 2. olabildik Türkiye kupasında final oynayabildik. Ama çekirge her zaman sıçramıyor, bir sonraki sezon başaramadılar, üzerine her iki kulüp de kendi kendini yiye yiye rezil oldu. Bu yüzden TEK BÜYÜK FENERBAHÇE. Bir düşünün, diğer kulüpler FB ile uğraşmak yerine kendi oyuncusuna, sistemine, altyapısına, ekonomisine, kalkınmasına önem verse mi daha muvaffak olur, bu yolda gitmeye devam ederse mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Kimseyi arkanıza almadınız ama salya sümük her fırsatta her harekete haklı haklısız ağlamaktan, bok atmaktan, çemkirmekten ve herkesi kışkırtmaktan da bıkmadınız. Bu sene lig keyifsiz olucak çünkü her maç birileri ceza alıcak. Bu sene düzgün futbolla daha doğrusu taraftarla karşılaşma senemiz olur işallah. Kupayıda yanılmıyorsam sizin sahanızda elinizden aldık geçen seneki gibi yani hile hurdasız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar