Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sene lig çok zevkli olacak


Stifler

Öne çıkan mesajlar

carlosu japon 4te forvete koyup çılgın atan biri olarak o herifi izleyeceğime çok seviniyorum, linderoth ile lincolnü alan her kimse bu sezon takımımı izlememe neden olacakları için öpücüklerimi yolluyorum.. ama daha yeterli değil, benim gözüm kasımpaşa'da, takımı iranlılarla doldururlarsa bu lig tadından yinmes..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tuncay'ın gitmesi baya bi etkiler bence Fener'i bisürü adam daha gitti takımın kimyası bi anda değişiebilir,Gs'ın 2000den sonra yaşadığı durum gibi
Bjk Ertugrul Saglam'ı aldı bu sene için işleri zor ama;gelecekte otururur takım,
Galatasaray Lincoln falan bu sene biraz daha göze batan isimler aldı ama bence genede yeterli deildi,
Trabzon gene yalan olur .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye kupası sizin de elinizden zorla alınıp rakibinize verilsin, göstereceğiniz tepki bundan ne kadar farklı olurdu acaba?

ne federasyonu kulüpler birliğini arkamıza aldık ne de federasyonda amcamız eniştemiz vardı da Türkiye kupasını alınca ilk ona götürüp kendi ellerimizle hediye ettik.

Bir Anelka'nın eli görülmedi diye Ulusoy'unuzu getirdiler başa, aldılar 16 takımı arkalarına, paylaşıldı kupalar yemek masasında.... Buna rağmen 2. olabildik Türkiye kupasında final oynayabildik. Ama çekirge her zaman sıçramıyor, bir sonraki sezon başaramadılar, üzerine her iki kulüp de kendi kendini yiye yiye rezil oldu.

Bu yüzden TEK BÜYÜK FENERBAHÇE. Bir düşünün, diğer kulüpler FB ile uğraşmak yerine kendi oyuncusuna, sistemine, altyapısına, ekonomisine, kalkınmasına önem verse mi daha muvaffak olur, bu yolda gitmeye devam ederse mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseyi arkanıza almadınız ama salya sümük her fırsatta her harekete haklı haklısız ağlamaktan, bok atmaktan, çemkirmekten ve herkesi kışkırtmaktan da bıkmadınız.
Bu sene lig keyifsiz olucak çünkü her maç birileri ceza alıcak. Bu sene düzgün futbolla daha doğrusu taraftarla karşılaşma senemiz olur işallah. Kupayıda yanılmıyorsam sizin sahanızda elinizden aldık geçen seneki gibi yani hile hurdasız :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...