Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ultima Online Sunucusu Kurallari (Kesinlikle okuyun, gormedim, duymadim yok!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim simdiki acc name in Raistin (ki banlanmış, eski ve patideki ilk nickimdir), alışkanlıktan ve bunu okumadan önce o isimle bir acc aldım ve onunla kasıorum daha sonra bana sorun olur mu?
Mesaj tarihi:
ben de yanlışlıkla firestorm diye acc açmıştım (sana npcye necro vermeyi göstermek için kendi serverıma girince en son kullanıldığı için o kalmış acc kısmında) ama hiç char falan açmadan çıkmıştım direk, bir sorun olmaz umarım
Mesaj tarihi:
O verdiğiniz link download adresi mi? Bulamadım dosya içerisinde *noob modu=)* Makinede adsl yokken bile sayfalarca dökümanlarını okuduğum hep içimde kalmış bir oyundur Ultima. Olmazsa gidip orjinalini buluruz bir yerden =/
Mesaj tarihi:
sadece patilerin account acması sacma olmus birazcık.
Online player max 30 gördm suana kadar. PVP olmuyor genelde 15 kişi falan oluyor yanı kasıyoruzda kmse yok. Dışardan oyuncuda gırebılsn kanımca
Mesaj tarihi:
Nedanko bir yerde söylemişti şimdi mesajını bulamadım. Tanıdığınız kişiler gelsin açsınlar account, yeni sisteme geçince aynı isimle bir de forum accountu alsınlar demişti.
Mesaj tarihi:
@nedanko:
said:
10 hesap acmislar var yahu. Neyse 10-4 arasi hesabi olanlari banledik. Bilginize..

1-4 arası account açabiliyormuyuz o halde?

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 11:00 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...