Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ultima Online Sunucusu Kurallari (Kesinlikle okuyun, gormedim, duymadim yok!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Makro nun yasak olmasinin asil nedeni, insanlar 3-4 hesap acip bi gecede koseyi donup karayiplere kacmasin diye.

Oyuncuya ihtiyacimiz var..

Yoksa o kadar sert degiliz bu konuda. Yoksa stat kasarsan kas tabii..
Mesaj tarihi:
Kurallar biraz saçma olmuş bence sonuçta paralı bir server'da bile bu kadar sert kurallar yok. Eskiden Sylveria'da oynayan arkadaşlarım vardı onların bile çift acc'leri vardı sonuçta adamın birisi warior ve mage karakteri ayrı acc'lerde kasmak istiyebilir yada mining ve warior aktarmak rahat olsun v.s v.s tabi kararlar böyle verilmiş yapıcak birşey yok iyi oyunlar size.
Mesaj tarihi:
makro falan hadi neyse de skill stat gain zor. ha benim için hava hoş oynarım ben böyle ama server açılmadan önce az vakti olanlarında girdiklerinde zevk almalarını istiyoruz vs. diyende sizdiniz :) çelişkili olmuş biraz
Mesaj tarihi:
Kurallar oyun ici dengeleri ve haksizliklari engellemek icin konuldu. Zaten paticik hesabina baglayinca yine bir anlami kalmayacak diger hesabin. Silinecek.

Stat-Skill artisi konusunda bir seyler yapacagiz, daha acilali 2 saat oldu, heyecan yapmayin. :)
Mesaj tarihi:
forumda zilyon tane adam var, her isme acar fazla acc isteyen, herkes oynamiyo ya. yeni sistem gelince forumda onaylatma olsun uo acc.u. uyelere sizin adiniza uo acc acilmis, onayliyo musunuz diye mesaj filan gitsin, kendi acmamis olan onaylamaz uo accu kapanir, baskasinin adina acc alanda patlar.
Mesaj tarihi:
Zaten herkes kendi hesabina baglicak accountlari. Baglanmayanlar silinecek zaten, banlenmeyecek. Silinecek sadece..

Boylece o adamlar isterse kendi hesaplarini acabilirler sonra..
Mesaj tarihi:
zaten 2 hesapla giris tamamen yasak, kendi hesabi olsa dahi, bunu acikca belirttik, bir IP'yi iki farkli hesapta gorursek inceleme baslatiriz, emin oldugumuz vakit tum hesaplarina gule gule der.

Internet cafe, okul var biliyoruz, biz yeterince inceleyecegiz..

Bunun disinda da zaten birsey yapamayiz..
Mesaj tarihi:
said:
Stat-Skill artisi konusunda bir seyler yapacagiz, daha acilali 2 saat oldu, heyecan yapmayin. :)

huylandım şimdi gelipte çok kolay yaparsanız skill stat gaini zor halindeyken kasanlara yazık olucak, biraz beklesek mi napsak :p
Mesaj tarihi:
2. bir değişiklik olmayacak yani :) deminden beri benim de kafamda o vardı. kasmasam acaba kolaylaşırsa kasarım şimdi uğraştığıma yazık olmasın diyordum. rahatladım :D kasmaya dwm tam gaz :)

bu arada skill cap 110 mu?
Mesaj tarihi:
knoxville ile çok eğlendik bügün, quest falan yaptık iyi para topladık. skill'ler pek iyi artmıyor ama eğlendik sonuçta. nuub nuub dolaştık. kurtlar yedi. aside bastık öldük. durduk yerde zengin olduk falan.
Mesaj tarihi:
gerçekten eğlendik ama :) yew'e koşturduk beğenmedik. covetous'da stone harpylere geldik geri döndük :P bi aralar feather toplayıp heyo 100gp derkene zengin olduk xD

o dire wolf da ne manyak bişeymiş yahu. hatır hutur kuduz mudur nedir 1mil öteden koşuyo. :)
Mesaj tarihi:
şimdi benim arkadaşım başlıcak pati accsi yok, şu an açsa acc, üye alımı açılınca aynı isimle acc alsa olur dimi ? silinme falan olmaz inşallah boşuna kasmasın
  • Yeni Oluştur...