Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bizim yazlıkta (tekirdağ) bunlardan bol bol olduğu için bende araştırıp kırkayak dediğimiz şeyin bu olduğuna kanaat getirmiştim :) annem çiyan diyo aslında ama ismi filan pek lazım değil ez gitsin gördüğün yerde :D [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 06:35 tarihinde, Liebe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bizim evde dev hamamböcekleri var ss koyarım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 lan kırım kongo falan olmasın eralp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 çok hızlı da koşuyo bu böcek.. kabus gibi.. geçen yaz gördüm bi tane bizde.. en son halıfleksin altında girmişti.. gecenin bi yarısı salonda zıplayıp durdum halıfleksin altında ezilsin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ne bicim mekanlarda yasiyorsunuz, akerfeldt kanka sopamla gelir temizlerim bocekleri sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hehe ben alıştım artık hızlarına böcek gibi düşünüyorum dsfgdf o değilde uyuyamadık arkadaş kim bilir kaç tane yedik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Aslında ev temiz olmasıda önemli ki öğrenci evi fln temizlik geri planda bi kadın tutmak lzm bi temizlesin evi.Sora gece wow oynarken masanın altından böcekler gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 3.30 da yattım 8' kadar uyaya bildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 benim ayağımı uykumda çıyan ısırmıştı. yara da yapmıştı şefersiz. yorganın içine girmişti. onu andırıyor biraz sanki. ertesi gün okula dua ezberlemeye gidicez hoca 100 vericek ezberlerken farketmiştim yatağın içinde birşey var diye. dindar bir çıyandı sanırım sakallı. arkadaşlar şeftali yerken de dikkat edin bari. onlar da tüylü. araya kaynamasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 geçen ben de marul yerken içinden smüklüböcek çıktı. bildiimiz smüklüböcek. nerdeyse alıyodum ağzıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Camel spider güzel, Irakta vardı baya ama çok haşır neşir olmamıştık Allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 zararsız bi böcek. fotoğraftaki yavru daha, kocaman olur onlar. ha bide eğer bi tane gödüysen 200 tane vardır evde, ilaçlayınca anlarsın yada anlamazsın, kaçarlar evden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bi de dozdoz böceği var.dozz diyerek uçar lak diye yapışır çekersin gelmez,dokunduğunda bi de tısslar.baş parmak boyutlarında olur genelde. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 11:40 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Örümcekte çok koftiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 gormo yavru falan değildi valla bildiğin işaret parmağının yarısı kadardı :/ edit: ayrıca böceğin naaşını kaldırmadım hala yatıyor fotoğrafta görüldüğü gibi, ibret-i alem olmasını istedim diğer arkadaşlarına akıllı olsunlar. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 11:53 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 o varya o çok kötü bişi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 @pagodi Dozdoz böcekleri hakkında genel bir tanıtım istiyoruz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Goliath Tarantula'sında öte böcekte yok heralde . Sırf kılları yeter . bide bunu eve alıp besliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bu böcek falan diil billdigin hayvan katagorisine terfi etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Her şeyi anladımda eline nasıl alıyosun yahu!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bence bu son resimdeki resmende zehilri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 abicim-ablacım reca ederim spoiler yapın. çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Sheltox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kılıçtan aşağısı kurtarmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar