Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kedilerden pek haz etmem ama bu gerçekten çooook şirinmiş <:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 oyhh çok tatlıyaa keşke alabilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Of, pek sirinmis. Aslinda bu yaz bir evcil hayvan edinmeyi dusunuyordum. Ama Izmir'deyim iste, araba filan da yok, zor olur. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ahanda aradigim kedi ankaradayim ama ev arkadasimla konusayım eger oklerse bi yolunu bulup almaya calişirim ama once onla konusmaliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bana biraz kedi bakımı ile ilgili şöyle yüzeysel bir bilgi verirsen ben de alabilirim aslında :) Çok istiyordum böyle bir hayvan ama bilgim sıfır diyebilirim. Köpek besledim daha önce kısa bir süre onu az çok biliyorum. Kediyi öyle gezdir tuvalet yapsın diye bir derdi yok sanırım. Maması falan veteriner kontrolleri nasıldır? Mama masrafı ne kadardır? Evde gündüzleri yalnız kalırsa çok sıkılır mı? depresyona girip, kendini kaybedip camdan atlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Elimden geldiğince anlatmaya çalışayım Holy. 6 haftalık sütten kesilmiş yavru kediyi baz alıyorum. 6 Hafta arası iç parazit aşısı 7 Hafta Karma aşı 11 Hafta 2. Karma aşı 13 Hafta Lösemi felv 16 Hafta 2. Lösemi 18 Hafta Kuduz. karma kuduz ve lösemi aşılarını sonraki yıllarda tekrarlanması gerekiyor. Aşı fiyatları %90 oranla standarttır. Veteriner hekimler odası tarafında standart hale getirilmiştir. Kedilerde tuvalet eğitimi neredeyse kalıtımsal bir olgu. Kedimiz yavru iken kabına alıştıktan sonra birdaha başka bir yer aramıyor,tabi bir rahatsızlığı ve huzursuzluğu yoksa. Gelelim gerekli takım taklavata. 1 Lazımlık ve tırmık :) (15-70 ytl arası) 2 Kum (5 10 ytl arası) 3 Mama ve su kabı (5 - 30 ytl arası) 4 Kuru Mama 1.8kg (15 - 40 ytl arası) (yavru bir kedi için yaklaşık 1-2 ay yeter) kedimiz 4-5 aylık olduktan sonrada 1 Tırmalama Tahtası (25 - 50 ytl arası) 2 Tarak (5-15 ytl arası) 3 Tırnak Makası (5-20 ytl arası) 4 Ödül Mamaları (3-7 ytl arası) Gelelim evde bırakma mevzusuna Ben kendi deneyimlerimi anlatayım. yavrumuz 2 aylıkken bir kaç kere evde bıraktık fakat öğlen olmadan apartman görevlisinde bir telefon aldım yavrumuz baya bir cırlamaya başlamış. Daha sonraları yavruyu yanlız bıraktığımda sesini bastırması içi televizyonuda açık bırakmaya başladım. yavaş yavaş yavrumuz evde yanlız kalmaya alıştı artık tv açmıyorum. Fakat akşam eve döndüğümde kapıyı açarken sesi duyduğunda başlıyo miyavlamaya :) Yazım biraz karışık oldu kusura bakmayın, işyorgunluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ayy çok tatlıymış, bizim evdeki vahşi puma özentisi kedi olduğu sürece alamam ama :( keser biçer doğrar bizimki valla, mutfak robotu mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 çok tatlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 kedilerin 6-8 aydan sonra tuy dokme performanslari makismuma ulasiyo sanirim.3 tane var 3 ü de oyle oldu.olgunlasana kadar oba super lan tuy falan dokmuo bu cihaz diosun, sora patlio fena.hali falan sorun deilde gelip pantolona surtunuo o zmn acelen varsa gg.silindir gibi bi alet var yapıskanli ustu surtuyosun alio direkt tuyleri o baya iyi bi alet, edinin bence sorununuz varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 chem kedine talip olabilirm ama izmire yollaman lzm kabul edersen alırım .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 11 ay seviyorum kedileri de martta çekilmio:p martta almayı kabul eden varsa bakarım ben ona=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Bizim iran-van kırması gibi birşey, ama emin değilim, gözleri kahverengi olmasına rağmen bembeyaz ve çok az basıklık var suratında, ve cidden psikopat hayvan, kapı aralıklarını eliyle falan açıyor, hatta ben raidde iken falan pencereyi açtığımda gelip tırnağıyla sinekliği açıp kaçıyor, gerçi küçük bir sitede olduğumuzdan çevrede dolaşıp akşam gidip sabahın köründe miyavlayarak kapıyı açtırıyor, hayvan resmen insan sanıyor kendini herhalde... 2-3 sokak ötede gezerken görmüştü bizim komşu, sizin kedinizmi vs diyordu ama kadın alıp getirmemiş, sabaha bekledik geldi :) Not : kulağı sağır olduğundan dolayı dışarıdayken arabaları falan duyamayacak diye bir korkumuz var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ben almak isterim ama kedi tüyüne karşı alerjim var bayat ın dediği doğru ise ki neden yalan söylesin o da ayrı bi konu almak isterim ama ilk önce aileyle konuşmak lazım tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar