Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinirlerime Hakim Olamıyorum.

Chasten

Öne çıkan mesajlar

Sakin bi insan olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum :/ Aniden sinirlenme ve kısa bi süre içerisinde sakinleşme var. Bu Ani sinirlenme olayını ilaç vb. kullanmadan nasıl yok edebilirim? egzersizi vs. varmıdır :/ . Ya ağır konuşmaya başlıyorum yada karşımda sevdiğim birisi varsa, Arkadaşım, kız arkadaşım, Babam fln vs. Duvarı yumrukluyorum yada camı kırıyorum elimden kanlar akınca durup onu seyrediyorum ve acayip sakinleştiriyo. Bide Telefon fırlatma alışkanlık oldu resmen. Doktora gitsem bi yardımı olurmu acaba, ama ilaç kullanmak istemiyorum, doktora gitmeyide istemiyorum. Ne yapmam lazım sizce.
Sosyal ağlarda paylaş

Bikac sene once bende de vardi ayni seyler, benimkiler daha da abartiliydi tabii.Doktora gittim dayadilar uyusturuculari, iyilestim.Ama tavsiye etmiyorum ilac tedavisini.Bikac onerim var;

1.si doktor tabii ki.Ilacla tedavi ya da gorusmeler.
2.si guzelce bi sevisecen.
3.su psikopatlarin arasina dalip kafa tutucan, saglam bi dayakla lokum gibi olursun.

Eger istersen o.m atabilirsin bana ayni seyleri yasadim cunku.Belki bi faydam olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun bende de vardı.
Doktora gittiğimde, bi vitamin verdi, pasiflora verdi, bi de abuk bi ilaç verdi, işe yaramadı.

Hala devam ediyor, stresten uzak kalıcaksın en önemlisi.

Bi de biraz yalnız kal, yardımı oluyor cidden. Etrafındaki insanlara da durumu anlat, sana karşı biraz alttan alsınlar, seni sevdikleri için bu sorun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki sinirlenmenin ardından bir sakinlik ya da yaptıkların yüzünden bir pişmanlık duyuyormusun kırdıklarına karşın? ve neden yaptım diyerek kafanı takıyormusun bu konuya? ona göre ... eğer dediğim gibiyse kesinlikli psikolağa git böyle bir durum varsa

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 16:28 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yo bu menenjitin adı konmamış hastalık geçirilmemiş hali..ben direk kabakulak menenjiti diye acayip bişi geçirdim bende de aynısı fizyolojik olarak var..bence bunu kullanabilirsin,ama bunu her ortamda çok yakın olduğun kişilere anlat,her ne kadar biliyorlar zaten diye düşünsen de,yoksa bir anda ters tepebiliyor..ama eğer eğitebilirsen kendini sinir konusunda cidden çok iyi kullanılabiliyor bu
Sosyal ağlarda paylaş

Şalterleri indirdim mi 1-2 saat temiz kafa iptal bende, sinir yapmaya başlayınca durduramıyorum.
Dışarı çıkıp biraz yürümek, kullanıyorsan bir sigara yakmak, öyle boş boş yürümek bir çözüm olabilir, yalnız kalmak lazım biraz böyle durumlarda. Veya çok yakın bir arkadaşınla falan paylaşabilirsin.
Oraya buraya vurma diyeceğim de geldiler mi ben de aynen vurduğumdan susuyorum, şu cüssemle kapımı kırdım ya ona şaşıyorum.
En azından sendeki kısa sürüyormuş =)
House bilemem de, sert birşeyler dinleyince biraz bastırıyor bende. Kişisine göre değişir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...