inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Yazılım bazlı çözümler çok daha pratik olur,duruma göre güncellenir,tam anlamıyla ücretsiz olur vs. Chip çok masraflı,tam oturması ciddi vakit,edinmesi güç,montajı problem,kullanması bambaşka bir dert.. İlk ps2 chipimi 200$'a almıştım fi tarihinde. Sonra değiştirmem gerekmişti ve 2. aldığım chip ile makinam ciddi hasar görmüştü. İlk 2 chipde oyun seçiyordu deli gibi ve tüm bunların sonunda yeni bir ps2 almam gerekmişti(3.chip masrafı..) Özetle;ps2'nin son birkaç yıl içindeki chipli hallerini göz önüne alarak chipi matah birşey sanmayın,softwareden şaşmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 chip çıkmayacak ps3'e en az bir 2-3 sene kopya oyunlar external hdd'ye yüklenip USB'den ps3'e bağlanılacak HDD'deki "LOADER" (ki daha loader yok) oyunları çalıştıracak. yani blue-ray almayacaksınız gidip, yok öyle bir şey biraz takip eden biri ps3'e neden çip çıkamayacağını tahmin edebilir pek tabi. edit: disappear da yazmış şimdi gördüm [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 10:31 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hala ses yok bu loader olayından. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 psp yi kıran dark alex mi ne ps3 e de bişeyler yaptı diye biliyorum ama ne zaman patlama yapar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bir kaç oyunu diske kopyalayıp açmayı başarmışlar. Biraz araştırsam bulurum birşeyler sanırım. Edit: said: First, a small technical explanation. We were not able to modify any data on the PS3's flash chips due to the ECC. The ECC is a checksum basically, that ensures whatever data is in the block is not changed or corrupted, and if it is it errors. So, the problem was since when we tried to alter data, the ECC would then in turn be invalid, causing errors, making the system not boot. We did develop a way around this, however, it was time consuming and quite slow. We used the PS3 to write data to the flash, then dump it, with its proper ECC, then rewrite to where we needed it. This would take hours on end! We were not able to regenerate the ECC since we did not know the proper algorithm. But now, we can!! After multiple tests done by NDT to see what the ECC algorithm was when the block was filled with some magic data, our very own RPS was able to reverse the algorithm! What does this mean? Simple, we are now able to in minutes properly edit a flash dump, regenerate the ECC and flash it onto the PS3 in order to experiment with flash changes. Using this, we have already found where the encrypted keys are stored for SELF's, PKG's, and BD Pairing among other things, more on that in the weeks to come. Furthermore, NDT implemented RPS's ECC regeneration code into his newest FlowRebuilder, which will be posted next week! Finally, this has already saved one PS3! Hacked2123's PS3, which bit the dust long ago due to a bad flash was recently fixed thanks to RPS's ECC Regeneration code which was built into NDT's newest FlowRebuilder! His PS3 had bad data that did not match the ECC data, resulting in a plethora of issues. However, as described here, it is now fixed! [/QUOTE] Epey yaklaşmışlar demek oluyor bu sanırım. Büyük ihtimal ile PSP gibi birşeyler yapcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Blu-ray writera vereceğiniz parayla 1 yıl içinde çıkacak bütün exclusive ps3 oyunlarını orjinal satın alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Boş Blu-Ray Disc'ler git gide ucuzluyor. Hani kendin yazıcı alıp yazmazsın fakat alet kırıldığı zaman, bu işi yapan birisinden oyun başına 30 YTL gibi fiyattan alabilirsin gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hardware olarak kırılacak birşey yok yalnız. software olarak oyunlar tektek kırılıyor. birkaç oyunu kırdılar zaten aklımda bitek resistance kaldı kırılan oyunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 psp deki formul kullanılsın... cd ye gerek olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 pspdeki sistemi bilmiyorumda tahmin ettiğim şey heralde. şöleki 1 tane oyun fiyatına alıcaz bitane external hd onun içine yükletecez gidip biyerlerden. sonra ps3'e takıp oynayacaz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 psp deki sistem: bi tane orcinal oyun alınır. psp ye takılır. hafızaya oyun yüklenir... memory stick bölümüne girilir ve oyun çalıştırılır... budur olay... bunu ps3 e yapsalar... 40 gb hafıza var zati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bende 80 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hava atmayalım arkadaşlar :D öle bi hava atarım ki kalırsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 external hdd diye bir teknoloji var hatırlatim didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Xaenin said: Blu-ray writera vereceğiniz parayla 1 yıl içinde çıkacak bütün exclusive ps3 oyunlarını orjinal satın alırsınız. LG nin var bi writeri mavibil.de 200dolara, is gorur sanirim o, yilbasina kim bilir ne olur fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ilerleme yokmu ya hiç bu çip konusunda fln gerçi olmasın bi süre daha hayatımda ilk defa konsoldan online oyun oynayacam gta4 ve pes gelince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Daha bir süre beklemeyin bence. Ayrıca PS3'in yeni çıkan firmware'ları da yamuk yapabilirmiş. Hani çok umutlanmamak lazım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bu arada şöyle birşey hatırladım okumuştum bunu. ps3 kırıldı fakat overclock etkisi yapıyo falan makinanın ömrünü 1 seneye falan indiriyor aşırı ısınmadan ve blue-ray readerı bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konsol'un güzelliği oyun alınca o oyunun çok kıymetli olmasıdır benim gözümde. Nispeten pahalıdır çünkü, almadan önce çok fazla araştırma yaparsın, verdiğim paraya değecek mi acaba diye soruşturursun, en sonunda almaya karar verdiğin zaman da çok heveslenmeye başlarsın. O yüzden oyunu oynamaya başladığın zaman aldığın tat bambaşkadır. Ben hiç bir konsoluma çip falan taktırmadım, taktırmam da bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 HAHAHAHA KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 katılıyorum ona. salak bir örnek olacak ama cem yılmaz'ın söylediğine benziyor o. gösteri beleş olsa hiç gülmezsiniz gibi. ps3'e oyun aldığım zaman resmen beklentilerim ayrı bir artıyo herşeyini araştırıyorum almadan rewievler seyrediyorum gameplayler seyrediyorum falan. o ayrı bir keyif enayisi gözüyle bakılıyo böyle söyleyince gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Arkadaşlar neden orjinal oyun almak enayilikmiş gibi görülüyor bizim ülkede anlamıyorum? Adamlar o kadar ar-ge yapıyorlar, yatırım vs. yapıyorlar. Bir şekilde haklarının karşılığı. Emin olun bugüne kadar bu ülkede sadece orjinal oyun alınıyor olsa idi fiyatlar çok daha aşağılarda olurdu. Ama gelde ülkem insanına anlat. Eğer orjinal oyuna 180 YTL vermem ya da veremem mantığındaysan gidip konsolunuda almayacaksın, susacaksın, oturacaksın. Ben şu an için almayı düşünmüyorum mesela. Onun yerine bilgisayar al online oyunlardan birine aylık para öde ve oyna daha mantıklı. Zira ben her ikisini de yapmıyorum ama görüşlerim bu yönde. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 PC oyunlarımı orjinal alıyorum. Neden? En son fiyatlar 50 YTL civarlarına düştü ki tam fiyatıdır bence. Bir oyunun ortalama en az 10 saat eğlendirir. Diğer eğlence yöntemleri ile karşılaştırdığında 50 YTL gayet uygun bir fiyat bence. Sinema'ya gidiyorsun 2 saat, antalya'da 6-7 YTL civarı, İstanbul'da filan 10 YTL'dir herhalde. Hani saat-eğlence olarak gayet uygun bence 50 YTL'lik bir fiyat. Ama konsol oyunu alacaksın, giriyosun teknosa'ya 180 YTL. Yazıcıoğluna filan iniyorsun 100 YTL, Play-Asia'dan getir kargo ile 1 hafta bekle 70 YTL civarı. Her halükarda uygunsuz yani. Neyse bu korsan-orjinal muhabbetleri pati'de daima yapılır. 3-5 sayfa mesaj atılır. Millet sıkılır, bırakır sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ülkemizde cok pahalı şöyle 60-70 ytl olsa cok güzel olcak ama 180 ytl nedir ya 5 tane oyun alsan ps3 fiyatı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 baristalıktan aldım paranın yuzde 25 ini 180 milyonluk bir oyuna vermek zor geliyor o yuzden korsan oyun alıyorum. sonucta tamam emekte ama istenilen bedel cok fazla 10 tane oyun alsam neredeyse 2 aylık maaşım ve sigara vs. param demek neden alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar