tellos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Hani yabancı filmleri türkçe seslendirenler varya bende o işi yapmak istiyorum, dublaj için ne gibi yerlere başvurmak, ne gibi şeyler yapmak lazım? sesim böle salak ,acemi , saf tipi roller için cok uygun yada bazı reklamlarda çizgi karakterleri falan seslendirmek için cok uygun geliyo. Bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Türkiyede radyo reklamıyla başlıyor seslendirme olayı bildiğim kadarıyla. O işide ajanslar yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Hımm! Sagul=) gidip bi ajans bulcaz böle böle diycez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ajansa açıp agubik sesinle konuş hemen işe alırlar almazlarsa da normal konuş geir arayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 istanbul film festivalinde bunun üzerine bir belgesel oynamıştı "FİLMLERDE KAYBOLAN SESLER VE ŞARKILAR" adında... bulabilirsen onu izle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 googledan ajansları arat. Sonra git görüş, kayıt yaptır. Sonra başvuru yaptığın ajansa iş gelir ve o iş için sesini uygun bulurlarsa ses sanatçılığına adımını atmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 evet bende düşünüyorum bunu çok iyi duffy duck taklidi yapabiliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 jeff martin gibi sesinle ayrı bir renk,korku filmlerine falan iyi gider sesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 her role varım hocam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 said: ajansa açıp agubik sesinle konuş hemen işe alırlar almazlarsa da normal konuş geir arayıp ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 aynı işi ben de düşünüyorum. ajans derken ne ajansı bulmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar